|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zeck
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
konecne jsem se dockal  vrsek tela vypada docela slibne,jen spodni zada mi pripadaj trosku horsi (mozna je to tim svetlem,nwm) btw fotku nohou nemas ?  jinak drzim palce,jen tak dal....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
Koukam, že ta spodní záda vypadají na fotce prapodivně. Možná to bude tím světlem, nevím. A na nohách nic zajímavého není, mam asi 63 po obvodu a je to zalité tukem, tak stejně nic nejde vidět.
Díky za zájem! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
sice jsi napumpovanej, takže to trochu skresluje, ale i tak parádní forma
edit: až teď jsem si všiml, že si měl dnes volno, takže napumpovaný to není, tak za to se omlouvám _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Dík, jseš můj oblíbenej kritik
BTW: tvůj článek na MW parádní :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Datum:24.10.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,4kg (↑)
HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE
NOHY
Dřep 5x8 [75kg]
RAMENA
Tlaky v multipressu 5x8 [40kg]
Upažování 3x8 [10kg]
Předpažování 3x8 [10kg]
Zapažování v předklonu vsedě 3x8 [10kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 5x8 [35kg]
BŘICHO
Sed-lehy hlavou dolu 4x20
Dřepy + 5kg, tak jsem zas pocítil, co to je tvrdě dřepovat. Au au a pocit na blití. Nicméně techniku jsem zmákl, ve spodní pozici jsem bouchal osou o stojan
Ramena - hezký, technika nic moc. ale 10kg tam je, tak jsem rád
Biceps + 5kg a ještě jsem se cítil na víc, to je tim, že jsem nejel shyby
Břicho - pohoda
Chce to změnu, novej trénink, novej cíl. Dnešní trénink stál za prd, vlastně i pár posledních.
Jo a ve fitku byl zase můj 16 let 85kg 6% tuku kamarád, takže docela komplexy
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st říjen 26, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
Datum:26.10.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:77,4kg (↑)
Dneska jsem byl unešen na chatu, takže bez posilky.
Nicméně jsem den strávil manuální prací a třeba takový tlačení káry naložené kládami (80kg) do mokrého kopce mě zničilo nohy lépe než dřepy. Asi kvůli tomu, že na ten pohyb nohy nebyly zvyklé, nevím. Každopádně gutt :)
Jo, a nekupujte kuřecí stehna
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
PO: Nohy, Prsa, Záda, Břicho
ST: Ramena, Biceps, Triceps, Břicho
PA: Nohy, Prsa, Záda Břicho
PO:
Dřep 5x5, BP 5x5, MT 5x5, Břicho 15sérií, Shyby 5x5 [se závažím]
ST:
1) Ramena Tlaky JC vsedě 5x8, Přítahy spodní kladky k bradě 3x10, Upažování 3x8, Zapažování na protisměrkách v předklonu 3x10
2) Ramena Tlaky v MP 5x10, Předpažování 3x8, Protisměrky na ramena 3x10, Zapažování v předklonu 3x8
1) Biceps + Triceps superset Zdvihy EZ podhmatem + Stahování kladky nadhmatem, superset Zdvihy EZ nadhmatem + Stahování kladky podhmatem, superset Kladiva + Stahování lana
Každý superset 4x8
2) Biceps Zdvihy EZ 10,8,6,4,3,2,1,2,3,4,6,8,10 na každý set přidám/uberu 2,5kg
2) Triceps Bradla, nevim kolik x kolik
1+2) Břicho 15sérií
PA:
Dřep 5x10, BP 5x10, MT 5x10, břicho 15 sérií, shyby 7x7 (budu přidávat až se dostnau na 10x10, minutové pauzy)
Takhle by měl vypadat můj nový trénink. Středeční trénink pojedu buď č. 1 nebo 2
Kdo to čtete, co na to říkáte, dá se?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
To je nejake specialni zamereni na ruce?
Jinak myslim ze celkem ok. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
Kdypak si naposledy jel tlaky s VC na ramena? Ve stoje/v sedě... tj jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
Ty cviky by to chtelo trochu stridat, gurek ma pravdu. Stejne tak koukam, ze na biceps cvicis porad jen zdvih s EZ. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Jojo, je to zaměřený na ruce, pořád ty mrchy nerostou. Možná bych mohl dát místo EZety rovnou osu, já to do tréninku nějak zakomponuju. Tlaky v multipressu jsem si nějak oblíbil, ale už se chci zase vrátit ke starým dobrým tlakům s JC vsedě, jak je to psáno v novém rozpisu. Takže jsem rád, že je trénink použitelný a děkuju za rady :)
A tlaky s VC jsem nedělal ještě
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
Datum:28.10.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,5g (↓)
HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE II. (1)
NOHY
Dřep 5x10 [60kg]
PRSA
Benchpress 4x10 [50kg], 1x10 [55kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x10 [60kg]
BŘICHO
Zdvih nohou ve visu 5x10
Sed-lehy hlavou dolu 5x20
ZÁDA
Shyby 7x7
Takže to byl první den mého nového tréninkového plánu.
Dřep - 5x8 se 75 kg mi nedělaly takový problém jako 5x10 s 60ti, hodně divný. Každopádně jsem si všiml, že v dolní pozici dřepu se mi kulatí spodní záda a dost, to mě vyvedlo z míry.
Prsa - dobrý, příště dam 55kg a moc krásně se mi to jelo
Mrtvola - nízká váha ale technika ok a úchop nadhmatem jsem ani necítil
Břicho - nebyla lavice na bench, tak jsem nedal dragon flags, ale tohle docela i stačilo
Shyby - každá série byla boj, u posledních opáček v posledních sériích jsem jel se zavřenýma očima - to je u mě znak, že už je to fakt těžký. Určitě to nebyly minutové pauzy ale makam na tom.
EDIT: na začátku tréninku mam přes ruku 35 (což je o cm míň, než dřív  , uvidíme jak bude můj trénink funkční)
Naposledy upravil Moocha dne po říjen 31, 2011 7:55 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | D Každopádně jsem si všiml, že v dolní pozici dřepu se mi kulatí spodní záda a dost, to mě vyvedlo z míry. |
Ja vim, ze je to ted odeme strasne chytra rada, ale to neni moc dobry _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 5:18 pm Předmět: |
|
|
To nebyly ani tolik spodní záda, jako spíš oblast kostrče. Já to natočím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
Koukám na tvůj trénink a je dost podobný tomu mému....akorát ti závidím ty shyby....ty já prostě nedávám _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|