Asi jsi tak rozsáhlou odpověď nečekal, ale už to muselo ven :D
Jo v poho, hlavne ze se ti ulevilo
Jinak je to asi castecne dano geneticky, coz vis, ale stejne nevim, jestli je spravne jezdit bench jen v castecnem rozsahu pohybu. Jak jsem psal, ona i ta technika - to kam spoustis cinku, uchop a ta spravna poloha na lavicce muze eliminovat praci ramen a nemusi se pak tak lehce unavit. At se k tomu vyjadri nekdo povolanejsi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Na genetiku s prominutím seru, ta (co se jednotlivce týče) nic neznamená. Vždycky se s ní dá snahou zahejbat. Zkusím si nechat zkontrolovat techniku dřepující slečnou, páč ona je i trenérka.
Jinak teď zkouším jet ramena takto
A: Dřep, MT, Přemístění + tlak / biceps, břicho, upažování 4s, zapažování v předklonu 3s
B: Čelní dřep, Benchpress, Shyby / triceps, břicho, tlaky s JC vsedě 4s, zapažování 3s
Přičemž jedu týden takhle a týden ramena vynechám. Myslíš že je to ok?
Gurek: Ona nebude možnost to jet u nás ve fitku hlavou dolu, leda na MP a osu pokládam na bradavky a nebo o něco málo výš, viděl jsem to ve videu na YT, kde chalan povídal, že se má pokládat na střed prsou. To video mělo dobrý raty, tak jsem to bral za užitečnou radu
mel jsem podobnej problem.Taky me po benchi druhej den neskutecne bolely ramena,pak mi jeden chlapek poradil abych to jezdil 20cm nad kozy vic ne,fungovalo to krasne co se tyka tech ramen tak jsem dostal radu abych snizil vahu a zameril se na techniku u upazovani,nechtelo se mi se flakat s takovou malou vahou,ale prekecal jsem se a nelituju toho! krasne nato ramena zacli reagovat a zato sem rad....
Nemáte tam lavičku, na které se cvičí decline?
Tu lavičku pak můžeš dát do klece, nebo do stojanu na dřepy a sparing ti to jen podá (nebo si to můžeš podat sám, pokud to zvládneš).
Jinak ty ramena... co přesně, a jakým způsobem, tě bolí?
Nemáme.. Na každém cviku jinak. Na benchi se mi jakoby "přetáhne" sval. Na tlacích JC mi vypadne ramenní kloub z jamky. Na upažování mi jenom ten kloub přeskakuje :D prostě pokaždý něco
Raidenx: 1. příspěvek? Vítej na fóru :) a 20 cm je hrozně moc.. Ten tríček s upažováním už jsem udělal. Díky za tip.
Nemáme.. Na každém cviku jinak. Na benchi se mi jakoby "přetáhne" sval. Na tlacích JC mi vypadne ramenní kloub z jamky. Na upažování mi jenom ten kloub přeskakuje :D prostě pokaždý něco
Raidenx: 1. příspěvek? Vítej na fóru :) a 20 cm je hrozně moc.. Ten tríček s upažováním už jsem udělal. Díky za tip.
nejsem tu novacek jen sem zapomel heslo na acc ....btw tech 20cm sem myslel jako od hrudniku 20cm nahoru a pak zpet,ne vys...
Viděl jsem takový "film" a docela mě to nažhavilo zkusit crossfit
1) Docela to zasáhlo moje nebohé netrénované plíce, příště to dam za 2:30 a činka se za tu dobu nedotkne země, jinak si oholim levou půlku pravýho obočí a pravou půlku levýho, když už jsme u toho, tak si oholim i levou půlku tu činku prostě nepustim!
2) Tam byly "těžké" (né váhově) dřepy, docela jsem z nich měl respekt, na DL jsem používal nepopsané kotouče a doufám, že to bylo opravdu 110kg, protože to bylo šíleně lehký, mam i foto činky, příště si vemu váhu z domova a navážim to
3) Bál jsem se u benche, byl jsem zesláblý a bez spára, takže jsem si udělal před poslední sérií minutu pauzu a i tak to bylo dost na krev.
Poslední dobou mě dost bolí kolena, nemáte nějaké tipy, jak je chránit? Třeba obvázat, aby na ně nemohla zima, nějaké mastičky, nebo třeba na tréninku bandy? Určitě nechci přestat dřepovat..
1) BEAR COMPLEX [40kg]
7 rounds of
Powerclean
Front squat
Push press
Squat
Pushpress
Time: 3:45
Rest: 5:00
2) Zkouška maxka na mrtvý tah a byl to boj, vážení, byl to boj :D
Nedávno jsem slíbil Draperovi, že to natočím, tak mám i videa doprovázející tuto heroickou výpravu
1x[40kg] - mam to i natočený
1x[70kg]
1x[90kg] - tady to už bylo hodně těžké. Musím ještě zmínit, že jsem se předtím bouchl činkou do hlavy a tady u toho dl se mi po položení činky zatmělo před očima (doslova), skoro jsem odpadl, ale jelo se dál
2x0 [140kg] - tady jsem myslel, že mám naloženo 120 a hodně jsem se divil, že to nejde :D (asi následek toho rány)
1x[110kg]
1x[140kg] - http://youtu.be/F-niiRObw_U
1x[150kg] - http://youtu.be/kFd5JjqIMe4
0x[160kg]
0x[155kg] -
1x[155kg] PR!! - to video sem nechci dávat, budete mi muset věřit
3) trénink přemístění
1) Tu činku jsem nepustil, splnil jsem předsevzetí :D
2) Bál jsem se, fakt že jo. Když jsem failoval ty 140ky, tak jsem se bál, že je ze mě sračička a to ještě uvažte, že jsem myslel, že to jsou 120ky, to bylo na explozi cévky :D
Musím trénovat.. chci dát 160
EDIT: Taky jsem z videa zjistil, že se k tý čince hrozně dlouho šteluju, příště tam nakráčim a zvedam :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru