Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:26.4.2011..........................................................................................Trénink:Orbitrek (30min)........................................................................................Váha:76,3kg (↑)

Dneska jenom na rozježdění.. Chce to taky nějakou kondici :)
Čas: 30 min
Kilometrů: 4,6
Freq: 57
Obtížnost: 6
Kilojoule: 1622
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:27.4.2011.........................................................................................Trénink:Orbitrek (45min).......................................................................................Váha:76,2kg

Čas: 45 min
Kilometrů: 6,7
Freq: 56
Obtížnost: 7
Kilojoule: 2364

Mám něco s páteří, zítra du na vyšetření.. Takže další den dementního orbitreku :)
Moocha

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyšetření dopadlo skvěle! Takže další 3 týdny dementního orbitreku!
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:29.4.2011.........................................................................................Trénink:Běh (35min).......................................................................................Váha:76,3kg

Běhání...
[Délka běhu byla taková, protože mi málem zkolaboval spár]
Moocha

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:30.4.2011.........................................................................................Trénink:Orbitrek (47min).......................................................................................Váha:76,6kg

Čas: 47 min
Kilometrů: 7,1
Obtížnost: 8
Kilojoule: 2500

Zjistil jsem, že bohužel to počítání kj vůbec nezohledňuje obtížnost. A taky nebudu už jezdit na čas, ale vytyčím si cíl v kj, je to lepší pocit, když si čas můžu ovlivnit tím, s jakou vervou makám.

Naposledy upravil Moocha dne pá květen 06, 2011 8:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:1.5.2011.........................................................................................Trénink:Orbitrek (38min).......................................................................................Váha:76,2kg

Čas: 38 min
Kilometrů: 5,6
Kilojoule: 2000

Na začátku nového měsíce vážím tedy 76,2kg :)
Moocha

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:3.5.2011.........................................................................................Trénink:Orbitrek (45min).......................................................................................Váha:77,1kg

Čas: 45 min
Kilometrů: 7,1
Freq: 59
Kilojoule: 2500

Začíná mě to bavit.. Je to docela bych řekl i náročný :) Nicméně s posilováním se to nedá srovnávat.. Navíc mam při tom takový hnusný pocit v rukách, jako by měly každou chvíli explodovat.
Reiben

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dělal bych i nějaký posilování, tohle kardio ti akorát sežere svaly (pokud nějaký máš ), stačí to tak 3x týdně
Moocha

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To už jsem zaregistroval.. Kolem ruky (jestli mám správné měření) mi ubyl cenťák a půl..
Jinak posilovat nesmím, jelikož mám páteř jako důchodce, do vyšetření (18.5.) mám veškeré posilování zakázané.. Pak se uvidí. Sice ten zákaz nechápu, protože je spousta cviků, které s páteří nemají co dočinění, ale proti mým drahým rodičům a inteligentnímu obvoďákovi, se s argumenty jít nedá.

EDIT: Děsíš mě, nechci, aby se mi všechny svaly rozutekly
Moocha

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:4.5.2011.........................................................................................Trénink:Běh (40min).......................................................................................Váha:76,4kg

Spár se lepší, pěkně minutku za minutkou :)

Shyby na ribstolích
Podhmat 2x5 [Moochakg]
Nadhmat 2x5 [Moochakg]
EDIT: (20)
Hrůza, děs a zděšení. Na to, že jsem za to kdysi dostal "diplom", nic moc :D Však já to dopiluju.
A po letních prázdninách už pojedu ve stylu Petera Ustinova

Naposledy upravil Moocha dne po květen 09, 2011 4:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:6.5.2011.........................................................................................Trénink:Běh (47min).......................................................................................Váha:77,1kg

Dneska už ani nebylo moc zastávek, ono to časem pude :)

Shyby na ribstolích
Podhmat 2x6 [Moochakg]
Nadhmat 2x5 [Moochakg]
EDIT (22)

Naposledy upravil Moocha dne po květen 09, 2011 4:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:8.5.2011.........................................................................................Trénink:Orbitrek (25min).......................................................................................Váha:77,5kg

Dneska jsem začal shyby (nevím jestli je lepší je jet až po aerobce, nebo před) Přidal jsem k pod i nadhmatu sérii. Tu poslední jsem u obou nedal bradou až nad příčku, snad to pude příště líp.

Shyby na ribstolích
Podhmat 3x6 [Moochakg]
Nadhmat 3x6 [Moochakg]
(36)

Orbitrek
Čas: 21 min
Kilometrů: 2,8
Freq: 50
Obtížnost: 7-8
Kilojoule: 1000
Moocha

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:9.5.2011.........................................................................................Trénink:Plavání (45min).......................................................................................Váha:77,5kg

Jsem snad 3 tejdny bez posilování, samá aerobka. Cítím se nehorázně vyfouklej a i těch pár kilo svalů, co jsem měl, už dávno neni vidět.

Vím, že tam na mě nic neni, takže mě, prosím, nejebte. Chci totiž vidět ten rozdíl, až se zase vrhnu na činky :)
Ten předek je po dost slušným placáku
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlape... kreatinovou pyramidu v žádném případě splněnou nemáš :) Celá strava stojí na jednom tvarohu denně, takže proteinů minimum. Sacharidy jsou zastoupené převážně cukry, protože furt dlabeš sladký :)
Já se taky prasim, ale až jako nadstavbu k pořádný stravě - ten jídelák nemůže bejt JEN o palačinkách, buřtech (údajně bez tuku) a tvarohu s rozinkama :)

Měl sis v první řadě koupit proteiňák, když nejsi schopný přijmout dostatečné množství bílkovin z běžné stravy.
Moocha

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasné jasné. To nebyla každodenní strava ale ukázka z jednoho strašlivého dne. Jinak k tomu tvarohu mam maso z jídelny, litr mlíka, 100g šunky, (100g B).. Protein dokoupím do měsíce, s ním nasadím i kreatin. Jinak k snídani si vařim ovesnou kaši ze 100g vloček a 350ml mlíka (časem přidam, je toho na mě moc)

Vím, že to je nic moc, ale pořád lepší než nic. Pořád si opakuju, že může být hůř. Snad až se budu živit sám, tak si jídelníček poskládám. Moc se na to těším :)

EDIT: Vážím si Tvého názoru, díky :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: