Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 25:00

---
MP byl se 30kg

Tak to byl taky dobrý trapásek, na military jsem přidal 5kg a zůstal jsem se u nich hodně hodně dlouho, rameno bolelo velice.. Stejné to bylo na ring dipech, které jsem jel po jednom až po dvou. Druhá a třetí série už byly zase v pohodě a jako obvykle byla poslední série unbroken.

No nevím co s tím ramenem.. Protahuju ho a důkladně zahřívám před každým tréninkem a stejně se s ním pak prvních cca 10 minut tréninku akorát trápím..

Ale v každém temnu se najde světlo a dnes jsem poprvé viděl břišáky bez zatínání takže tuk jde důle a jakmile se ukážou šikmáče, tak zauvažuju o objemu, chtěl bych zkusit udělat tak 80kg váhy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5 rounds of
10 pushups
10 squats
10 burpees
Time: 5:27

----

Dneska jenom s kamarády na těláku, přidali se dva a jeden, do kterého bych to opravdu neřekl.. Tak docela radost. Zítra a pozítří pojedu pěkně druhý okruh :) Dneska už to nejde, trochu jsem pil.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 21:30

---
MP byl se 30kg

No, intenzivní už to celkem bylo, váhu na MP nechám, dokud nestáhnu trénink pod 20 minut a pak budu přidávat, až se dostanu na 40kg, což je pro mě tak trochu jako sen. Jo a vážení, rameno nebolelo! Na rozcvičce jsem si dal opravdu záležet a byla obsáhlá asi jako polovina okruhu ale rameno pak dalo pokoj, paráda.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na těláku ráno asi 100 kliků na bradlech, dal jsem i 20 v jedné sérii. Dřív jsem nedal ani tři, za to zlepšení vděčím ring dipům :)
Moocha

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přes víkend nic, nebyl čas a nebo byla kocovina. Jinak forma se pořád lepší, zítra už trénink, docela se těšim :) jo a včera byl přežírací den, bylo to velmi namáhavé, ale zvládl jsem to na jedničku
Moocha

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 18:57

---
MP byl se 30kg

Nevím, co to dneska mělo znamenat. Asi se nějak sešly saturnálie a rameno se vůbec neozvalo. Na MP bylo v klídku a stejně tak i na ring dipech, zázrak možná za to můžou moje 15 minutový rozcvičky každopádně čas jsem úspěšně stáhl pod 20 minut a příště na MP zase 5kg přidám.

A přemýšlím, že bych začal makat trochu silověji, ale to až se dostanu na kýžený obsah tuku v těle, dávám tomu měsíc, jde to fakt docela rychle dolů.
Moocha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5 rounds of
10 pushups
10 squats
10 burpees
Time: 5:30

100 ring dips

---

Na těláku už jsme cvičili 4, rýsuje se mi tam CF kroužek a místo večerního okruhu jsem dal 100 ring dipů, šlo to dost dobře, akorát mě bolela levá klíční kost po každé sérii a to poměrně intenzivně. No zítra už okruh (jak já ho nemam rád ) jo a k večeři mám v plánu dát půlkilové balení špaget, snad se vejdou.
madball

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ten balíček špaget jsem zvědavej, to už je celkem slušnej výkon. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Moocha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Na ten balíček špaget jsem zvědavej, to už je celkem slušnej výkon. :)

Je to tam :)
madball

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo by to do tebe řekl. Slušný.
Jenom v tom balíčku je 350g+ S a 50g+ rostlinných B.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Moocha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlastně mám žaludek docela trénovaný, každý den večeřím kilogramový salát a zapíjím to mlékem, takže jsem u těch špaget ani tolik nebojoval. Nevím kdo říkal, že aby se hublo musí se míň jíst, je to blbost
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 29:09

---
MP byl se 35kg

Tak to bylo blbý na MP levé rameno nebolelo, to musim zaklepat, ale trvalo to hrozně dlouho. A u ring dipů mě zase pro změnu bolela klíční kost. Já jsem hroznej fňukač jak to tak čtu ale možná mám prostě postížený pletenec levé horní končetiny a v tom to všechno vězí.

Jo a po projektu "špagety" mam už druhý den rozhozené zažívání. Pořád seru a prdim. Takže příští projekt už nebude založený na těstovinách
Oddo

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá práce, já dával vždy po tréninku 250g (půl pytlíku) těstovin, postupně mi to bylo málo, tak teď sem někde na 400g a celkem s přehledem to ve mně zmizí, tak zkusím příště 500 a dorovnám tvůj výkon, jen jestli mě uvidí naši jak si dělám sám pro sebe balíček špaget tak nevim nevim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, fakt skvela prace!
Moocha napsal:
mam už druhý den rozhozené zažívání. Pořád seru a prdim.
smetak

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moocha jede novou verzi treninku sverace

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: