|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
S přemístěním by to vypadalo takhle
Pondělí: Dřep 5x6, BP 5x6, MT 5x6, přemístění + tlak silou 5x6 a k tomu odjet ramena, tricák, břicho
Středa: Dřep 5x6, BP 5x6, MT 5x6, přemístění + tlak silou 5x6 a k tomu prsa, bicák, lejtka
Pátek: Viz pondělí
A další tejden jenom prohodit bicák za tricák, takže bicák v pondělí a pátek a tricák ve středu..
Taky bych mohl vynechat přemístění a dát si jenom tlak silou.. Doufam že jsem to napsal nějak srozumitelně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | S přemístěním by to vypadalo takhle
Pondělí: Dřep 5x6, BP 5x6, MT 5x6, přemístění + tlak silou 5x6 a k tomu odjet ramena, tricák, břicho
Středa: Dřep 5x6, BP 5x6, MT 5x6, přemístění + tlak silou 5x6 a k tomu prsa, bicák, lejtka
A další tejden jenom prohodit bicák za tricák, takže bicák v pondělí a pátek a tricák ve středu..
Taky bych mohl vynechat přemístění a dát si jenom tlak silou.. Doufam že jsem to napsal nějak srozumitelně |
Podle mě je to blbost. Šíleně těžkej tréning. Osobně nemůžu jet v tréningu MT a Dřep. A ani těžký benche + těžký tlaky na ramena. Síla jde pak šíleně dolů a tréning pak stojí zaprt.
Nechci ti radit nějakej tréning, přecijen cvičím jen dva roky a na fóru jsou zkušenější borci. Ale z mojí zkušenosti je to, co máš teď až moc. Navíc pro začátečníka. A ramena vypadají jako zaostávající partie takže by to chtělo se jí věnovat trošku víc. A tím nemyslím víc cviků, ale spíš cvik na začátek tréningu. Určitě ne po velký trojce (a přemístění)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Moocha napsal: | S přemístěním by to vypadalo takhle
Taky bych mohl vynechat přemístění a dát si jenom tlak silou.. Doufam že jsem to napsal nějak srozumitelně |
Podle mě je to blbost. Šíleně těžkej tréning. Osobně nemůžu jet v tréningu MT a Dřep. A ani těžký benche + těžký tlaky na ramena. Síla jde pak šíleně dolů a tréning pak stojí zaprt.
Nechci ti radit nějakej tréning, přecijen cvičím jen dva roky a na fóru jsou zkušenější borci. Ale z mojí zkušenosti je to, co máš teď až moc. Navíc pro začátečníka. A ramena vypadají jako zaostávající partie takže by to chtělo se jí věnovat trošku víc. A tím nemyslím víc cviků, ale spíš cvik na začátek tréningu. Určitě ne po velký trojce (a přemístění) |
Já bych se toho zas až tak nebál. Rozhodně ale musí být nastavený rozumně intenzity a objemy. Určitě je třeba nesmysl dávat těžký dřepy + těžký tahy + težký přemístění. Chce se to už trošku znát. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Hele nějak vůbec nechápu ten tvůj celej trénink. Naprostá kravina si dávat bench, mrtvolu, dřep, přemístění+ tlak do 1 tréninku, to ti řekne každej trošku inteligentní člověk, co má s cvičením zkušenosti. Tímhle stylem by ses totiž přetrénoval během chvilky a nemělo by to vůbec žádný výsledky, navíc nepočítám, že když odjedeš všechny tyhle cviky v 1 tréninku, tak ani 1 ten cvik nemůže být na 100%.
Pak nechápu jak trénuješ ty malý partie. Promiň, ale po mrtvole, benchi, přemístění+tlak, dřepech si dávat ještě 4 cviky na triceps a ramena, to mi fakt přijde padlý na hlavu  .
Najeď si na nějakej normální trénink, kterej už je sestavenej. Zkus 5x5 podle Rega Parka, Rippetoe´s starting strength program, 5x5 Stronglifts nebo něco podobnýho. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Guru: Neber to jako lezení do řiti, ale tebe bych zrovna tady na fóru řadil mezi zkušenější borce.
Ramena jsem měl po BP opravdu hrozně zesláblá, ale když změním pořadí, tak zase nebudu podávat žádné výsledky právě na BP.
Mad: A nějaký příklad rozložení bys neměl? Nebo na to musím prostě přijít sám?.. :)
Rei: Zas nebuď zlej chlape, jenom se snažim experimentovat a najít něco na míru pro sebe. Třeba bude 999 pokusů úplná kravina, ale jednou se to podařit musí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Nejsem zlej, jen říkám, tak jak to je. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
To je těžký a záleží to na hodně věcech. Jestli člověk začíná, jestli se vrací do formy, jak blízko je svýho genetickýho maxima.
Určitě je dobrý si vyzkoušet nějakej osvědčenej trénink a upravovat si ho podle pocitu, když je to lehký lehce přiadám, když je to težký uberu atd.
Určitě si na to budeš muset přijít sám, ale základní principy budou podobný.
Radit ti nebudu, protože ti maximálně můžu napsat, co vyhovuje mně, ale to neznamená, že to bude platit i pro tebe. Navíc můžu od cvičení očekávat něco jinýho než ty, takže už jen z tohoto důvodu je to nesmysl. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 13, 2011 8:26 am Předmět: |
|
|
Díky. Já se s tím nějak pokusim popasovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 13, 2011 8:28 am Předmět: |
|
|
Datum:13.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:74,8kg (↓)
Zhubl jsem další kilo přes noc. Dneska už akorát makat do mekáče..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne srpen 14, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Datum:14.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:75,1kg (↑)
7 hodin v McDonald's, jinak už jsem docela najel na stravu, jsem spokojenej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
Datum:15.8.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,4kg (↑)
FULLBODY
STEHNA
Dřep 5x6 [80kg]
PRSA
Benchpress 4x6 [55kg], 1x6 [60kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 3x6 [80kg], 2x6 [90kg]
RAMENA
Tlaky na ramena 4x8 [14kg], 1x8 [16kg]
TRICEPS
Stahování kladky nadhmat 5x8 [44kg]
Francouzské tlaky s EZ 5x8 [22,5kg]
BICEPS
Triset
A1 Zdvihy EZ nadhmat 3x8 [15kg] - 10 sekund
A2 Kladivové zdvihy 3x8 [12kg] - 10 sekund
A3 Zdvihy EZ podhmat 3x8 [20kg] - 150 sekund
LÝTKA
Sednešnatodělášvýponystroj 5x12 [Moochakg+25kg]
BŘICHO
Au
Shyby Arnoldova metoda 40
No dobře no, uznávam, že po přemístění už bych se docela seriózně poblil. Mě v pořádku zřídí ta "velká trojka". Navíc mi bylo řečeno, že u mrtvoly kulatim záda, takže zůstanu na 80kg (ikdyž už se na těch 100 cejtim) a pořádně doladim techniku, když už jsem na ty záda marod.
Biceps podhmat - 5kg, ne že bych byl lemra a chtěl se vymlouvat, ale ani půlminutovým tlačením jsem to nahoru nedostal, takže se k těm 25kg zase propracuju.
Shyby + 20 :)
Jinak jsem dnes spojil trénink s onou dřepující slečnou, jmenuje se Péťa a nemá ráda mýho Milana, mě nutila cvičit břicho a ukecat se nedala
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
Tu mrtvolu nekdy natoc prosim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
Draper: Určitě se pokusim.. Snad někdy v průběhu týdne. Je to takový domácí fitko a když tam bude narváno, tak bych tam nerad šaškoval s mobilem.
Guru: 20 a něco let, je spolumajitelka toho fitka, hrozně milá veselá slečna. A ty dřepy se na její postavě opravdu podepsaly  co víc dodat..  jo a umí si dávat pořádně do těla. Když vidim na jejím oblečení světlejší flíček, tak to je místo, kde neni pot :D prostě borka :)
Blažen: No on by to byl asi fajn pocit, cvičit s metrákem železa :) U tý techniky nevím, co si myslet.. Jestli pokládat činku nebo ne, jestli se mam zahnout až úplně dozadu ve výsledný fázi, co všude čtu tak to buď nepopíšou úplně, nebo si protiřečí, to je těžký.
Jinak já s tim lehce ťukam o zem, vždycky se zahnu až dozádu. Jenom ty záda kontrolovat, to je kumšt.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|