Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.12.2014

Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se, jak je drobek na tom.
Jak už jsem říkal, váha mě vubec nezajímá. Je mi to šumák, pokud se nepohnu nějakým směrem rapidně a zustanu pořád kolem 80kg. Moje váha k dnešnímu dni činí 80kg. Což je o 1kg za měsíc více. Na záčatku každého měsíce přidán, k téhle informaci o váze, nový prvek. Shrnutí co jsem za ten měsíc všechno dělal.

Tento měsíc katastrofa. Je třeba si uvědomit že jde o listopad, takže s kolem se v tomto měsíce už nepočítá. Jedno plavání mám ale toho běhu a fitnes je málo. Samozřejmě duvod, zranění kolene a 14dnu na nemocenské.

Fitness: 8x , Běh: 1x ( 10km) , Plavání: 1x (3 km) , Kolo: 0x

Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 80kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.12.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Není to náhoda, že je dnes 2.12. Je to přesně měsíc, co jsem byl běhat naposled, takže jsem to považoval za znamení zhury. Venku -2stupně a ledovka (proste sklenka) Nicméně dnes by mě od běhu odradilo málo co, takže jsem oblékl svoji arktickou výbavu , omotal na pravé noze kotník, na obě kolena dal ortézy a vyrazil. Hruza, bylo jasné že moji bežeckou trasu , okruh 5km, bežet nepujde, pulka je čistě po betonu s kterého se stalo kluziště. Bežel jsem tudíš po lesních cestách, třeba kam mě oči vedli, pak zpátky, pak doleva , doprava. Tak abych nebyl čistě na ledu , i tak jsem si málem 4x rozbil pusu. Abych to zkrátil, nebavilo mě to, takový poloběh, místy rychle chuze, abych si nenabyl, v težkém oblečení, po měsíci nic nedělání po 25min a 50s jsem skončil. Co jsem uběhl, kdo ví asi 5km max , možná méně. Doma si na hrazdě, kterou mám týden dal nějaký biceps přítah a shyb. a Ted jsem jen maximálně otravený.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.12.2014

Shyby 4x3 klasické, 4x3 biceps
Shyby kladka 10x5x47,5kg
Veslo10x5x42,5kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x12x7kg
Tlaky v sedě (ramena) 10x5x15kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x15x6kg
Tric. Kladka 3x10x25kg
Biceps v sedě jednoručky 3x6x15kg
Břicho: 4x12zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 4x12
Celkový čas: 85min

Dnes další s velice povedených treningu. Pořádná rozcvička, pak na střídačku shyby , opět celí trening EMOM. Mezi shybama, dřepy s pázdnou osou. Musím to trochu zkoušet. Perfektní dojeti zad na kladce a veslu. Trochu utrápený bench, jako vždy. Ramena , potom do SS biceps triceps,Na závěr do SS zkracovačky a vis. 2 seriie ve visu s nataženýma nohama. Pořádné protžení a odcházel jsme nadmíru spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.12.2014

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl, omotal kotník , stáhnul kolena a šlo se na věc. Dnes jsem se nadmíru tešil, říkám si žádná ledovka, konečně opět na svém okruhu. Neveděl jsem s čím tam jít , ikdyž jsem si přál dva poklidné okruhy s tím, že bych rád dnes spíše vytrvalost. Po vyběhnutí prvních 8 minutu pohoda, nármně jsem si to užíval, asi po 10minutách jako když utne, měl jsem toho plné kecky, nohy težké vlekl jsme za sebou. Po 15minutách bylo jasné, že dva okruhy nebudou. Nicméně nechtěl jsem ten jeden uplně odfláknout a tak nějak jsem si přál, vlést se aspon do 25min. Na závěr jsem musel trochu zabojovat, ikdyž na muj obvyklí sprintový závěr jsem dneska neměl. Výsledný čas ale není s nejhorších. Jeden okruh (5km=24,14) Já jsem spokojenej.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 7.12.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Dnes jsem tam vyrazil po včerejším flámu, který skončil dneska ráno. Měl jsem chut, to ze sebe dostat a dát si do těla , tešil jsem se na to. Neveděl jsem přesně pujdeli to ale chtěl jsem dva okruhy. Po vyběhnutí to vypadalo kupodivu dobře. První okruh (5km=24,35) neměl jsem žádná zběsilé tempo ale ani se přehnaně neflákal. Měl jsem za sebou první okruh a dost mi tuhli nohy , píchalo v boku a vypadalo to, že druhý se vyloženě poplazím. Ale chtěl jsem dva a tak jsem pokračoval, někde v pulce jsem to píchaní rozběhal , začlo mě to znovu bavit , lépe jsem dýchal. Díky velice svižným posledním 10minutám a zběsilému závěru jsem udělal druhý okruh (5km=25,31) Celkově teda dneska 10km=50,06
buvolii

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2014 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 8.12.2014

Shyby 5x3 klasické, 5x3 biceps
Shyby kladka 10x5x48,75kg
Veslo10x5x43,75kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x15x7kg
Tric. Kladka 3x10x26,25kg
Biceps v sedě jednoručky 3x6x15kg
Břicho: 3x12zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 3x12
Celkový čas: 90min

Dnes vážně opět náramně pěkný trening . Po rozcvičce opět EMOM. Mezi seriema shybu, které byly se stratem každou minutu, jsem dal 10dřepu s prázdnou osou. To mě vždy pekně rozdejchá a zahřeje. Perfektní dotalkovaní zad. Ušmudlaný bench, tady se už dlouho nic nezmenilo , je to po těch zádech, dochází mi síla. Nebo mě spíš bench nikdy nešel nemám na to vlohy zdá se. Nic i tak perefktní nafouknutí , pěkné ramena. Do SS triceps, biceps na závěr do SS zase 2x břicho, s tím že 2serie ve visu s nataženýma nohama. Pořádně se protáhl a odcházel jsem po 90minutách nadmíru spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 10.12.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Mám za sebou dnes druhou noční a jsem díky pracovnímu shonu značně unavený. Nicméně muj záměr udržet si vysoký bežecký standart trvá. Dnes počasí venku -1stupen, po těch nočních docela kosa řekl bych, spal jsem po noční asi 3h. Takže opět težká bežecká artilerie. Neveděl jsem přesně, co od dnešního běhu chci, tak nějak jsem doufal ve vetší vzdálenost, po 10minutách bylo jasné že pujde jen o jeden okruh. Ale zase jsem se po těch 10min rozhodl , že to zkusím zase trošku časově zrychlit. Snažil jsem se dřel jsem na tom a výsledný čas na jeden okruh je: (5km=23.23) Já bych řekl slušné. Bohužel i tak musím uznat, že ty delší trasy v zime budou problém , rychle se přehřívám , jsem díky práci hodne unavený. Velký rozdíl bežet v létě 15km a v zimě o 3kg težší ,navlečený jak eskymák.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 11.12.2014

Shyby 4x3 klasické, 4x3 biceps
Shyby kladka 10x5x50kg
Veslo10x5x45kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x15x7kg
Tric. Kladka 4x10x27,5kg
Biceps v sedě jednoručky 3x5x17,5kg 1x5x15kg
Břicho: 3x12zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 3x12
Celkový čas: 90min

Dnes perfektní trening. Skoro jsem měl na konci strach, že mě to opět doma složí. Že se zhroutím. Obvyklá rozcvička: rotace, 10x dřep s osou , 2x shyb , 12x zkracovaček. To vše 3x. Poté opět težký EMOM trening , mezi seriema shybu 10x dřep s osou. Shyby kladka a veslo perfektní, start každých 50s. Bnech opět težce ušmudlaný , ramena dobré. Do SS triceps a biceps, na závěr do SS 2x břicho . Dvě serie ve visu s nataženýma nohama. Pořádné protažení na konci. ( To obnašení protažený prsních svalu , pár shybu , roatce s osou , přítahy velké činky k bradě , dnes i 20x dřep s osou.)
buvolii

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2014 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 14.12.2014

Shyby kladka 10x5x50kg
Veslo10x5x45kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Push Press 10x5x32,5kg
Břicho: 2x20zkracovačky
Břicho: ve visu, s nataženýma nohama 1x15
Celkový čas: 65min

Dnes se mě tam vubec nechtělo. V neděli bívá plný dum. A měl jsem pravdu. Bylo jasné, že si ten svuj standart neodcvičím a že budu odcházet podrážděný. Měl jsem pravdu. Před fitkem jsem stepovali 4ři , než jsem se převlékl a rozkoukal bylo narváno. Rychlá rozcvička a jelikož hrazda byla zabraná, šlo se hned na kladku, pak na veslo Dal jsem bench a rozpažky , místo tlaku v sedě , nebylo moc kde sednout, jsem dal dneska push press. Břicho také odfláknuto a odcházel jsem velice nespokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 14.12.2014

Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl, lehce potrávil a šlo se běhat. Doufal jsem že si zpravím náladu. Venku bylo na tuto roční dobu nádherně a já chtěl dva okruhy. Vyběhl jsem dobře a krásně, bežel jsem v pohodě. První okruh jsem udělal (5km=23,30) a vběhl do druhého. Někde na 7km ale přišli velké problémy, začínalo mě bolet břicho a hrozilo že se spodem to. Vždy, když jsem chtěl trošku natáhnout krok, začalo se ozívat břicho a já tudíš musel zbytek druhého okruhu bežel vážně laksně. Ani žádný finiš se tudíš na konci nekonal a já druhý okruh udělal, i tak za velice slušných (5km=25,10) Celkově tedy 10km=48,40
buvolii

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 16.12.2014

Shyby 5x3 klasické, 5x3 biceps
Shyby kladka 10x5x50kg
Veslo10x5x46,25kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Tric. Kladka 4x10x27,5kg
Biceps v sedě jednoručky 2x5x17,5kg 2x6x15kg
Břicho: 3x15zkracovačky
Břicho: s nateženýma nohama, ve visu 1x12
Celkový čas: 85min

Dnes opět velice povedený a velice rychlí trening EMOM. Po rozcvičce na střídačku shyby, v 40s pauze 10x dřep s osou. Shyby kladka a veslo na dojetí, ušmudlaný bench. Ramena dnes velice dobrá a silná. Potom na střídačku triceps , biceps, na závěr břicho. Pořádné protažení a trening jsem měl za sebou.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 19.12.2014

Dnes trening cáky cák. Musím přiznat za normálích okolností bych nešel. Ale potřeboval jsem ještě rychle vybrat nejaké stravenky do konce roku a dobít to na kartu. Takže jsem brzo ráno vstal a od 6,15 už jsem zápasil s vlnama. Dnes jsem uplaval 2000 metru , za čas cca 70min. Byl jsme nakonec hodně rád, že přišli opět kroužky a rozdělili bazén na pulku. Jelikož jsem ten typ, co když do vody skočí, plave a plave. Ke konci už se mi ozíval na jedné noze kotník a na druhé opět koleno.
buvolii

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 20.12.2014

Shyby 7x3 klasické, 7x3 biceps
Shyby kladka 10x5x50kg
Veslo10x5x47,5kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 5x5x17,5kg 5x5x15kg
Tric. Kladka 4x10x27,5kg
Biceps v sedě jednoručky 3x5x17,5kg 1x6x15kg
Břicho: 4x12zkracovačky
Břicho: ve visu 4x12 (2x natažené , 2x pokrčené)
Celkový čas: 100min

Dnes jsem tam šel s vědomím, že se tam týden nedostanu. Tak jsem si to chtěl pořádně užít, a to se myslím povedlo. Opět trening EMOM , nevím máli cenu to tu pořád psát, jiné mě už nezajimají. Rozcvička jako vždy, pak dá se říct do SS shyby a v pauzách 12x dřep s prázdnou osou. Dnes 7 koleček a byl jsem témeř hotový. Poté kladka na datolakovaní a veslo. Bench pořád stejná klasika a i tady to dneska šlo lépe. Na tlaky v sedě mírný příhoz , 10x5x17,5 bych nezvládl, tak jsem to dal takhle . Do SS opět ruce , pak do SS pořádně břicho. Dnes jsem tam byl enormně dlouho ale jak jsem říkal, šlo o to si to užít. Mužete namítat, že tohle není trening EMOM na 100min. Ale spoustu věcí jsem neřekl, rozcvička chvilku trvá , dnes defakto 14serii shybu místo 10ti. Na veslo jsem musel čekat, tak jsem si dal na kladce, dvě serie s menší vahou navíc. U benche mivám ve zvyku dávat 11serii s vahou 35-40kg, takové to dojetí na krev. Ale hlavně dlouhé protažení na konci, zustal jsem tam ke konci už sám, tak jsem nikam nespěchal, pořádne se protáhl v rotacích, na hrazdě. Jediná věc co mě trošku mrzí , až na šatně jsem si uvědomil, že jsem zapoměl na rozpažky v předklonu.
buvolii

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 20.12.2014

Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Opět stejný scénář, doma jsem pojedl, lehce potrávil a šel jsem běhat. Dnes jsem tam šel vyloženě jen pro jeden okruh. (zítra budou snad dva ) S tím, že ho pobežím na hranici svých možností. Chtěl jsem se dostat nebo atakovat 23min. To se povedlo náramně. Prvních 13minut bylo neskutečných , pak jsem začínal pekně vadnout ale nutil jsem se vydržet. Uběhl jsem jeden okruh ( 5km=22,35 ) Já si myslím že to jde a co vy??
buvolii

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 21.12.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Nemusím asi říkat, že po včerejším dvojtreningu jsem dnes ráno stával s postele s obtížema. Ale i tak jsem dnes chtěl jít běhat, jak jsem si včera slíbil. Do soboty nemohu nic dělat, jsem dva dny v práci a 3dny u rodiču. Takže jsem dnes vyrazil s tím, že pobežím piánko ale za to chci dva okruhy. Bohužel to dopadlo katasrofálně. Po vyběhnutí jsem měl nohy težké, s tím bych se smířil , hned se mě ozval kotník i to bych asi přetrpěl a rozběhal ale velice rychle mi bylo opět nevolno od žaludku. Pocit, že se každým krokem po to. Nevím čím to, byl jsem po jídle nějakých 100min , jestli je to tím, že běhám v težkém oblečení, abych neprochlad a tím pádem se rychle zahřeju, zapotím a jde na mě nevolnost. Každopádně běh byl hodně volný, težký od poloviny jsem vážně běžel pomaličku. A po jednom okruhu to vzdal. Dnes tedy jeden okruh. (5km=24,52) Nejsem vubec spokojený ale stačí , jsem rád i za něj.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: