|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
Datum:2.11.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,5g (↑)
HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE II. (3)
RAMENA
Tlaky JC v sedě 5x8 [20kg]
Přítahy kladky k bradě 3x10 [32kg]
Upažování vestoje 3x8 [10kg]
Zapažování vsedě 3x8 [10kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 1x10 [30kg], 1x8 [32,5kg], 1x6 [35kg], 1x4 [37,5kg], 1x3 [40kg], 1x2 [42,5kg], 1x1 [45kg]
Zdvihy EZ 1x1 [45kg], 1x2 [42,5kg], 1x3 [40kg], 1x4 [37,5kg], 1x6 [35kg], 1x8 [32,5kg], 1x10 [30kg]
TRICEPS
Kliky na bradlech 4x8
BŘICHO
Sed-lehy hlavou dolu 10x15 (rovně, rameno koleno, rameno koleno)
Dneska trapas
Tlaky s JČ - radost, váha slušná
Přítahy kladky k bradě - dojebal jsem si ramena a předloktí
Upažování - technika na hovno, ramena (kloub) v piči
Zapažování - jsem nejdřív zkoušel na prostisměrkách, ale nedalo se to utáhnout. Tak jsem nakonec dal klasiku s činkama
Biceps - nevim no, snad ten bicák ucejtim zítra, dneska je jenom unavenej a dost mě u toho bolelo zápěstí
Kliky - ještě silnější dojebání ramen
Břicho - nebyl čas dojet 15 sérií, takže další tragédie
Kupuju animal flex a přemýšlim o nějakým kreáči nebo něčem podobným.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
Teďka jsem koukal na fotky tvojí formy z května a porovnal to s tou, co si postoval nedávno. Změna o 100%  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
Já nevim. Třeba ve škole mi chválí, že hubnu a zvětšujou se mi ruce (obvod se nezměnil, divný). Ale pak přijde máti a ptá se mě, proč si dvakrát denně vařim maso s rejží, když pořád vypadam stejně a jestli se mi to vůbec vyplatí. To je nějaký vysoký ego hned pryč. Ale co, budu dál bouchat a věřit že mi ty zasraný ramena porostou :) Dík za pochvalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
:D mě dneska známej v Brně řekl, že sou moje pracky nechutný a že to přeháním...
základ je brát v tomhle jen pozitivní kritiku :D haterům vždy zbyde jen hate...
Ukaž mámě ale porovnání fotek ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
Dokud ruce nemaj 50, tak to neni žádný přehánění. 50 má mít průměrnej chlap  haters gonna hate, ber to tak. Mohl by ses na sebe podívat do zrcadla, kdybys přestal bouchat? To si nemyslim. Že někomu nevyhovuje, když máš lepší postavu než většina brněnské populace, ti může být u řiti. Nedávno jsem viděl tvoji aktuálku z nějakých závodů a docela jsem čuměl. Na takovýho nabouchance jsem tě vážně nešacoval
A matce ukazovat nic nebudu, stejně to nepochopí.
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 7:47 am Předmět: |
|
|
Ahoj na rodiče se vyprdni.
Mám neco podobnýho doma nemá smysl cokoliv řešit.
Unás je to teda tatík a jeho oblíbaná hláška dreš se zbytečne.
Když mi prijde protejn tak říká zase sereálie
|Jídlo který uznává je buček s houskovím knedlíkem.
Vím že ho nezmenim tak to ignoruju ani se nezlobim už.
Ted dokonce koukal jak jsme házel pytle s obilim a říká
takhle jsem to za mlada taky umel :D tak to beru jako kompliment :D
No na ramena bych na tvím míste zkusil zaradit to treningu klasickej zdvih nad hlavu,proste premístení a výraz.
I když si pomužeš nohama a je to spíš cheat tak osobne si myslím že mi po tom výborne rostou.
Jinak tvuj log mám pročtenej a sleduju ho.
Dost se občas bavím a tak doufám že se ti bude dařit a vydržíš.Máš nejlepší roky a predpoklady.Já tedkonc dohánim všechno v 27 letech pri práci na smeny,proste ta regenerace tam nejni :D
Tak at se ti daří.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
Tak to víš že mám :D
A jde to dokonce samo ale takovejch 60% do sádla minimálne :D
No pribral jsem nejakej 6kg od novího roku a pas narostl o 2cm tak si nedovedu odhadnout.Takže plánuju k vanocum rotoped a najare kolo :D
Jinak abych te hecl zlepšení :
Bench:8*40kg ted 5*5 72,5kg
dedlift:6*70kg ted 5*5 120kg
Dřep: 10*40kg ted 5*5 65kg
výraz: 3*40kg ted 5*5 50kg
Ale musim říct že proti tobe jsem vyžraný prase takže nejni čim machrovat.
Na nástavbe jsme zkoušeli cvičit a rozhodne bych tou dobou dal cokoliv
za formu co máš ty :D
Takže pochavala a vydrž já se nato dycky po pul roce vyprd a ted toho akorát litiuju :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Tyjo, zlepšení hodně slušný. Zvlášť teda mrtvola, kterou mám dalece v nedohlednu. A výraz bych měl taky vyzkoušet, už mi to hodně lidí radilo. Tak snad zítra ve fitku. Trošičku vybočim z plánu a dám si Velkou trojku 5x5, výraz 5x5 a shyby se závažím taky 5x5. Opravdu mě silový trénink chytl.
Jinak že bych skončil s cvičením nehrozí. Maximálně bych přešel na jinou formu. Už tomu pár měsíců dávam všechno (vydělat si na maso, koupit ho, upravit, navážit, uvařit, sníst  ) a nedokážu si představit, že bych to nedělal.
A ještě jedna sranda z dneška z mekáče.
Byl jsem na WC kase (za záchody se u nás platí 10kč) přikvačila si rusanda s nechutně nafoukaným ksichtem a strčila mi pod nos pětistovku a čekala, že se z toho poseru  tak jsem jí vrátil 490 v desetikorunách  zlomyslní lidé mají krásný život..
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
To je adekvátní trest :D udelal bych to samí..........
No zlepšení dobrý ale na tu mojí prasoformu 96 kilo to jsou prt váhy :D
Já jedu výrazy respektive tlaky a výrazy docela dlouho.
Doufám že rozdíl je vtom že tlak je bez použití nohou.
Ted jedu asi poslední 4 treningy premístení +výraz a je to uplne jiný :D
Mnohem víc me to rozseká a celkove veřím že ten rozjezd
to je vpodstate mrtvola ikdyž je s poloviční váhou a provedu ho rychle bude mít ve finále dobrej vliv na mrtvolu.
Kurna Já bych mohl delat internetovího trenera :D
No at se ti daří a at to roste.
Už jsi nejvetší hrana ze trídy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 7:59 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | A ještě jedna sranda z dneška z mekáče.
Byl jsem na WC kase (za záchody se u nás platí 10kč) přikvačila si rusanda s nechutně nafoukaným ksichtem a strčila mi pod nos pětistovku a čekala, že se z toho poseru tak jsem jí vrátil 490 v desetikorunách zlomyslní lidé mají krásný život.. |
Ale hovno , proste jsi nemel v kase zadne papirove bankovky, taks ji to musel vratit v kovovejch a beztak ani ne v 10 korunach, jak pises, ale bylo tam minimalne tak 6 padesatikorun, nejaky dvacky a pak mozna par desitek
To jsem zase prechytralej co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
Deco: Si piš, že jsem  a budu dělat výrazy, zkusím dneska techniku.
Draper: Měl jsem dvě dvoustovky a dvě stovky, nějaký pajcky a eura. Dostala desetikoruny  Musela chudinka nastavit obě ruce
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
Rusaci ale davaji obrovsky dyska, tak ti to mohla rovnou nechat ne? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
V životě jsem od rusáka nedostal dýško. Občas tam přijde nějakej Ivan, ze kterýho prostě čiší, že je správňák (k takovým mám úctu). Jinak se na mě ale všichni rusáci a rusačky (90% všech lidí co potkam) šklebí jako na póvl a některý si i otvíraj hubu, že vybírat za záchod je sprosťárna (kdyby aspoň v češtině) A na takový se akorát tupě usmívám, protože je mám víceméně v píči.
Jenom bych rád doplnil, že za zaplacení dostanou účtenku v hodnotě 10kč a můžou jí použít na kase. Že se jdou do mekáče akorát vysrat, je jejich problém. Jsme restaurace a né křoví u horního nádraží
BTW: Dnešní trénink jsem z mnoha důvodů zavrhl a zkusím si challenge, kolik shybů dám za hodinu s 2minutovýma pauzama. Tak snad těch 100 - 120 dam. Vim, že si dojebu klouby ale animal flex je na cestě
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Datum:4.11.2011.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha:77,4g (↑)
Shyby na ribstolích 170 za hodinu
05. min 4,4,4,4,4
10. min 4,4,4,4,4
15. min 3,3,3,3,3
20. min 3,3,3,3,3
25. min 3,3,3,3,3
30. min 3,3,3,3,3 = 100
35. min 2,2,2,2,2
40. min 2,2,2,2,2
45. min 2,2,2,2,2
50. min 2,2,2,2,2
55. min 3,3,3,3,3
60. min 3,3,3,3,3 = 170
Chtěl jsem psát sáhodlouhý eseje o tom, jakej to byl boj ale bolí mě ruce..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|