Dřepy
5 * 5 * 65 kg
- nácvik dřepu, soustředění na techniku
Shyby se zátěží
8 * já
5 * 5 * já + 20 kg
Kliky na bradlech
15 * já
12 * já + 10 kg
10 * já + 20 kg
8 * já + 30 kg
6 * já + 40 kg
3 * já + 50 kg
Shyby
10 * já
Shyby s minimálníma pauzama
7 * 5 * já
- pauza akorát na kámošových 5 shybů ( ke koncu i pauzy tak do 30 s)
Přítahy v předklonu
3 * 15 * 50 kg
Břicho
4 sérky (lehsedy a plank)
Biceps na scotově lavici
3 sérky
Biceps v sedě se zapřením o koleno
2 sérky
lehký protahování
- super trénink.
U military pressu opět přihozeny 2,5 kg a stále to jde, i když už docela těžší v těch posledních sérkách.
Shyby s 20 kg ještě s nějakou menší rezervou.
U kliků na bradlech poprvé naloženo 50 kg a korektní 3 opáčka (do pravýho úhlu), ale bylo to hodně těžký.
- dneska to oproti minule vůbec nesedlo. Ze začátku sem běžel s přítelkyní pomalejším tempem a od cca 3km sem běžel sám. Zrychlil sem si průměrnou rychlost o 1 km/h, ale u 6. kilometru začla docházet síla. K tomu strašnej hlad. Nakonec sem doběhl, ale výkon teda nic moc.
Tlaky s JC (incline 3. zarážka)
6 * 24 kg
4 * 5 * 28 kg
7 * 30 kg
Přítahy spodní kladky
10 * 50 kg
10 * 60 kg
8 * 70 kg
6 * 80 kg
4 * 90 kg
Výpony na lýtka
5 sérek
Stahování kladky ve stoje - triceps
4 sérky
Biceps s EZ
4 sérky
Mrtvý tahy
5 * 5 * 90 kg
- u tlaků opět menší pomoc při nadhození činek, ale ke konci jsem to nadhazování docela vychytal a šlo to líp. Každopádně cíl splněn. Nakonec sem si vyzkoušel i 30 kg, což bylo docela těžký, ale s trochou hecnutí bych těch 5 * 5 asi dal.
- u mrtvol sem přihodil 10 kg a záda držely, ale jistej si v nich vůbec nejsu
- místo na cvičení břicha bylo zabraný, tak sem šel dom
- poslední trénink tohoto bloku... uf Parádní makačka
Shyby se zátěží - těžký, ale zvládl sem to. Za chvílu ještě doplním video ...
Military press - to stejný. Poslední opáčko hodně vydřený.
Shyby za minutu - fail, dal sem jich mín než před 2 týdny. Přece jen po těch předchozích cvicích nezbylo moc energie.
Kliky na bradlech - fajn, akorát poslední sérka měla být taky 12 opáček.
Břicho - konečně sem zkusil doporučený cviky od kida. Dobrý, u metronomů mi stačila verze s pokrčenýma nohama.
za tyhle otoceny videa bych daval automaticky ban na dozivoti! jinak shyby super, to bych v zivote nedal:)
Já taky ALE ... stáhl sem si program na otočení videa, když sem to v něm předělal, tak video nešlo v ničem přehrát ani ho překonvertovat do jinýho formátu. Pak sem si stáhl jinej. Jenže ten zase nechápal formát 3GPP. Tak sem konvertnul formát 3GPP do jinýho formátu (vyzkoušel sem jich asi 8) a vždycky to video bylo zrychlený. Takže sem ztratil nervy a hodil sem to sem takhle
Doporuč mi nějakej program kterej otočí 3GPP a bude fungovat, udělám to
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru