Jak psal turakam, ty dřepy fakt působí hodně strnule a nejistě, teďka nedávno psal Khalipa na FB tip na zlepšení dřepů co se týče mobility apod.¨
kód:
Have some mobility issues? Try holding a squat for 10 minutes a day, I am still at 5 minute intervals. Hurts like hell for me but develops my mobility and allows me to get in better positions.
Full snatch + OHS
1+3/ 15kg, 20kg, 25kg, 30kg, 35kg, 40kg, 45kg, 50kg, 55kg PR pro OHS , 60kgfail, 60kgfail
---
Nas*anej, 55kg snatch je můj PR, šlo to jako po másle a těšil jsem se, že dám i 60.. Ani náhodou, asi mam v hlavě nějaký blok, prostě jsem to nad sebe nedostal.. Večer II. fáze, snad si spravím náladu
Trénink OHP - 20 minut, dostal jsem se konečně pod paralel, už dosedám na box 36,5cm vysoký, snad se jednou zadaří, musí :)
Strečink před spaním
---
Jo a udělám si seznam věcí co umím nebo neumím a budu postupně dopilovávat.. Myslím třeba ten OHP, muscle up nebo např. kippovanej HSPU (přitom by měl být lehčí než striktní, který umím :D)
Jednu chvíli mi připadalo, že se zlomíš, ale i přesto, že to bylo nejistý, jsou ty váhy na tvojí BW fakt pěkný. Hodně si se silově zlepšil.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tak u té 80ky sem měl o tebe fakt strach :D ale pěkné výkony, já když se rozcvičuju dělávám OHS jen s osou a někdy i to mi dělá problém se tam poskládat Jel bych to zatím např. se 60kg a zapracoval na té hloubce...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru