Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Asi jsi tak rozsáhlou odpověď nečekal, ale už to muselo ven :D

Jo v poho, hlavne ze se ti ulevilo

Jinak je to asi castecne dano geneticky, coz vis, ale stejne nevim, jestli je spravne jezdit bench jen v castecnem rozsahu pohybu. Jak jsem psal, ona i ta technika - to kam spoustis cinku, uchop a ta spravna poloha na lavicce muze eliminovat praci ramen a nemusi se pak tak lehce unavit. At se k tomu vyjadri nekdo povolanejsi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na genetiku s prominutím seru, ta (co se jednotlivce týče) nic neznamená. Vždycky se s ní dá snahou zahejbat. Zkusím si nechat zkontrolovat techniku dřepující slečnou, páč ona je i trenérka.
Jinak teď zkouším jet ramena takto

A: Dřep, MT, Přemístění + tlak / biceps, břicho, upažování 4s, zapažování v předklonu 3s
B: Čelní dřep, Benchpress, Shyby / triceps, břicho, tlaky s JC vsedě 4s, zapažování 3s

Přičemž jedu týden takhle a týden ramena vynechám. Myslíš že je to ok?

Gurek: Ona nebude možnost to jet u nás ve fitku hlavou dolu, leda na MP a osu pokládam na bradavky a nebo o něco málo výš, viděl jsem to ve videu na YT, kde chalan povídal, že se má pokládat na střed prsou. To video mělo dobrý raty, tak jsem to bral za užitečnou radu

Jinak díky oběma za rady :)
RaidenX

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:18 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

mel jsem podobnej problem.Taky me po benchi druhej den neskutecne bolely ramena,pak mi jeden chlapek poradil abych to jezdil 20cm nad kozy vic ne,fungovalo to krasne co se tyka tech ramen tak jsem dostal radu abych snizil vahu a zameril se na techniku u upazovani,nechtelo se mi se flakat s takovou malou vahou,ale prekecal jsem se a nelituju toho! krasne nato ramena zacli reagovat a zato sem rad....
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte tam lavičku, na které se cvičí decline?
Tu lavičku pak můžeš dát do klece, nebo do stojanu na dřepy a sparing ti to jen podá (nebo si to můžeš podat sám, pokud to zvládneš).

Jinak ty ramena... co přesně, a jakým způsobem, tě bolí?
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáme.. Na každém cviku jinak. Na benchi se mi jakoby "přetáhne" sval. Na tlacích JC mi vypadne ramenní kloub z jamky. Na upažování mi jenom ten kloub přeskakuje :D prostě pokaždý něco

Raidenx: 1. příspěvek? Vítej na fóru :) a 20 cm je hrozně moc.. Ten tríček s upažováním už jsem udělal. Díky za tip.
RaidenX

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Nemáme.. Na každém cviku jinak. Na benchi se mi jakoby "přetáhne" sval. Na tlacích JC mi vypadne ramenní kloub z jamky. Na upažování mi jenom ten kloub přeskakuje :D prostě pokaždý něco

Raidenx: 1. příspěvek? Vítej na fóru :) a 20 cm je hrozně moc.. Ten tríček s upažováním už jsem udělal. Díky za tip.

nejsem tu novacek jen sem zapomel heslo na acc ....btw tech 20cm sem myslel jako od hrudniku 20cm nahoru a pak zpet,ne vys...
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to málo?
RaidenX

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muzes dat klidne vic ale snaz se nepropinat lokty,treba ti to pomuze
Moocha

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rai: Zkusím, dík :)
citace:

Jinak teď zkouším jet ramena takto

A: Dřep, MT, Přemístění + tlak / biceps, břicho, upažování 4s, zapažování v předklonu 3s
B: Čelní dřep, Benchpress, Shyby / triceps, břicho, tlaky s JC vsedě 4s, zapažování 3s

Přičemž jedu týden takhle a týden ramena vynechám. Myslíš že je to ok?

Měl by k tomu někdo zkušenější připomínky? Budu jenom rád
Moocha

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hatlamatla
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

snad jen to, že pokud jsou ramena cíl, tak je jet na 1. místě

a netuším, co je zapažování :D
Moocha

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sedneš si na lavici, předkloníš se, a zapažuješ

nevím jestli se tomu teda říká zapažování.. :D jiné slovo mě nenapadlo

A nějaký světoznámý trénink na rozvoj delt asi není.. (?) :)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:10.2.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg

CROSSFIT
19:45-20:31 tzn. 46 minut

1) BEAR COMPLEX [40kg]
7 rounds of
Powerclean
Front squat
Push press
Squat
Pushpress
Time: 3:01

Rest: 15:00

2)
5 rounds of
5x Squat 1xBW [75kg]
3x Deadlift 1,5xBW [110kg]
5x Pullup
Time: 9:20

Rest: 20:00

3)
5 rounds of
5x Powerclean [50kg]
5x Benchpress [60kg]
10x Pushpup
Time: 9:02

Viděl jsem takový "film" a docela mě to nažhavilo zkusit crossfit

1) Docela to zasáhlo moje nebohé netrénované plíce, příště to dam za 2:30 a činka se za tu dobu nedotkne země, jinak si oholim levou půlku pravýho obočí a pravou půlku levýho, když už jsme u toho, tak si oholim i levou půlku tu činku prostě nepustim!
2) Tam byly "těžké" (né váhově) dřepy, docela jsem z nich měl respekt, na DL jsem používal nepopsané kotouče a doufám, že to bylo opravdu 110kg, protože to bylo šíleně lehký, mam i foto činky, příště si vemu váhu z domova a navážim to
3) Bál jsem se u benche, byl jsem zesláblý a bez spára, takže jsem si udělal před poslední sérií minutu pauzu a i tak to bylo dost na krev.

Docela mě to baví.. docela dost :)
Moocha

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dobou mě dost bolí kolena, nemáte nějaké tipy, jak je chránit? Třeba obvázat, aby na ně nemohla zima, nějaké mastičky, nebo třeba na tréninku bandy? Určitě nechci přestat dřepovat..
Moocha

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:12.2.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg

"CROSSFIT"

1) BEAR COMPLEX [40kg]
7 rounds of
Powerclean
Front squat
Push press
Squat
Pushpress
Time: 3:45

Rest: 5:00

2) Zkouška maxka na mrtvý tah a byl to boj, vážení, byl to boj :D
Nedávno jsem slíbil Draperovi, že to natočím, tak mám i videa doprovázející tuto heroickou výpravu

1x[40kg] - mam to i natočený
1x[70kg]
1x[90kg] - tady to už bylo hodně těžké. Musím ještě zmínit, že jsem se předtím bouchl činkou do hlavy a tady u toho dl se mi po položení činky zatmělo před očima (doslova), skoro jsem odpadl, ale jelo se dál
2x0 [140kg] - tady jsem myslel, že mám naloženo 120 a hodně jsem se divil, že to nejde :D (asi následek toho rány)
1x[110kg]
1x[140kg] - http://youtu.be/F-niiRObw_U
1x[150kg] - http://youtu.be/kFd5JjqIMe4
0x[160kg]
0x[155kg] -
1x[155kg] PR!! - to video sem nechci dávat, budete mi muset věřit

3) trénink přemístění

1) Tu činku jsem nepustil, splnil jsem předsevzetí :D
2) Bál jsem se, fakt že jo. Když jsem failoval ty 140ky, tak jsem se bál, že je ze mě sračička a to ještě uvažte, že jsem myslel, že to jsou 120ky, to bylo na explozi cévky :D
Musím trénovat.. chci dát 160

EDIT: Taky jsem z videa zjistil, že se k tý čince hrozně dlouho šteluju, příště tam nakráčim a zvedam :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: