|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: so září 06, 2014 11:10 am Předmět: Re: vdsfvdvbd |
|
|
| CharlesWood napsal: | Ještě mě napadlo to ject třebaz takhle.
A:
Dřepy 8x3
Millitary Press/Push Press 8x3
Benchpress na úzko 8x3
Lýtka 3x10
B:
Mrtvý Tah 8x3
Benchpress 8x3
Bicepsový zdvih s velkou činkou 8x3
Břicho 3xmax.opakování
C:
Dřepy 8x3
Benchpress 8x3
Mrtvý Tah 8x3
- jde mi o to, že mam cas cvicit PO, ST a PÁ takže kdybych to dal stylem A,B,A dalsi tyden B,A,B tak bych dycky ten jeden tyden procvicil treba skupinu A jenom 1x coz je nizka frekvence tak me napadlo ze bych zaradil v patek C. a tam bych narval jenom Dřep, MT, a BP 8x3 bez doplnku protoze na to asi nezbyde sila... |
No, s těma váhama, co tam budeš používat mi to připadá jako docela zabijárna, podle mě by to většina lidí neuregenerovala, ale třeba na tom budeš jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CharlesWood
|
Zaslal: so září 06, 2014 11:43 am Předmět: Re: vdsfvdvbd |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | CharlesWood napsal: | Ještě mě napadlo to ject třebaz takhle.
A:
Dřepy 8x3
Millitary Press/Push Press 8x3
Benchpress na úzko 8x3
Lýtka 3x10
B:
Mrtvý Tah 8x3
Benchpress 8x3
Bicepsový zdvih s velkou činkou 8x3
Břicho 3xmax.opakování
C:
Dřepy 8x3
Benchpress 8x3
Mrtvý Tah 8x3
- jde mi o to, že mam cas cvicit PO, ST a PÁ takže kdybych to dal stylem A,B,A dalsi tyden B,A,B tak bych dycky ten jeden tyden procvicil treba skupinu A jenom 1x coz je nizka frekvence tak me napadlo ze bych zaradil v patek C. a tam bych narval jenom Dřep, MT, a BP 8x3 bez doplnku protoze na to asi nezbyde sila... |
No, s těma váhama, co tam budeš používat mi to připadá jako docela zabijárna, podle mě by to většina lidí neuregenerovala, ale třeba na tom budeš jinak. |
Je fakt teda co jsem na noc zacal Brat Zinek 25mg s Glutaminem tak se mi zda ta regenerace lepsi, ale tak jako asi to zkusim, kdyz ne pojedu hold stylem A,B,A--B,A,B na ironfactor jsem cetl co to kluci jeli tak ze nabrali hodne objem tak uvidime...
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po září 08, 2014 10:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út září 09, 2014 12:40 am Předmět: Re: "BULHARSKÁ RUTINA" |
|
|
| Marky V. napsal: | | Mám pocit, že v originální verzi, kterou s úspěchem zkoušel např. Ed Coan , jsou ty opakování 3. a 4. týden trochu jinak a to 3. týden 6x3 a 4. týden 6x2. A pausy mezi sériemi max. 60 sec. |
To je trochu jinej oddíl. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|