Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.10.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Dnes mě čekal pouze jeden okruh, 5km. Od posledního dvojtreningu a hlavně běhu, mě palí stehna, kotník mám opět hodně bolavý. Opravdu jsem tam vyrazil s tím, že si to uběhnu a uvidíme jak to pujde. Vyběhl jsem agresivně a po pár krocích bylo jasné, že to dneska pujde nejspíš dobře a to jsem ještě netušil jak moc. Kotník po pár dotycích s povrchem přestal bolet a stehna ačkoliv hodně težká se také dobře rozhýbala. Na prvních usecích a mezičasech se zdálo, že bych mohl atakovat svuj nejlepší čas 21,27 , nebo být i dokonce rychlejší? Na posledním mezičase, cca 1km před cílem už šlo jen o to o kolik budu rychlejší. Je fakt, že jsem to bežel tak moc dobře, že jsem chtěl i dneska zbourat svuj daný cíl a vlézt se pod 21minut. Ikdyž se žádný převeliký brutus finiš nekonal , dnes jsem celou dobu bežel hodně na doraz jsem uběhl, 5km=20,48 . Padl opět REKORD . Padli už dva ze tří daných cílu a pokud se mi třeba povede, zbořit příště ještě cíl 10km=45min, tak se sváma podelím o nové cíle.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 29.10.2014

Dl 10x5x77,5
Bench 10x3x67,5
Shyby 3x3 klasické, 3x3 biceps
Ez tyč 10x3x32,5kg (32,5kg celková vaha i s osou)
Břicho: 5x10zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 5x10
Celkový čas: 65min
Orbitrek:34minut (60watt)

Dnes velice pekný trening. Užil jsem si na začátku pořádnou rozcvičku, nebylo kam spěchat tak jsem si dal tři kolečka. Poté Dl opět zkracený EMOM. Co 50sekund start serie, u benche a Ez, pauzy 30s. Shyby se stratem každou minutu, nastřídačku klasické a biceps. Na závěr jsem zrušil břicho v SS bez pauz a první serie ve visu byla s nataženýma nohama. Pořádně se protáhl na konci a
šlo se na orbitrek. Dnes divočina jako blázen, už mi ten převod nestačí a rozhodl jsem se každý měsíc o 10watt přidat. Dnes jsem zvolil 30s pomalu a 5,5minuty rychle. po 24minutách přišlo 30s pomalu a 9,5minuty rychle. Slézal jsem s toho a měl jsem toho plné kecky.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejdes se podivat?
http://kulturistika.ronnie.cz/c-20222-crossfit-bestie-open-ostrava-2014-pozvanka.html

pridej sakra vahy, kde jaka duchodkyne toho odzveda v jedne serii vic, nez ty za cely trening
a co se tyce orbitreku, zkus tabatu!
buvolii

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.11.2014

Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se, jak je drobek na tom.
Jak už jsem říkal, váha mě vubec nezajímá, to že bych byl težší nepřichazí v uvahu a to že bych rapidne shodil, také ne. Moje váha k dnešnímu dni činí 79kg. Což je o 1kg za měsíc méně. Váhu neřeším a řešit nehodlám, jsem max. spokojený. Na záčatku každého měsíce přidán k téhle informaci o véze nový prvek. Shrnutí co jsem za ten měsíc všechno dělal.

Fitness: 12x , Běh: 7x ( 65km) , Plavání: 2x (2,6 km) , Kolo: 2x (80km)

Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 79kg
buvolii

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.11.2014

D 10x5x57,5
PP 10x3x45
KNB (kliky na braldech) 10x3xBW+5kg
Břicho: 4x10zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 4x10
Celkový čas: 50min
Orbitrek:18minut (135watt)

Dnes další s rychlích treningu. Po rozcvičce dřepy s 30s pauzama. Poté MP, teda spíše PP. Nešlo to dřelo to , musel jsem si hodně pomáhat s podřepem. Nikdy jsem to tu neřekl ani nenazanačil, poslední serie cviku jedu co to jde, takže třeba dneska poslední serie dřepu byla o 10opakování , poslední serie KNB o 8 opakování. Pokud jde o PP tak poslední serie dnes jen o 3opakování a to jsem měl vážně hodně co dělat abych to napotřetí zvedl. KNB ušli , na závěr do SS bez pauz vis a zkracovačky. Dvě serie ve visu s nataženýma nohama a šlo se na orbitrek.
Dnes težký převod. Jelikož jsme neměl dnes moc času, tak pouze 18minut.

P.S: Pokud se někomu moje váhy nelíbí , nemusí to číst.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.11.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Dnes mě čekalo 10km , dva okruhy a nejspíš jedna s posledních možností jak překonat tenhle ten poslední cíl a udělat 10km pod 45minut. Je jasné že v zimě, ve svetru a v kulichu už to asi nepujde. Koukal jsem na to, jako na jednu s posledních možností letos Vždy jdu běhat s tím že uvidíme jak to pujde, dneska jsem tam tudíš šel s tím, že zkrátka musím. První kilometry byly dobré a ikdyž jsem na konci prvního okruhu vadnul, udělal jsem první okruh (5km=21,50) . Na začátku druhého se mi ale začlo dělat nevolno, bylo mi na zvracení a měl jsem pocit že se i pose.. Ten kuřecí segedýn, 75minut před běháním ,asi nebyl nejlepší nápad. Trápil jsem se jako pes ale veděl jsem, že cíl je nadosah, ono udělat okruh za 23minut je pro mě střední výkon. Díky zběsilému finiši jsem udělal druhý okruh za (5km=23) Celkově tedy 10km=44,50 Padl REKORD a zároven třetí poslední cíl. Ted už mohu prozradit nové cíle. Překonal jsem toto: 5km=21 , 10km= 45 , 15km=70 A na příští rok si dal tyto cíle: 5km= 19 , 10km= 42 , 15km= 65 Nic není nemožné, TOYOTA.
buvolii

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2014 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 3.11.2014

Dl 10x5x77,5
Bench 10x3x67,5
Shyby 4x3 klasické, 4x3 biceps
Ez tyč 10x3x35kg (35kg celková vaha i s osou)
Břicho: 4x10zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 4x10
Celkový čas: 60min
Orbitrek:23minut (70watt)

Dnes opět povedený trening. Rozcvička trochu zkrácena, seříznuta bylo tam nezvykle dost lidí. Dl opět vinikajíc,í puazy mezi seriemy 30 a poslední serie byla o 12opakování. Bench také ušel a u shybu 4serie , s tím že ta čtvrtá už nebyla vážne nic moc, ani na klasické ani na biceps. Na Ez přidána váha, tím jsem to dotlakoval. Na závěr do SS bez pauz zkracovačky a vis , u visu 2serie s nataženýma nohama. V závěru dlouhé protažení a šlo se na orbitrek.
Je nový mesíc a tudíš jsem přešel na 70watt , neměl jsem moc času, ještě jsem od tama utíkal hrát kuželky a tak jsem si dal pouze 23minut. s tím že 30s pomalu 2,5minuty rychle . Po 18minutách 30s pomalu a 4,5minuty rychle.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 5.11.2014

D 10x5x57,5
PP 10x3x45
KNB (kliky na braldech) 10x3xBW+5kg
Břicho: 3x10zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 3x10
Celkový čas: 50min
Orbitrek:30minut (135watt)

Dneš trening po noční smeně. Rozcvička nic moc, dřepy uchazející i přes to, že mě trápí koleno. Poslední serie dřepu o 10opakování. PP solidní. KNB dobré a poslední serie na krev o 8opakování. Břicho oproti tomu nic moc, tři odfláknuté serie a jedna serie ve visu s nataženýma nohama. Po té pořádná rozcvička a šlo se na orbitrek.
Dnes težký převod a celích 30minut, jsem byl hotovej. Z počátku to nešlo ušlapat ale ke konci už to jelo pekně.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 6.11.2014

Dnes hned po noční trening cáky cák. Šel jsem hned po noční na bazén , zaplavat si. Po včerejším treningu jsem hodil krátkou noční a dnes ráno vyrazil na bazén. Koleno je prozatím v háji. Neveděl jsem jak mi to pujde a jak dlouho tam budu, než přijdou děcka. Vzhledem k tomu že děcka dnes nepřišli jsem se stím rval 110minut, za tu dobu jsem uplaval 3000 metru . 30x bazén nahoru dolu. Je pravda že po 2km jsem toho začínal mít težce plné brejle a začínal jsem tu vodu i pít, plaval jsem na hraně unavy a už mi to moc nešlo.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2014 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 14.11.2014

Shyby 3x3 klasické, 3x3 biceps
Shyby kladka 10x5x40kg
Veslo10x5x35kg
Bench 10x5x55
Rozpažky v leže 2x12x7kg
Tlaky v sedě (ramena) 10x5x15kg
Tric. Kladka 5x10x25kg
Biceps v sedě jednoručky 5x5x12,5kg
Břicho: 4x12zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 3x12
Celkový čas: 85min

Dnes po 9ti dnech opět trening. Marodím s kolenem , tudíš dnes trening jen od pasu nahoru. Žádné zatížení nohou, ani cviky ve stoje. V rozcvičce bez dřepu s prázdnou osou. Trening EMOM zachován. Nejdříve jsem zbořil záda, potom prsa , něco na ramena trochu ruky. Záda ušli, bench dobrý, na ruky už nic moc energie a síla. Poté břicho do SS bez pauz, pořádná protahovačka na závěr a odcházel jsem spokojený, že jsem mohl opět být mezi svýma. Trochu si dát do těla.
buvolii

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 19.11.2014

Shyby kladka 10x5x41,25kg
Veslo10x5x36,25kg
Bench 10x5x57,5
Rozpažky v leže 2x12x7kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x12x5kg
Tric. Kladka 5x10x25kg
Biceps v sedě jednoručky 6x5x12,5kg
Břicho: 5x12zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 5x12
Celkový čas: 90min

Dnes další marodkový trening. Pořád na marodce s kolenem. Znovu víckrát nepíšu, bude to nějakou dobu trvat. Rozcvička: rotace, shyby, zkracovačky, 2x. Poté perfektní shybovaní i 4serie. Dojeto kladkou a veslem. Bench nádherný a rozpažky portahující. Tlaky na ramena dneska neskutečná dřina , poté rozpažky v předklonu. Stejně jako posledně u rukou už značná unava, triceps kladka, biceps jednoručky a měl jsem toho vážne dost. Poté do SS bez pauz zkracovačky a vis, jedna serie ve visu s nataženýma nohama. Opět pěkné a pořádné protáhnutí a odcházel jsem do sprchy. Samozřejmě celí trening s nohou na pedálu , opět EMOM , vetšinou zkracený o 10s. To znamená, že jsem vetšinou začínal serii co 50vteřin ale ne u všeho, někde klasický EMOM.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 22.11.2014

Shyby kladka 10x5x42,5kg
Veslo10x5x37,5kg
Bench 10x5x57,5
Rozpažky v leže 2x12x7kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x12x5kg
Tric. Kladka 5x10x25kg
Biceps v sedě jednoručky 6x5x12,5kg
Břicho: 3x12zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 3x12
Celkový čas: 80min

Dnes podobný trening jako posledně. Po rozcvičce, trening EMOM. Shyby a celá záda perfektní. Bench s rozpažkama výborný. Ramena, ruky opět klasika, na závěr do SS bez pauz břicho. Jedna serie ve visu s nataženýma nohama. Dobrej pumpovací trening.
buvolii

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 24.11.2014

Shyby kladka 10x5x43,75kg
Veslo10x5x38,75kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x12x7kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x12x6kg
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 4x12

Dnes po rozcvičce. Opět další s pumpovacích treningu EMOM. Jelikož jsem byl před dvěma dny, nemám moc z regenerováno, proto dnes trening zkrácen o ruky. Záda dobré , na bench jsem zase kapánek přihodil. Dojel to ramenama , na závěr břicho do SS bez pauz. V záveru se pořádne protáhl a odcházel jsem spokojeně do páry.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2014 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.11.2014

Shyby 5x3 klasické, 5x3 biceps
Shyby kladka 10x5x45kg
Veslo10x5x40kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x12x7kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x12x6kg
Břicho: 2x12zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 2x12

Dnes další s fantastických treningu. Po rozcvičce jsem přešel na shyby. Dnes to šlo docela dobře a mám i poprvé 5serií. Poté dotlakováno kladkou a veslem. Bench byl také velice dobrý. Potom tlaky na ramena, na závěr do SS velice lehce břicho , spěchal jsem na odpolední. Protáhl se a utíkal na šatnu. Výborný pumpovací trening. Samozřejmě celí trening EMOM.
buvolii

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.12.2014

Shyby kladka 10x5x46,25kg
Veslo10x5x41,25kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x12x7kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x15x6kg
Tric. Kladka 3x10x25kg
Biceps v sedě jednoručky 3x6x15kg
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 4x12

Dnes po rozcvičce, dalším s dlouhých a namahavých treningu. Opět trening EMOM. Po rozcvičce na střídačku shyby, mezi každým startem shybu , každou minutu 6dřepu s osou. Musím to začít zkoušet, na velké váhy to nevypadá, nejsem na tom dobře ale aspon takové kardio se hodí. Dotalkováno kladkou a veslem. Poté opět vydřený bench. Rozpažky tlaky a rozpažky. Poté do SS triceps a nějaký biceps , Poté opět do SS břicho. Dvě serie na břicho ve visu s nataženýma nohama. Pořádně jsem se protáhl a odcházel jsme na šatnu. Moc pěknej a tvrdej trening. Hlavně rychlej na tom mi ted hodně zaleží.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: