"BULHARSKÁ RUTINA"

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - "BULHARSKÁ RUTINA"  Úvodní stránka -> Trénink -> "BULHARSKÁ RUTINA"
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 11:10 am    Předmět: Re: vdsfvdvbd Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Ještě mě napadlo to ject třebaz takhle.

A:
Dřepy 8x3
Millitary Press/Push Press 8x3
Benchpress na úzko 8x3
Lýtka 3x10

B:
Mrtvý Tah 8x3
Benchpress 8x3
Bicepsový zdvih s velkou činkou 8x3
Břicho 3xmax.opakování

C:
Dřepy 8x3
Benchpress 8x3
Mrtvý Tah 8x3

- jde mi o to, že mam cas cvicit PO, ST a PÁ takže kdybych to dal stylem A,B,A dalsi tyden B,A,B tak bych dycky ten jeden tyden procvicil treba skupinu A jenom 1x coz je nizka frekvence tak me napadlo ze bych zaradil v patek C. a tam bych narval jenom Dřep, MT, a BP 8x3 bez doplnku protoze na to asi nezbyde sila...

No, s těma váhama, co tam budeš používat mi to připadá jako docela zabijárna, podle mě by to většina lidí neuregenerovala, ale třeba na tom budeš jinak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CharlesWood

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 11:43 am    Předmět: Re: vdsfvdvbd Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
CharlesWood napsal:
Ještě mě napadlo to ject třebaz takhle.

A:
Dřepy 8x3
Millitary Press/Push Press 8x3
Benchpress na úzko 8x3
Lýtka 3x10

B:
Mrtvý Tah 8x3
Benchpress 8x3
Bicepsový zdvih s velkou činkou 8x3
Břicho 3xmax.opakování

C:
Dřepy 8x3
Benchpress 8x3
Mrtvý Tah 8x3

- jde mi o to, že mam cas cvicit PO, ST a PÁ takže kdybych to dal stylem A,B,A dalsi tyden B,A,B tak bych dycky ten jeden tyden procvicil treba skupinu A jenom 1x coz je nizka frekvence tak me napadlo ze bych zaradil v patek C. a tam bych narval jenom Dřep, MT, a BP 8x3 bez doplnku protoze na to asi nezbyde sila...

No, s těma váhama, co tam budeš používat mi to připadá jako docela zabijárna, podle mě by to většina lidí neuregenerovala, ale třeba na tom budeš jinak.

Je fakt teda co jsem na noc zacal Brat Zinek 25mg s Glutaminem tak se mi zda ta regenerace lepsi, ale tak jako asi to zkusim, kdyz ne pojedu hold stylem A,B,A--B,A,B na ironfactor jsem cetl co to kluci jeli tak ze nabrali hodne objem tak uvidime...
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud bys chtěl opravdovou bulharskou rutinu pro normální smrtelníky, tohle se mi zdá vcelku rozumné:

http://strength-training.wikidot.com/strength-training-article:keen-bulgarian-blitz

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 12:40 am    Předmět: Re: "BULHARSKÁ RUTINA" Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Mám pocit, že v originální verzi, kterou s úspěchem zkoušel např. Ed Coan , jsou ty opakování 3. a 4. týden trochu jinak a to 3. týden 6x3 a 4. týden 6x2. A pausy mezi sériemi max. 60 sec.

To je trochu jinej oddíl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - "BULHARSKÁ RUTINA" Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: