Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, koukal jsem na ty tvý dřepy a jseš docela vytrvalec. Pro mě to byl dneska hroznej nezvyk, spotil jsem se u toho jak prase. A shyby poladíš, jenom se na nich musí makat každej trénink. Tak ať to roste! :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:30.10.2011.........................................................................................Volno.......................................................................................Váha:76,6kg (↑)

Crossový trenažer

Čas: 17:19 min
Kilometrů: 2,8
Freq: 62
Obtížnost: 7
Kilojoule: 1000

Tak jsem začal aerobkovat, budu to dělat v út,čt,so,ne a vždycky si stanovím, kolik kj spálím. Na první jízdu jsem zvolil 1000

Jo a mam radost z váhy. Čekal jsem že po těchhle prázdninách budu tak na 73kg. Každopádně to je znamení od boha a já se tímto zavazuji ke snížení své pivní spotřeby.
Moocha

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:31.10.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,5g (↓)

HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE II. (2)

NOHY
Dřep 5x5 [80kg]
PRSA
Benchpress 5x5 [70kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x5 [80kg]
BŘICHO
Zdvih nohou ve visu 5x10
Dragon flags 5x5
Sed-lehy hlavou dolu 5x20
ZÁDA
Shyby 5x5 [Moochakg+10kg]

První den těžkého tréninku a musím říct, že to byl zároveň nejdokonalejší trénink za hrozně dlouhou dobu. Všechny vytyčené cíle jsem si splnil a dokonce některé i převýšil.

Dřep - bez větších problémů, ale těžké
Bench - tady mě nabudil spár, tak jsem jel jak mašina
Mrtvola - u ní jsem se cítil jak superman, že bych zvedl i metrák. Ale spodní záda a levá kyčel se začly ozývat, tak jsem zůstal na 80ti
Shyby - nádhera

Jo a co se výměny fitka týče, tak to přesouvám na dobu neurčitou. Majitel se vážně vyfikl a mě na požádání půjčil dětské počítadlo, abych věděl kolik mám sérií a taky dneska rozdával muscle&fitness zdarma :)

Jinak se u mě objevil problém, že se nemůžu rozhoupat a pustit se do série. Tak tam kolem tý činky stepuju jako bych byl ruský lifter na životních závodech, asi to vypadá komicky ale já tomu nemůžu pomoct, asi nějaký blok v hlavě. Před dřepy jsem se dokonce šel do šatny propleskat

Naposledy upravil Moocha dne po říjen 31, 2011 8:06 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

počítadlo by se mi teď hodilo k bearovi, protože počet sérií je to poslední, na to chci mezi sériema myslet =) a k M&F.... teď sme na to s kámošem koukali v posilce, když jsme si podívali s majitelem... byly tam pěkný slečny, jinak to je ale k ničemu :D (já zabijím mouchy časákama, ale ty už nelítaj)
Moocha

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to dokonalá věc, to počítadlo. Jinak v maskl a fitness mají výborné nápady. Třeba udělali článek ve kterém vzali na každou partii kulturistu, který s ní vybočoval z řady (Yates - záda a pod.) a ukázali příklad jeho tréninku. Bylo to zajímavý číst :) Ale asi když se to dá dohromady, tak z toho bude akorát tak k ničemu nesloužící myšmaš.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně tyhle supr partie jsou taky dost o genetice :D Třeba věřím tomu, že Wolf zkusil všechno na lejtka, ale nic prostě nejde.. naopak Paluski nebo Frankhouser toho nemuseli dělat nějak extra moc a lejtka maj jedny z nejlepší vůbec.
Číst je to cool, ale poradit si radši nechám jinde...
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jinak se u mě objevil problém, že se nemůžu rozhoupat a pustit se do série. Tak tam kolem tý činky stepuju jako bych byl ruský lifter na životních závodech, asi to vypadá komicky ale já tomu nemůžu pomoct, asi nějaký blok v hlavě. Před dřepy jsem se dokonce šel do šatny propleskat

Tohle mivam bud kdyz mam z te vahy fakt respekt a nebo kdyz jsem pretazenej.
Moocha

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru: Ale baby tam maj hezký, o tom žádná
Drap: Nejspíš to bude tím respektem, protože takovéhle "pecky" už jsem nějaký ten pátek nezvedal. Myslím že naposled tak před 2 měsíci.

A ještě jsem teda do zápisu nedal, že se ve fitku objevil tenhle pán https://obchod.ronnie.cz/o-3478-long-80-7-hours.html?o=7076
tak jsem se ho ptal, jestli ho náhodou neznám z pixly od extrifitu, ale přiznat se nechtěl. Každopádně když zatl ruku tak mu skoro explodovalo to jeho XXXXL triko.

A další věc co jsem nedodal je, že od té doby co dělám aerobky (dělal jsem dvě po 15ti minutách ) mám strašlivé záchvaty žravosti, tak aby se účel neminul s výsledkem takže už asi chápu Drape, jak se do tebe narve kilo a půl vloček. Nějak teď můj žaludek nemá dno.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D Petr Března byl u vás ne fitku? Není to náhodou jedno z jeho fitek?

Jinak já chodím mezi sérkama jak lev po savaně, a před tyčí je tehdy, když si v duchu říkám, jakej jsem d*bil, že si tak zkracuju pauzy :D
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
A další věc co jsem nedodal je, že od té doby co dělám aerobky (dělal jsem dvě po 15ti minutách ) mám strašlivé záchvaty žravosti, tak aby se účel neminul s výsledkem takže už asi chápu Drape, jak se do tebe narve kilo a půl vloček. Nějak teď můj žaludek nemá dno

To jsem rad, ze me chapes :) a i prave proto je ta aerobka svym zpusobem tak trochu kontraproduktivni, protoze pokud me chytne zrava, tak jsem schopnej sezrat mnohem mnohem mnohem vic nez pri ni spalim.
Jinak ti ale musim vzit iluze o tom, ze ty tve zachvaty zravosti urcite nebudou po dvou 15ti minutovych aerobkach, no ale klidne si tomu ver, proc ne
Moocha

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je taky možný, že jsem těhotnej. Teď do sebe skládam jeden řízek s chlebem za druhým a přikusuju nakládaný okurky. Snad se to zklidní.
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas asi hodne dobre nastartovanej metabolizmus, protoze jsi myslim nedavno psal, ze jis hodne a dokonce jsi zhubl na brichu a bylo to videt i na fotkach. To ti muze kdekdo zavidet.
Moocha

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, ale to jsou potom hovno objemy. Podle mě mám něco jako metaboliký éry. Asi do 12ti let jsem byl dachau, že by se mi žebra daly počítat, ve 4 třídě jsem vážil 28kg. A od 8 třídy najednou narostl Milan. Tak je možný, že se vrací dachau éra. Ale je to jenom teorie.
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bud za ni rad. Vzdy muzes delat to nejlepsi, co vubec muze byt - zrat, zrat a zrat
Moocha

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Bud za ni rad. Vzdy muzes delat to nejlepsi, co vubec muze byt - zrat, zrat a zrat

Amen.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: