|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
no jestli do sebe těch 125g rýže dostaneš :-) mě dělal většinou jeden sáček tak maximum co si pamatuju :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 08, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
Ten jídelák je dobrej, ale podle mě nebudeš schopnej denně dělat 3 druhy masa a 3 přílohy.. si dej jeden den 2x rybu s rejží, pak vejce. Druhej den 2x kuřecí s bramborem, pak tunak. apod..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Když se nad tím zamyslím, tak máš pravdu. Stejně ten jídelák budu mít možnost dodržet jenom tak z 80%. Ale 2x maso 200g + příloha bude, ovesný vločky, protein a tvaroh taky. Rozhodně přidám na mlíku. Jinak díky za typ, rozhodně si takhle ušetřím spoustu práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Moocha - co na to říkám ? Asi nevíš jak to funguje v mekáči ,myslíš ,že budeš mít čas papat ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
Jasný. Máme na to spešl půlhodinový přestávky, aby jim to sedělo do systému. Mikrovlnka a lednička tam jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
tak snad budete moc dodržovat přestávky _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
Datum:10.8.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,8kg (↑)
Kolo - 11km
Chůze - 3km
FULLBODY
STEHNA
Dřep 5x6 [80kg]
PRSA
Benchpress hlavou hore v multipressu 5x6 [55kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x6 [90kg]
RAMENA
Upažování ve stoji 5x8 [9kg]
TRICEPS
Rumbakoule 5x8 [25kg]
BICEPS
Triset
A1 Zdvihy EZ nadhmat 3x8 [15kg] - 10 sekund
A2 Kladivové zdvihy 3x8 [12kg] - 10 sekund
A3 Zdvihy EZ podhmat 3x8 [25kg] - 150 sekund
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x12 [Moochakg+20kg]
BŘICHO
Jsem zapomněl
Shyby Arnoldova metoda 20
Chůze - 3km
Kolo - 11km
Mrtvola + 10kg. Bylo to fajn, akorát mě zklamal úchop. Poslední dvě série jsem po 4 opáčku přehodil na střídavej.
Jinak jsem byl dneska na nákupech, mam zásoby rýže, 2 kila vepřového a kilo kuřecího. Docela fuška to naporcovat a vyčistit. A myslim, že jsem v tý vepřový kýtě našel svalovce
A na rýži salsu uncle ben's, snad to bude mňamka, když už je to drahý jak sviňa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
Datum:11.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,7kg (↓)
Pár km na kole :) A zejtra poprvé do práce, už sem velkej kluk :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 11:26 pm Předmět: |
|
|
Vsak neboj, ona te ta radost z prace na McDonaldu mozna uz zitra mozna za par dni velmi rychle prejde  Ja tam kdysi delal a nevratil bych se tam ani kdyby mne platili 5x tolik _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
Datum:12.8.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,8kg (↓)
NĚCO JAKO KORTE
STEHNA
Dřep 6x6 [60kg]
PRSA
Benchpress 5x6 [55kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 6x6 [80kg]
RAMENA
Upažování ve stoji 3x8 [7kg]
Tlaky vsedě 3x8 [12kg]
Zapažování v předklonu 3x8 [4kg]
Tlaky v multipressu 3x15 [20kg]
TRICEPS
Bencpress úzce 5x8 [30kg]
Tricepsové tlaky obouruč za hlavou vsedě 3x8 [12kg]
Kickback 3x8 [6kg]
Rumbakoule 3x15 [15kg]
BŘICHO
Shyby Arnoldova metoda 20
Dneska první den v mekáči, kratší směna na 4 hodiny. Hrůza, děs a běs. Je to peklo pro hladové.
Pak jsem šel do posilky a že teda nepojedu FB, páč nechci bejt moc dlouho v posilovně (čas tréninku 2 hodiny a něco .. nechápu) Zašaškoval jsem si s váhama a opáčkama na dřepu a MT, nevim proč. Chci do každého tréninku kromě dřepu, BP a MT přidat něco jako přemístění a k tomu pojedu split 2 partie (ramena tric, prsa bic, ramena tric a další tejden jenom prohodit bic za tric) Snad to nebude úplná konina..
Těch extrémně trapných vah na ramena si nevšímejte, mám je jako malá holčička.
A dnešní ranní váha.. Nechápu, jak jsem za noc zhubl kilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
proč chceš k velký trojce přidávat ještě přemístění?
Pokud bys to fakt měl jet na plno, tak si odvažíš CNS během chvilky... nehledě na to, že po velký trojce bys na přemístění neměl mít nic v rezervoárech.....
Osobně si myslím, že i tenhle tréning postrádá smysl. Evidentně by ramenům prospělo, kdybys je jel v úplně jiným tréningu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
Myslíš že ramena nedávají smysl v tom dnešním, nebo v tom plánovaném, s přemístěním? s CNS máš pravdu.. Já mám rád v posilovně pořádnou zabijačku :)
Aha.. Už to čtu, sory.. Popřemýšlím o tom.. Nenapadá mě, jak jinak to udělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
Já to pochopil tak, že bys to jel jako dnes... + přemístění a paks k tomu střídal biceps a triceps ob tréning - což mě smysl nedává
Ty teda plánuješ tréning
Velká trojka + přemístění
Ramena + biceps jeden tréning a triceps další tréning?
Tady bych si zas myslel, že ten první tréning je - zas - šílenej na CNS a druhej zas moc lehkej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|