Ve 20:00 to začalo, Vypsaná Fixa a pak Wohnouti
V životě jsem snad nebyl tak zpocený, měl jsem džíny, triko, košili, všechno durch, jako doslova.. Ještě nás v kotli kropili pivem, což zrovna nepomáhalo je to řádná nálož na fyzičku, hlavně teda pro někoho, kdo není zvyklý, já byl prvně. Párkrát jsem to chtěl vzdát a jít se konečně napít a vyvážit tu šílenou dehydrataci, ale jsem kurňa crossfiťák, ne?! A kamarádi říkali, že jsem vypadal jak ďábel páč jsem si všechen pot z obličeje hrnul nahoru do vlasů a hezky stály a to spojení s šíleným výrazem někoho úplně v tranzu.. Kdo nezažil, nepochopí. Určitě si to ani příště nenechám ujít. Ta atmosféra a jak si pankáči pomáhaj, když je někdo na zemi, jak ho hned zvedaj.. Jo a mam ultimátní fotku s Márdim, ještě teda před pogem, tu ještě doložim jenom škoda, že fixa hrála jako první a lidi ještě na pogo neměli náladu, ikdyž teda z fixy šíleli, spolu semnou.. Vůbec jsem nechtěl aby někdy dohráli
Core
plank, side plank, bridge, one legged bridge, cyclist, v-sit
----
Paráda :))
Secrete, natočil jsem si ten plank a vážně tam mám řiť trochu nahoru, takže jsi měl pravdu :) jestli chceš, mám video, spíš ale to ale postnu až dopiluju techniku
A taky už jsem přišel na to, co dělat proti nervozitě před WODy. Stačí si pustit klidnou hudbu a né nějaký drasárny, co mě nabudí tak, že to ani zdravý není
WOD1:
Do 100 strict pullups for time
Time: 10:25 (dosavadní rekord tuším 12:36)
WOD2:
3 rounds of
21-15-9
Thruster [40kg]
Burpees
Time: 9:47
Core
Plank - 60s, side plank, v-sit, cyclist, bridge, one legged bridge
----
WOD1: Veliká radost, brzo to šoupnu pod 10 :)) prvně jsem zkoušel gripy na atletiku a taky jsem jel série po 5 dokud to šlo svižně, pak už jen po 3, takže nebyla snaha dát to celé v sériích po pěti a šlo to lépe a rychleji
WOD2: Musim se naučit thrusteřit, takže po každém tréninku budu thrusterovat.. nejdřív 5, pak 10 a takhle budu pořád přidávat, dokud ze mě nebude thrusterovací mašina
Jo a jel jsem plank konečně správnou technikou a nebylo to moc příjemný :D
Jooo a rogue-fitness švihadýlko je doma!! Ve středu ho zkouším :)
WOD:
Crossfit disco
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Hang powerclean [50kg]
Pullups
Time: 12:56
Core
A nakonec 15 thrusterů...
----
Nové švihadlo pecka, wod mi roztrhal zápěstí, vlastně to nebylo ani tolik o fyzičce, jako spíš o tom, kolik ještě předloktí snese, mám ho teď jako kámen a nějak nechce poslouchat :D
Moje hlavní přednost a úhlavní nepřítel v jednom wodu, 10 burpees je pro mě asi 1:20 v šíleném tempu A smekám před Secretem, protože si neumím představit, jak se takový 100kg kolohnát pere s tímhle wodem a téměř uspěje.
Tak u prvních sérií "sakra, nějak to nejde.. že bych se na to dneska vykašlal?" u prvních burpees "neboj se Kubo nic, můžeš je dát ve dvou sériích po pěti, to zmákneš :D" pak už jsem se rozjel a pamatuju si už akorát moment, kdy jsem měl za sebou 20 minut a před sebou jedno kolo shybů,kliků,dřepů a 90 burpees, což byla pro mě hrozná představa, ale hecnul jsem se a docela dobře to dopadlo.. ale na těch burpees budu muset hodně, ale hodně makat
Snažil jsem se dát co nejvíc DU na jeden zátah, dostal jsem se k číslu 15, což by teda nebylo až tak zlé, kdybych mezi každým opáčkem neměl 2-3 meziskoky takže bída, ale už se na tom pracuje
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru