Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2014 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 27.12.2014

Shyby 3x3 klasické, 3x3 biceps
Shyby kladka 5x5x50kg
Veslo5x5x50kg
Dl5x5x45kg
Bench 5x5x60
Rozpažky v leže 2x12x7kg
Tlaky v sedě (ramena) 5x5x15kg
Tric. Kladka 2x10x25kg
Biceps v sedě jednoručky 3x6x15kg 1x6x12,5kg
Břicho: 3x12zkracovačky
Břicho: ve visu 3x12 (2x natažené , 1x pokrčené)
Celkový čas: 75min

Dnes katastrofální trening. Po týdenní pauze, zpusobené prací a 3dny svátku, kdy jsem se válel u našich, cpal se bramborovým salátem a vubec se nehýbal, jsem dneska prožil fitnes horor. Rozcvička jako vždy, poté shyby 3serii a to ještě na klasické shyby v třetí serii nedotažené třetí opakování. Poté kladky a veslo , vždy po 3-4seriích jsem byl hotový, rychle jsem ztrácel výkonost. Přidána i Dl ale kvuli kolenou uplně smešná váha. Dnes mi nešli ani dřepy s prázdnou osou, jak jsem cítil kolena. Celí trening EMOM. V závěru do SS bicep, triceps, pak na střídačku břicho. Pořádně se protáhl a odcházel hodně nakvašený domu. Když si vzpoemu trening před týdenm 20.12, kdy jsem na šatně byl jak monstrum a tu dnešní bídu, tak nemám vážně slov.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.12.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Je třeba se co nejdříve dostat do formy, at to stojí co to stojí. Takže dnes venku - 6 stupnu , hodil jsem na sebe tu nejtežší arktickou výbavu co mám. Na hlavu čepici, přes krk a pusu samozřejmě šálu a šlo se na věc. Od rána mě bolí kolena ale šel jsem tam se záměrem, pohoda klídek, pomalé tempíčko, 2okruhy. Zase to nevyšlo. Vyběhnul jsem uplně vlažně v tomhle oblečení a počasí to ani jinak nejde. Nebeželo se mi nejhuře ale asi po 15minutách, už jsem se težce přehříval, od toho dýchání do šály a zase zpátky. Takže, když jsem se blížil ke konci prvního okruhu, bral jsem to jako vysvobození, s tím že dvě nebudou. Ještě jsem živil naději, že uběhnu ten jeden a pobežím, třeba ještě dalších 6minut , že to nemusím na 5km skončit, jen tak ještě chvilku pobežím. Uběhnul jsem jeden okruh a měl jsem toho dost se slovy, že ted se o výkony a utrpení nejedná , že to za to momentálně nestojí. Co já vím na co zmužu příští rok, zda opět pobežím pulmaraton , zatím to vypadá že moje bežecká kariera je u konce. Takže dnes jeden okruh (5km=25,25)
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buvolii napsal:
Dne 28.12.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Je třeba se co nejdříve dostat do formy, at to stojí co to stojí. Takže dnes venku - 6 stupnu , hodil jsem na sebe tu nejtežší arktickou výbavu co mám. Na hlavu čepici, přes krk a pusu samozřejmě šálu a šlo se na věc. Od rána mě bolí kolena ale šel jsem tam se záměrem, pohoda klídek, pomalé tempíčko, 2okruhy. Zase to nevyšlo. Vyběhnul jsem uplně vlažně v tomhle oblečení a počasí to ani jinak nejde. Nebeželo se mi nejhuře ale asi po 15minutách, už jsem se težce přehříval, od toho dýchání do šály a zase zpátky. Takže, když jsem se blížil ke konci prvního okruhu, bral jsem to jako vysvobození, s tím že dvě nebudou. Ještě jsem živil naději, že uběhnu ten jeden a pobežím, třeba ještě dalších 6minut , že to nemusím na 5km skončit, jen tak ještě chvilku pobežím. Uběhnul jsem jeden okruh a měl jsem toho dost se slovy, že ted se o výkony a utrpení nejedná , že to za to momentálně nestojí. Co já vím na co zmužu příští rok, zda opět pobežím pulmaraton , zatím to vypadá že moje bežecká kariera je u konce. Takže dnes jeden okruh (5km=25,25)
Já byl dnes na šesti kilometrech, je pravda že trochu přituhlo ale zbytečně se nabalovat nemá cenu, stačí po doběhu hned do tepla a pod sprchu. Beru si mikinu, šusťákovku a čepici. S tou šálou jsi jak pumpa v zimě, to se nediv že se ti špatně běhá.
Judson

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, jdo to nezna tak se mozna divi, ale ono na beh staci se oblict fakt malo. Ja kolem 0 bezne bral jen tricko s dlouhym rukavem, sustakovku, cepicu a rukavice. Hlavne si se pak zastavit az doma v teple.
buvolii

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapci chlapci , nejspíš máte pravdu ale každý máme to svoje. Pokud jde o mě, jenom při tom pomylšení na běh na lehko, je mi zima. Pokud jde o mě, raději zustanu u svého a klidně se budu přehřívat. Nejde mi v zimě o výkony a bojím se prchladnutí. 4x do roky jsem nemocnej na krk. Takže mužu vám dát i za pravdu ale na mém postoji to nic nemění , navíc jsem avizoval, že to teplo je ted muj nejmenší problém. Největší jsou kolena , ty jsou v háji. Z běhu se vytratila veškerá radost a večer po běhání jsem byl rád, že nemusím už po bytě moc chodit. Až mě přestanou jednou bolet kolena , tak tu už nebudu.
buvolii

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 29.12.2014

Shyby 5x3 klasické, 5x3 biceps
Shyby kladka 10x5x50kg
Veslo10x5x50kg
Bench 10x5x60
Rozpažky v leže 2x12x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 6x5x17,5kg , 4x5x15kg
Tric. Kladka 4x10x25kg
Biceps v sedě jednoručky 1x5x17,5kg 3x5x15kg 1x6x12,5kg
Břicho: 4x12zkracovačky
Břicho: ve visu 3x12 (2x natažené , 1x pokrčené)
Celkový čas: 95min

Dnes konečně opět trening, na který jsem zvyklej. Po pořádné rozcvičce opět shyby na střídačku s dřepy. Uznávám u 4 a 5 serie klasických shybu , třetí opakování stálo již za starou belu. Pořádne dotlakovaní na kladce a veslu. I bench jsem dneska ušmudlal, jak jsem býval zvyklej. Tlaky na ramena dnes perfektní. Na závěr do SS biceps a triceps , poté opět do SS 2x břicho, pořádně se protáhl a odcházel spokojený domu.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.1.2015

Dnes po obedě bežecký trening. Říká se jak na nový rok, tak po celí rok. Zdálo se venku ideální počasí - 1stupen , tak jsem se oblékl a šlo se na věc. Jelikož jsem zjistil, že to venku na betoně docela klouže a já nechtěl riskovat, že si rozbiju papulu. Rozhodl jsem se zkusit se vrátit opět na svoje lesní kolečka. Udělal jsem dnes 13kol (13x900 =11,7km) Čas 64,25 to jest nějakých 4,57 na jedno kolo. Měl jsem prvni kolo za 4,35 , všechny ostatní za 5min. Držel jsem si frekvenci a hlídal čas na každé kolo. V posledním jsem dal do toho, co ve mě bylo.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2015 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buvolii napsal:
Dne 1.1.2015

Dnes po obedě bežecký trening. Říká se jak na nový rok, tak po celí rok. Zdálo se venku ideální počasí - 1stupen , tak jsem se oblékl a šlo se na věc. Jelikož jsem zjistil, že to venku na betoně docela klouže a já nechtěl riskovat, že si rozbiju papulu. Rozhodl jsem se zkusit se vrátit opět na svoje lesní kolečka. Udělal jsem dnes 13kol (13x900 =11,7km) Čas 64,25 to jest nějakých 4,57 na jedno kolo. Měl jsem prvni kolo za 4,35 , všechny ostatní za 5min. Držel jsem si frekvenci a hlídal čas na každé kolo. V posledním jsem dal do toho, co ve mě bylo.

Kolena přestala bolet?
buvolii

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2015 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jde spíše o to, že nemá cenu to omílat dokola. Jasně že kolena bolí , někdy více, jindy méně. Po včerejším běhání to ujde, kolena mě dnes nijak zvláš netrápí , prozměnu mě bolí kotníky. Tedy ještě jednou pro připomenutí a naposled , běhám jako robokop, na pravé noze stáhnuté obinadlem kotník , na obou kolenách ortézy. Ještě nevím jestli v tom budu muset běhat celí život, dokud to běhání pujde. Na zimu si ortézy nechám, na jaře-létě, bych chtěl zkusit co to udělá bez nich. Každopádně včerejší krásný běh mi udělal radost.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2015 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.1.2015

Další měsíc z měsícem se sešel. (Dokonce máme i nový rok) Takže je čas podívat se, jak je drobek na tom.
Jak už jsem říkal, váha mě vubec nezajímá. Je mi to šumák, pokud se nepohnu nějakým směrem rapidně a zustanu pořád kolem 80kg. Moje váha k dnešnímu dni činí 81kg. Což je o 1kg za měsíc více. Na záčatku každého měsíce přidán, k téhle informaci o váze, nový prvek. Shrnutí co jsem za ten měsíc všechno dělal.

Tento měsíc byl co se týče sportu, rozhodně dobrej. Pokud jde o fitnes 9x, je takový pruměr , spíše horší ale je třeba vzít v potaz všechny vanoční svátky a že mi to ke konci měsíce moc nevycházelo. Plavaní 1x spíše proto, že jsem tam musel a jak se ukázalo, na moje kolena to není moc dobrej sport, takže kdo ví jak se tohle bude dál odvíjet, jestli zustanu třeba u jedná návštěvy za měsíc. A jsme u běhu schválně jsem si ho nechal nakonec, pokud jde o běh tento měsíc, jedná se o FANTAZII. 50km za měíc není v létě nic moc, v zimě si myslím, že je to dost. Další věc, mám naběháno tento měsíc více, než za listopad, prosinec 2013 a 2014 dohromady. Každý rok jsem vykládal jak u toho přes zimu zustanu a pak jsem byl vždy jednou v listopadu jednou v prosince, takhle 2 roky po sobě.

Fitness: 9x , Běh: 8x ( 50km) , Plavání: 1x (2 km) , Kolo: 0x

Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 81kg
buvolii

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 3.1.2015

Shyby 5x3 klasické, 5x3 biceps
Shyby kladka 5x5x51,25kg 4x5x50kg
Veslo10x5x51,25kg
Bench 5x5x62,5kg 5x5x60kg
Rozpažky v leže 2x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 6x5x17,5kg , 4x5x15kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x15x6kg
Tric. Kladka 4x10x27,5kg
Biceps v sedě jednoručky 3x5x17,5kg 1x7x15kg
Břicho: 4x12zkracovačky
Břicho: ve visu 3x12 (1x natažené , 2x pokrčené)

Dnes velice zdařili trening. Dal jsem své zahřívací kolečka a šlo se na věc. Pořád to samé, na střídačku shyby , v pauze mezi nima, 10x dřep s osou. Poté dotlakování kladkou a veslem , všude jsem trošku přihodil. Na bench taky příhoz, 10x5 bych nezvládl, tak aspon takhle. Pěkná ramena , potom do SS triceps , biceps, na závěr do SS břicho. Pořádně se protáhl a odcházel jsem domu.
buvolii

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.1.2015

Dnes po obedě bežecký trening. Musím si udržet vysoký standart , který jsem začal na začátku roku. Dnes venku přijemných +2 stupně , tudíš jsem se oblékl trošku lehčeji a šlo se na věc. 3el jsem tam aspon pro 5km , tedy na okruzích aspon 6kol. Vyšlo to opět moc dobře a já udělal, 8kol (8x900 =7,2km) Čas 38,15 to jest nějakých 4,47 na jedno kolo. Opět podobný běh jako minule první kolo za 4,35, všechny ostatní jsem měl pod 5minut , třeba že jen o 5-10sekund. Beželo se dobře a já měl trochu chut v tom i pokračovat ale šel jsem na noční, nemělo cenu se tolik vyčerpávat. Podotýkám koleno mě zlobilo i před běháním a večer v práci to nebylo lepší.
buvolii

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 7.1.2015

Shyby 6x3 klasické, 6x3 biceps
Shyby kladka 10x5x51,25kg
Veslo10x5x51,25kg
Bench 7x5x62,5kg 3x5x60kg
Rozpažky v leže 2x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 7x5x17,5kg , 3x5x15kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x10x7kg
Tric. Kladka 4x10x27,5kg
Biceps v sedě jednoručky 3x5x17,5kg 1x6x15kg
Břicho: ve visu 2x12 (1x natažené , 1x pokrčené)

Dnes opět stejný trening. Začíná to být stereotip , takže uvažuji o zmeně , ještě z toho zkusím něco vytřískat a navíc, mě zatím nový trening nenapadá. Pořádné protažení a šlo se na věc, do SS shyby na střídačku s dřepy. Dřepy s prázdnou osou utrpení, tři dny mě zlobí kolena. Dotlakováno kladkou a veslem , na kladku opět příhoz , respektivě dojetí všech serií s 51,25kg. Na bench dnes o 2serie s 62,5kg víc. Ale u poslední serie celkově , tudíš s 60kg , jsem měl záchranu, byl jsem vyřízený. U ramen opět další serie s 17,5kg navíc a stejně tak jako u benche, zase poslední serka celkově na krev. V závěru rutina do Ss biceps a triceps , do SS 2x břicho nějaké rychle protažení a bylo hotovo.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 11.1.2015

Dnes po obedě bežecký trening. Dnes jsem tam vyrazil s tím , že pobežím dva okruhy , týden jsem tam nebyl a týden se tam nedostanu. Tudíš dva okruhy byl základ , ikdybych měl ten druhý ujít. Myslím že to vyšlo perfektně, posudte samy. Dnes + 3stupně , oblečení lehké, běh pohodový. Nic mě dnes nebolelo , krom spodku zad s práce ale to je jiná kapitola. První okruh (5km=24,20) a vběhnul jsem do druhého. Druhý okruh (5km=25,40) schválně jsem na konci druhého okruhu netlačil na pilu, abych se zmohl na ten třetí , abych vydýchal a abych měl dva okruhy za rovných 50minut. Pořád jsem běžel docela uvolněně a když jsem dobíhal druhý, uvažoval jsem hnedka o třetím. Měl jsem dneska prostě potřebu dát si do těla , skoro bych řekl chut omdlít. Uznávám v pulce třetího okruhu už se mi dělali mžitky před očima , ale i tak se mi třetí okruh nebežel nejhuř. Třetí okruh (5km=25,46) Celkově tedy dneska 15km=75,46. Fanatazie, obrovská spokojenost.
buvolii

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 12.1.2015

Shyby 6x3 klasické, 6x3 biceps
Shyby kladka 10x5x51,25kg
Veslo10x5x52,5kg
Bench 10x5x62,5kg
Rozpažky v leže 2x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 8x5x17,5kg , 2x5x15kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x12x7kg
Tric. Kladka 4x12x27,5kg
Biceps v sedě jednoručky 3x5x17,5kg 1x6x15kg
Břicho: ve visu 2x12 (1x natažené , 1x pokrčené)
Celkový čas: 100min

Dnes opět velice zdařilý trening. Pořádná rozcvička a šlo se na věc. Shyby na střídačku s dřepy , poté dotlakováno kladkou a veslem. Na veslu příhoz. Na benchi konečně 10x5x62,5kg , na tlaky na ramena jednu serii s 17,5kg opět navíc. V závěru SS biceps a triceps , na závěr SS 2x břicho, pořádné protažení a odcházel jsem na šatnu. Trening se mě velice líbil , dost se mi povedl , nevím jestli to bylo tím, že jsem tam ted 5dní nebyl, trochu si odpočinul , nebo tím, že jsem byl po včerejším běháním opět agresivní , nebo tím, že včera bylo jídlo jako ranní vaječina a k večeru hovězí gulášek. Což mi dalo hodně síli. Po včerejším běháním mě kupodivu též nic výrazně nebolí , musím zaklepat. Nemám v plánu to ted hrotit, takže další fitko mi výde za 5dni, běhání za 6dní.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: