Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: so listopad 09, 2013 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 8.11.2013

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě odpoledne jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 6kol (6x900 =5,4km) Čas 30,40 to jest nějakých 5,07 na jedno kolo. Krsáně to vyšlo po všech stránkách. Sluníčko svítilo, počasí jak na jaře, také je to zhruba 14dnu od posledního běhu a navíc jsem si musel trochu pročistit hlavu. (zapomenout na raní trening) Jak už jsem avizoval dříve, nešlo o vzdálenost, nešlo o čas šlo o to se trochu protáhnout.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 10.11.2013

Dl----------------------------3x6x145--- 4x160--- 2x170--- 1x180
PVČ k bradě (ramena)--- 12x42,5--- 10x42,5--- 8x45--- 3x6x47,5
EZ Tyč (ve stoje)--------- 12x27,5--- 10x30--- 8x35--- 6x40
Břicho: uklony do stran 3x6x20kg
Břicho 3x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 90min

Dl : 3770kg

Rád bych něco vzkázal jedné nejmenované osobě. (flew) Si nařadě. Dneska se to povedlo se vším všudy, takový trening jsem ted potřeboval. Dobře jsem se vyspal, ráno jsem se cítil velice dobře.Po rozcvičce jsem přešel na dl. Trhačky použité od druhé serie, opasek potom až od 160kg. Musím říct že po třech seriích se 145kg jsem měl pocit, že jsem si ukrojil trošku velký krajíc. Hodně jsem se tešil, že použiji pásek. (záda toho měla už hodně) V opasku se mi zvedalo zas o něco lépe ale upotit 2x170kg bylo pořád dost obtížné. Nakonci jsem sebral veškerou sílu a potáhl 180kg Byl jsem hodně spokojený, zbytek treningu se nesl ve stejném dobrém duchu. Velice solidní ramena a ještě lepší biceps. Na konci v superserii uklony do stran a kolena k loktum.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne na mrtvolu 2x BW?
flew

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pff trhačky.. já je nemám ..chlapi zvedaji bez trhacek, napiš, až to zvedneš bez nich

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
buvolii

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 11.11.2013

Bench hlavou nahoru 30%------------15x40--- 12x42,5--- 10x45--- 10x45
Rozpažky v leže na rovné lavici----- 3x12x12
Tlaky za hlavou (jednoručka)---------- 15x22,5--- 12x25--- 10x27,5--- 10x30
Legpress-------------------------------- 15x175--- 12x187--- 2x10x201
Předkopy--------------------------------3x12x50
Výpony v sedě-------------------------3x12x30kg
Břícho 2x15 zkracovačky
Celkový čas 70min

Bench Hl nahoru : 2010kg
Legg: 8889kg

Dnešní trening byl až kolem poledne. (po včerejšku jsem ráno s postele prostě nevstal) Po rozcvičce jsem odjel bench hl. nahoru, s mírným přihozením. Rozpažky a tlaky normálka jako vždy a potom legpress. Byl to ještě vetší brutus než posledně , při cvičení se mi dělalo nevolno. (to jsem byl asi 1h30min po obedě) Potom jsem to dorazil předkopy , musím říct že ve třetí serii jsem to po 9opakování vzdal. Slezl jsem s toho , to mě rozčílilo, takže jsem se vrátil a ještě 5opakování ušmudlal. Výpony a zkracovačky jako vždy v superserii.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 13.11.2013

shyby 3x2 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x12x48,75kg (celkem 3x12x48,75kg)
Přítahy v předklonu (jednoručka)------10x27,5--- 3x6x27,5--- 4x30
Biceps na Scottově lavici s EZ-------- 12x20--- 10x25--- 8x25--- 7x25
Upažování s jednoručkami v předklonu 6x10--- 6x9--- 6x6
Zakopávání------------------------------ 2x12x17,5--- 2x10x20
Břicho: uklony do stran 3x6x20kg
Celkový čas 60min

PvP: 945kg (každá ruka)

Trening byl aspon velice svižnej , rozcvička vyloženě hnusná. Dneska jsem schválně přehodil shyby s PvP , abych zjistil zda udělám aspon nějaký shyb (nebo něco podobného) Prvni serie shybu byla velice pěkná , druhá uchazející a třetí byla příšerná ani ne poloviční. Stejně namahavé byla třetí serie na kladce, řekl bych až nemožná. Dokončil jsem to na třikrát 6,3,3 Potom přišlo PvP a jak jsem čekal už nebyla síla. Něco jsem tam ušmudlal ale normu ani zdaleka nesplnil. Dál už to byla klasika.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 14.11.2013

D (hacken) ---------12x30--- 10x35--- 8x40--- 6x45--- 4x50--- 3x60
Bench--------------- 12x65--- 10x70--- 7x72,5--- 5x72,5--- 4x75--- 2x80
Tric. kladka-------- 12x37,5--- 10x40--- 8x42,5--- 6x45
Výpony ve stoje-- 12x105--- 10x115--- 8x125--- 8x125
Celkový čas 60min

Bench : 2810kg

Co říci k dnešnímu treningu? Po rozcvičce jsem přešel na dřepy. Dlouho jsem přemýšlel a dlouho ještě asi budu, jak nahradit klasické dřepy? Rozumnou varinatou jsou čelní dřepy a proto jsem je v rozcvičce zkoušel s prázdnou osou, vydržel jsem 5opakování. (činka se mi pořád hýbala a brzy mě začala talčit na rameno). Rozhodl jsem se vyzkoušet hacken dřepy. Dá se říct že jsem tam ušmudlal obvyklou pyramidu, ikdyž moje kolena nebyla s tohodle cviku uplně nadšená. (abych řekl pravdu co dál zatím netuším) Pak přišel bench Tady mám už pár treningu klesající tendenci a ani dneska tomu nebylo jinak. Dostal jsem se až na 2x80, což jsem potáhl a naložil si 85kg, že dám ještě další dvoječku , nedostal jsem to ani ze stojanu. Tric kladka a výpony ve stoje v superserii a utíkal jsem domu. Dříve by mě takový trening štval, dneska ne, stejně si tu se mě někteří dělají srandu (oni vedí o kom je řeč) Pokud se nerozmyslím jinak a nestane se něco nepředloženého v sobotu pojedu tenhle trening naposled. (Ještě jednou dl, jediný cvik s kterého mohu mít radost a i tu mi někteří berou)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buvolii napsal:
...Ještě jednou dl, jediný cvik z kterého mohu mít radost ...

buvolii

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 16.11.2013

Dl----------------------------3x6x150--- 4x165--- 2x175--- 2x185
PVČ k bradě (ramena)--- 12x42,5--- 10x42,5--- 8x45--- 6x47,5--- 5x50--- 3x52,5
EZ Tyč (ve stoje)--------- 12x30--- 10x30--- 8x35--- 6x40-- 4x42,5
Celkový čas 100min

Dl : 4080kg

Zrovna včera težká směna v práci. Ráno pobolívala záda. Po rozcvičce jsem přešel na dl. Šel jsem do toho, že si to dneska užiju, ještě jednou se pokusím zvednout něco pořádného (aby těch posmešku bylo o trošku meně) Nasadil jsem vysokou latku, už od začátku a bylo to opravdu silné kafíčko. Opasek použitý hnedka od první serie se 150kg (dá se říct že i kvuli bolestem v zádech) Trhačky od druhého opakování se 150kg (jednou jsem to zvednul sám ale to bylo bohužel vše, rozhodně nebyl ten správný den na to mordovat se v uchopu.) Měl jsem za sebou 3serie po 6opakování a byl jsem značně unaven. Ale s každou další serii to bylo sice težšší ale zároven méně a méně. Takže jsem uplácal 165kg pak 175kg a naložil si 185kg Připravil jsem se na to, vyhecoval a šlo se na věc V koutku duše jsem chtěl dvě opakování a to se povedlo. Byl jsem nabuzený a vyhecovaný, takže jsem zkusil potáhnout ještě 195kg a potom 190kg obojí se stejným výsledkem, ani se to ze země nehlo. (druhý pokus se 185kg byl na krev) Potom jsem odjel velice pěkná ramena, ještě lepší biceps a šel jsem po 100minutách na šatnu. (jenom rozcvička a dl mi trvalo 1h) Vinikající zakončení treningového programu.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 16.11.2013 Byl oficiálně ukončen předešlý trening 13.10.2013- 16.11.2013 ( http://www.kulturistika.net/kulturisticky-tezko-lehky-split ) a tak je čas na rekapitulaci. Tento trening byl velice zajímavý a řekl bych i velice dobrý. Pomohl mi zesílit (ikdyž nejspíš jenom v dl) Pomohl mi také nabrat hmotu ( jestli svalovou, netroufám si hádat.) V tomhle programu zařazen nový cvik, přítahy velké činky k bradě.

Řeč čísel: začátek --------konec

Dl 1x170-----------------------------2x185kg
Legpress2x10x110---------------2x10x201kg

Nevím co víc dodat k tomuhle treningu.
buvolii

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždy když něco končí,něco jiného začíná a tak jsem 18.11.2013 rozjel nový treningový program. Tento treningový program, se jmenuje korté ( http://www.kulturistika.net/korte-trenink-na-objem )Jedná se o trening se základníma cvikama. (dřep, bench, dl) Možná se ptáte, proč jsem si ho vybral? Duvodu je několik: 1, Před pár lety jsem ho jel, vím že se mě líbil a to jsem tehdy ještě pořádně neznal co to je mrtvý tah a moje váhy byly poloviční. 2. Nemám ted na posilovnu moc času a abych to řekl i chut (směny jsou náročné a jsem tam každý den) Takže tohle je podle mě idealní volba, pouze 3tréningy do týdne (obden , když bude nejhuře i ob dva dny.) 3, Tenhle trening není časově příliš naročný (o čemž jsem se dneska přesvedčil) Takže závěrem bych dodal, podle mě dobrá volba, jestli to přinese výsledky nebo ne to se uvydí. A jestli to pojedu celé 4týdny objemovou fázi 4týdny silovou to se taky ještě uvydí.
buvolii

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 18.11.2013

D------------- 5x5x87,5
Bench--------6x6x57,5
Dl------------- 5x5x120
KNB-----------3x8xBW
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 50min

Rozhodl jsem se dneska vyzkoušet, jak dlouho takový trening bude trvat. Po klasické rozcvičce jsem přešel na dřepy. Opravdu jsem se stím dneska moc nemazal , proč ztrácet čas ve fitku pauzama. Odjel jsem velice solidní dřepy, a už jsem bouchal bench. Byl jsem po těhle cvikách krásně natlakovaný a přešel jsem na dl. Musím říct že dl pro mě byla nejhorší. Celou dobu jsem držel pauzy na max 1minuta i tady jsem to udržel, ikdyž dl je pro mě nejhorší. Jsem zvyklí mezi seriema trochu spočívat a tady byl čas na to se tam dvakrát nadechnout a mohl jsem jít znovu na to. (Navíc jsem před 2dny odjel hodne težkou dl, takže to tady trochu skřípalo) Rozhodl jsem se i pro to dát něco do SS ke zkracovačkám a tak to tentokrát byly KNB. Musím říct že ten trening mě dneska nadchnul. Samozřejmě jsem nepoužil trhačky ani opasek. Celí trening trval 50minut (7minut byla rozcvička)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vidět opravdu neni mezi vyjmenovanymi slovy, a rozhodne nepomuze, kdyz ho budes psat opravdu casto s tvrdym "y"
MAST3R

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co kecáš: vydět je hned před slovem výkend.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 20.11.2013

D------------- 5x5x87,5
Bench--------6x6x57,5
Dl------------- 5x5x120
EZ Tyč (ve stoje)----3x8x30
Břicho 2x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 55min

Po předchozích šichtách značně unavený. Opět bylo mým cílem odjet velice rychlí trening. Po rozcvičce jsem přešel na dřepy. Od začátku bylo jasné že to dneska nepujde tak snadno. Po dřepech jsem odjel bench. Doposud jsem držel, s vypětím všech sil minutové pauzy ale na dl jsem to už nezvládl. Po první serii se mi zvedal žaludek, po druhé na mě šli mdloby (nevím kdy naposled mi bylo tak šouflo ), a tak jsem od druhé serie prodloužil pauzy skoro na 2minuty. (opasku ani trhaček nebylo třeba) Na konci jsem dal v SS biceps a břicho. Motto do vánoc zní: Regenerace a spánek především.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: