Právě jsem se dozvěděl, že dnes budeme mít přednášku o finální přípravě závodníka od Mooga, no a večer mě čeká vzpíráníčko v CF areně. Dneska by to mohlo stat za to :-)
Akorát jídelníček jsem tentokrát moc nevychytal, mám na víkend kilo a půl řízků :-D
Jo a vyzkoušel jsem ty bonbonový Céčka od survivalu. Je to bomba, nejraději bych je snědl na posezení.
Můj první trénink s Frozzem a Kulíškem. Dozvěděl jsem se, že vlastně všechno dělám špatně, ale už se na tom maká jinak to bylo moc super a oběma děkuju. Ráno jsem se probudil rozlámaný jako už dlouho ne a tak to má být :) Jo a trénink trval asi 4 hodiny, pokud se nepletu.
A jak seš na tom s planchem a FL? Nechceš mi to někdy natočit? Stačí jen do PM, nemusíš veřejně já sem na tom pořád stejně, ale je fakt že ty skills moc teď netrénuju, ale tobě by to mohlo jít, si lehčí jak já a máš silný ramena
Silný ramena určitě né, to nevím, kde jsi pobral odjakživa jsou moje největší slabina. A lehčí jsem, jenže taky tučnější.
No jsem na tom pořád stejně, trénuju to max. jednou týdně a žádné velké změny se nekonají. To ale nevadí, protože mi ty tréninky hodně dávají. Snad se to jednou povede, ale určitě ne dřív než za čtvrt roku. Příště něco natočím :)
Přes noc se mi stáhly hamstringy a celý den jsem chodil jak naprcanej kačer. Vždycky když to šlo, tak jsem je protahoval, ale po pár krocích se zase zkrátily. Tak jsem šel do fitka s tím, že si aspoň odjedu vršek. Nejprve bench, pak bicák a tricák, no prostě hrozná nuda a zívačka. A pak mě napadlo, že bych mohl trénovat trhy s prázdnou osou a tak jsem driloval všechno co mě napadlo asi půl hodiny nebo tak. Takže to je dnešní zápis a v úterý nashledanou
Můj první trénink s Frozzem a Kulíškem. Dozvěděl jsem se, že vlastně všechno dělám špatně, ale už se na tom maká jinak to bylo moc super a oběma děkuju. Ráno jsem se probudil rozlámaný jako už dlouho ne a tak to má být :) Jo a trénink trval asi 4 hodiny, pokud se nepletu.
Ale ne.. všechno nee.... určitě jsem chválila za protažená ramena třeba :)
Jináč nemáš za co...
A 4 hodiny? To se nám občas stane.. když se 40 minut rozcvičujeme, hodinu děláme mobilitu a další hodinu kecáme
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Trénoval jsem úplně každou část trhu zvlášť, různé kombinace všeho možného. Holeně do krve a výsledek žádný. I když teda pravda je, že jeden z toho milionu trhů mi přišel i docela povedený. Cítil jsem záklon a osu jsem měl u těla, takže alespoň to mi dělá radost
Dnešní probuzení dle očekávání. Zase se cítím, jako bych absolvoval třicetiletou válku. Nevím, jak je možný, že mě bolí kosti i na prstech
Každopádně to byl naprosto snový trénink a děkuju Kulíškovi s Frozzem.
Jo a PR na dřepy bylo 15kg. U pokusu o 140kg se mi, nevím jak, podařilo vydechnout. Na videu bylo krásně vidět, jak jsem se zlomil.
Důkazné foto , pro ostatní: ty rumy vychlastal Moocha!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To jsem moc rád, snad se bude technika už jen zlepšovat. A střízlivět z alkoholu nebo půl kila sachrů co jsi měla k večeři?
O ničem nevím a všechno popřu!!
Prý podrž prosím na chvilku tu pizzu.... a hned mě s tím vyfotí....
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru