Budu!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson - kazdej den po dobu jednoho mesice ale k tomu samozrejme hodne tuku (200g+)

akorat asi 2-3x sem mel trochu brambor a jednou bataty, ale vetsinu casu sem byl v ketoze..
Judson

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Judson - kazdej den po dobu jednoho mesice ale k tomu samozrejme hodne tuku (200g+)

akorat asi 2-3x sem mel trochu brambor a jednou bataty, ale vetsinu casu sem byl v ketoze..

Eh, to se da prezit ? Koukam, ze asi jo. Ja si vubec neumim predstavit co bych musel jist abych za 1 den nemel sacharidy, asi bych nakonec nejedl temer nic (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Taky teď zrovna neseru podle svých představ, musim pohledat, co mi chybí aby se to zlepšilo. Úplně nejlepší volba je začít paleo stylem, mít základních pár potravin a přidávat další a sledovat z čeho se kazí stolice.

tohle mě nenapadlo,postupně zařazovat a sledovat

ale jedno podezření mám a bude to sladké
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Luster napsal:

Eh, to se da prezit ? Koukam, ze asi jo. Ja si vubec neumim predstavit co bych musel jist abych za 1 den nemel sacharidy, asi bych nakonec nejedl temer nic (

taky sem si myslel když jsem žral 500-700g sachru denně jak to mohu dat, a ono to jde,a člověk hledí jak lehce..
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson: presne jak pise smajdy, de to lehce.. ja se cejtil na hovno jenom par hodin pri prechodu do ketozy, bylo mi to uplne jasny i bez mereni:) ale potom bez problemu, zadny vykyvy energie..
Moocha

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lustře se sílou problém určitě nebude, nikdy nebyl.. Jenom se poněkud vyfukuji

BTW: Jak jsi vyžil z 200g T? Předpokládam ještě tak 200g B.. to je nějakých 2600kcal
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak, kolem 200g B.. na muj minimalizmus to stacilo
Moocha

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi řekni, že takovej hobit jako já na 3500kcal prostě nepřibere
Judson

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Judson: presne jak pise smajdy, de to lehce.. ja se cejtil na hovno jenom par hodin pri prechodu do ketozy, bylo mi to uplne jasny i bez mereni:) ale potom bez problemu, zadny vykyvy energie..

Ok, tak by to slo, a i bych mel chut to skusit ,ale nakonec je to vse o prachach, predpokladam, ze bych sachry musel nahradit bilkovinama a tuky, ale to neni levne, maso, syr, ryby, zelenina, vajicka, orisky, atd atd.. Ja bezne snim tak 200g masa tydne.
Ted si udelam misku vlocek s mlikem, nebo sacky ryze a je to vyreseno za pakatel.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě jídelák vyjde tak na 150 denně no.. Je to brutus. Ale od toho mám brigádu, žejo

BTW: Chápu, že ne každý ještě bydlí u rodičů
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik projím atd... to už radši neřeším nebo by mě jeblo

kdyby ty kurvy snížili daně bylo by to lepší
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson: no levny to uplne neni, zalezi, jak se k tomu postavis.. hubnout se da i na shitovejch jidlech za par korun, ale 2x zdravy to nebude..

moje denni menu se vetsinou skladalo z 600g krutich prsou + dostatek zeleniny (minimalne stejne g jako masa) + hodne kvalitniho olivace (tj 144g B + 100g T)

zbytek B sem doplnoval proteinem (hydro-isolat) v kombinaci s kokosovym olejem/mlikem (pred a po treninku, tj. dejme tomu tech 60g B + 40-50g T)

k jidlu sem daval jeste 1x denne cca 10-20ml oleje z trescich jater (omega-3)

a s timhle sem si docela dobre vystacil
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Judson: no levny to uplne neni, zalezi, jak se k tomu postavis.. hubnout se da i na shitovejch jidlech za par korun, ale 2x zdravy to nebude..

moje denni menu se vetsinou skladalo z 600g krutich prso u + dostatek zeleniny (minimalne stejne g jako masa) + hodne kvalitniho olivace (tj 144g B + 100g T)

zbytek B sem doplnoval proteinem (hydro-isolat) v kombinaci s kokosovym olejem/mlikem (pred a po treninku, tj. dejme tomu tech 60g B + 40-50g T)

k jidlu sem daval jeste 1x denne cca 10-20ml oleje z trescich jater (omega-3)

a s timhle sem si docela dobre vystacil

Proc si jedl maso defakto bez tuku na takovehle diete? To me nedava moc smysl. Asi to beres tak, ze si to nechtel prehanet s zivocisnyma tukama a radsi jel na rostlinnych? Tohle mam taky nejak v hlave zakodovany, takze takovej bucek, slaninu, abych vylozene takhle nahanel zivocisny tuky a kcal fakt nekupuju, ale zase kdyz jim maso kureci/kruti atd.. tak normalne i s kuzou a tukem. Prislo by me to trochu na hlavu, stejne tak jako treba vyhodit zloutky a pridat k tem bilkum olivac hehe.. Za den mam nejakych 5 vajec a treba to kruti stehno, nebo pulku kurete, dneska treba ctvrtka kachny a to je zivocisnych az az a pak pridavam jeste kokosovej tuk k vajickum a odpoledne poziram orechy a seminka. Jen kdyz mam teda libove maso, tak pridam olivac. Ja mam spis problem se krotit u zeleniny a tech orechu a seminek, protoze pak mam ve strave hrozne moc vlakniny, coz je stejne spatne jako ji met nedostatek ze...
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Luster napsal:

Ok, tak by to slo, a i bych mel chut to skusit ,ale nakonec je to vse o prachach, predpokladam, ze bych sachry musel nahradit bilkovinama a tuky, ale to neni levne, maso, syr, ryby, zelenina, vajicka, orisky, atd atd.. Ja bezne snim tak 200g masa tydne.
Ted si udelam misku vlocek s mlikem, nebo sacky ryze a je to vyreseno za pakatel .

A co je vyreseny za pakatel? Jasny, ze sacharidy jako rejze, chleba, nudle atd.. jsou za pakatel, ale co to tomu telu da? Je to jenom zdroj energie s minimem nejakyho prinosu pro to telo. Takovej kus masa s nejakou listovou zeleninou (treba kruti stehno/makrela se spenatem), to mas jidlo u kteryho si troufam rict, ze je v nem temer vse co telo potrebuje aby dobre fungovalo, ale vetsina lidi ji prave jen ty prazdne kalorie treba v podobe testovin, k tomu nejlepe neco v konzerve, coz je nejakej zhluk odpadu a chemie a pak je jasny, proc jde lidsky zdravi do hajzlu kdyz ne ze jen nedostava to co potrebuje, ale jeste ho zatezuje nesmyslama s kteryma se musi vyporadavat...
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Proc si jedl maso defakto bez tuku na takovehle diete? To me nedava moc smysl. Asi to beres tak, ze si to nechtel prehanet s zivocisnyma tukama a radsi jel na rostlinnych? Tohle mam taky nejak v hlave zakodovany, takze takovej bucek, slaninu, abych vylozene takhle nahanel zivocisny tuky a kcal fakt nekupuju, ale zase kdyz jim maso kureci/kruti atd.. tak normalne i s kuzou a tukem.

castecne z pohodlnosti, uspore penez, zdravi? (to tezko posoudit), je to jenom ukazka, jak to nejcastejc vypadalo, ale ne ze bych jedl vylozene jenom tohle porad dokola.. obvykle bylo parkrat do tejdne hovezi, obcas tunak, jina ryba, cely kure.. praseti moc neverim, ale taky nekolikrat bylo:) vejce taky pomerne casto (az v pozdejsi fazi), stejne tak tucny syry, orechy..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: