Dneska jenom 20 minut strečink, skoro jsem se nemohl ohnout, když jsem vstal, takže jsem se řádně protáhnul. Jinak k tréninku nic.. Cítím, že na mě něco leze, takže to nebudu pokoušet, zítra ještě jedno volno a v pondělí už na to zase musim vlítnout :)
No jelikoz nemuzu sam cvicit, tak aspon budu otravovat na foru
Mrtvy tah- ta pocatecni faze v podrepu s prohlou pateri je super. Akorat delas to co hodne lidi, moc rychle narovnas nohy a zbytek dotahnes zadama. Zkus se zaprit vic do pat a tahnout to plynule, smerem dozadu. Ale je to dobry co si budem povidat.
Drep-Vypada dobre, hloubka tak akorat. Akorat bych nemohl cvicit takhle nahej, bych mel strach kdy mi neco z tech kolen vystreli ven
Len tak na okraj, ani v jednom z videí nejaké atg drepy nehrozili:) Nato, že drtíš ten cf, tak tie drepy vyzerali hrozne strnulé a útrpné, určite musíš vieš byť výbušnejší a lepšie rozhýbaný ako toto, nesedeli by ti skôr oly drepy?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Turek: Já je normálně jezdívám stylem 2+1, jako 2 na jeden nádech co nejexplozivněji, rozdýchat to a dát třetí. Tady jsem se snažil o co nejrovnější záda a celou cestu nahoru i dolu jsem se na ně dost soustředil, šlo to vidět i na tom videu se 30kg, kde jsem vypadal, že dřepám metrák měl jsem to 2+1 i na videu, včera jsem to ale při promazávání mobilu odstranil, zákon schválnosti ale natočim to
Seva: Takže jedu neATG a i u toho mam záda ohnutý jako luk neva, budu protahovat hamy a dřepat co nejhlouběji, ono to půjde :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru