|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: po leden 21, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 25:00
---
MP byl se 30kg
Tak to byl taky dobrý trapásek, na military jsem přidal 5kg a zůstal jsem se u nich hodně hodně dlouho, rameno bolelo velice.. Stejné to bylo na ring dipech, které jsem jel po jednom až po dvou. Druhá a třetí série už byly zase v pohodě a jako obvykle byla poslední série unbroken.
No nevím co s tím ramenem.. Protahuju ho a důkladně zahřívám před každým tréninkem a stejně se s ním pak prvních cca 10 minut tréninku akorát trápím..
Ale v každém temnu se najde světlo a dnes jsem poprvé viděl břišáky bez zatínání  takže tuk jde důle a jakmile se ukážou šikmáče, tak zauvažuju o objemu, chtěl bych zkusit udělat tak 80kg váhy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: st leden 23, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
5 rounds of
10 pushups
10 squats
10 burpees
Time: 5:27
----
Dneska jenom s kamarády na těláku, přidali se dva a jeden, do kterého bych to opravdu neřekl.. Tak docela radost. Zítra a pozítří pojedu pěkně druhý okruh :) Dneska už to nejde, trochu jsem pil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 21:30
---
MP byl se 30kg
No, intenzivní už to celkem bylo, váhu na MP nechám, dokud nestáhnu trénink pod 20 minut a pak budu přidávat, až se dostanu na 40kg, což je pro mě tak trochu jako sen. Jo a vážení, rameno nebolelo! Na rozcvičce jsem si dal opravdu záležet a byla obsáhlá asi jako polovina okruhu  ale rameno pak dalo pokoj, paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Na těláku ráno asi 100 kliků na bradlech, dal jsem i 20 v jedné sérii. Dřív jsem nedal ani tři, za to zlepšení vděčím ring dipům :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po leden 28, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 18:57
---
MP byl se 30kg
Nevím, co to dneska mělo znamenat. Asi se nějak sešly saturnálie a rameno se vůbec neozvalo. Na MP bylo v klídku a stejně tak i na ring dipech, zázrak  možná za to můžou moje 15 minutový rozcvičky  každopádně čas jsem úspěšně stáhl pod 20 minut a příště na MP zase 5kg přidám.
A přemýšlím, že bych začal makat trochu silověji, ale to až se dostanu na kýžený obsah tuku v těle, dávám tomu měsíc, jde to fakt docela rychle dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 30, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
5 rounds of
10 pushups
10 squats
10 burpees
Time: 5:30
100 ring dips
---
Na těláku už jsme cvičili 4, rýsuje se mi tam CF kroužek  a místo večerního okruhu jsem dal 100 ring dipů, šlo to dost dobře, akorát mě bolela levá klíční kost po každé sérii a to poměrně intenzivně. No zítra už okruh (jak já ho nemam rád  ) jo a k večeři mám v plánu dát půlkilové balení špaget, snad se vejdou.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 30, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
Na ten balíček špaget jsem zvědavej, to už je celkem slušnej výkon. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 30, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Na ten balíček špaget jsem zvědavej, to už je celkem slušnej výkon. :) |
Je to tam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 30, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
Kdo by to do tebe řekl. Slušný.
Jenom v tom balíčku je 350g+ S a 50g+ rostlinných B. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 29:09
---
MP byl se 35kg
Tak to bylo blbý  na MP levé rameno nebolelo, to musim zaklepat, ale trvalo to hrozně dlouho. A u ring dipů mě zase pro změnu bolela klíční kost. Já jsem hroznej fňukač jak to tak čtu  ale možná mám prostě postížený pletenec levé horní končetiny a v tom to všechno vězí.
Jo a po projektu "špagety" mam už druhý den rozhozené zažívání. Pořád seru a prdim. Takže příští projekt už nebude založený na těstovinách
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
moocha jede novou verzi treninku sverace _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|