_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nevím, čemu se směješ, dej si někdy bench v SS s klikama a uvidíš, že ta pracovní váha bude menší, než na kterou si zvyklý. Je to stejný případ jako close grip bench press v SS s diamond pushups - zabijárna.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Včerejší trénink byla super nálož, už se těším na zítra. Pomalu se mi začíná v hlavě rýsovat, jak budou moje tréninky vypadat. Budu se více zaměřovat na jednotlivé partie, zařazovat SS a shazovačky. A také bych na konci rád míval krátké intenzivní WODy do deseti minut, abych úplně při té objemové fázi nevyměknul. Váha je taková kolísavá, ale v dlouhodobém měřítku snad nabírám, dnes jsem navážil 75,5kg. Mám ještě šest měsíců. Ve snovém světě bych měl nabrat na 90kg, ale i za 85kg budu rád. Jídleníček je stále stejný, cca 4000kcal.
Jo a taky jsem si uvědomil, že mám stejné 1RM na atg fs jako na atg bs, sám to nechápu
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Díky kluci. Loudy, odrážel jsem se dole od lýtek. Možná to šlo hlouběji, ale měl jsem trochu jiný starosti. Byl jsem rád, že jsem to nakonec vytlačil :)
Dneska to byl nejhorší trénink za hodně dlouhou dobu. Ani nebudu psát, co jsem jel.
Bylo to hlavně kvůli hamstringům. V pátek jsme ve škole běhali 400m a hned poté se mi stáhly a bolely. Pořád je protahuji, ale dost to bolí a nezdá se, že by to protažení drželo déle než hodinu.. Hned se zase smrsknou. V pátek jsem to přehlížel a jel normální trénink, dneska už to nějak nešlo.
Mám je dál protahovat, nebo jim dát pokoj? V úterý mám další trénink a byl bych rád, kdyby už byly ready.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru