|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maikelos

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | Tak se po včerejším tréningovým volnu zase hlásim o slovo.. Vim, že bych ty kalby měl kapku omezit, ale dnes (2 dny před Vánocema) jsem dostal padáka, takže jsem se na to včera v hospodě řádně připravil.. . Teď jsem asi ještě vožralej a zhulenej, jako kráva. Vůbec si nepamatuju kolik sem toho včera vypil, ale asi to bylo velký . Jinak k snídani jsem měl misku ovesných vloček a kafčo. Teď jsem přišel z tý práce a zchroupal jsem ještě jablíčko . Asi máte pravdu, měl bych se fakt dát krapátko dohromady, protože sám cejtim, že 10-15 kousků denně mi fakt docela docela bere sílu nejen do posilovny. A pak je tu ještě estetická, zdravotní a sociální stránka věci.. Dnes bych chtěl zajít na klasickej tréning a pak ještě na box. Zaplať pánbůh tam dnes nebude trenér, takže si dam tréning ze starý školy. Ne, že by to byl špatnej trenér, ale musim se vrátit k základům, abych mohl něco pořádně dělat. No, nic |
Kurva koho zajimaj tyhhle debilni kecy jak porad nekde kalis a hulis??!! Proste jses maslo co nema na to se zakousnout jen do cviceni! Tady na nikoho dojem 12 kouskama dene neudelas jestli o tom nevis
Kdyz jsem to cetl, prislo mi, ze to pise nejakej pubertak a ne dospelej chlap. Hovna, kecy k nicemu a to jidlo co jis, to snad radsi ani nejes vubec _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 1:14 am Předmět: |
|
|
Čau. Včera mi to s tréningem nevyšlo, protože jsem musel jet za kamrádkou do Romcikán. Přijel jsem až večer a to už bylo v posilovně zavřeno. Je to škoda, protože je tam dnes moje oblíbená barmanka. Ještě větší škoda je, že za měsíc končí, takže jsme s kámošem zvažovali změnit lokál. Po zralé úvaze jsem ale došel k názoru, že je fitko jako fitko, kort, když nedělam skoro vůbec stroje. A co je hlavní: Sice bydlim v Plzni, ale v okruhu 10 km tu snad neni ani jeden běhací pás. Běz něho bych se těžko obešel. Cca v půl jedný jsem si dal 2 chleby s juniorem, sýrem a pórkem, mrkvičku a teď to zalejvám zeleným čajem s mátou. Četl jsem tady pár "téměř rozzuřených" reakcí. Je mi to jedno, nedělam to pro to, že bych chtěl na někoho machrovat. Potřebuju změnit životní styl a začít cvičit. Ten tréning se mi nezdá nejhorší. Inspiroval jsem se u ňákejch 3 borců ze 40.let. Vůbec neznaly dělení partií a vypadali naprosto dokonale. Připomínali mi Diskobolose. Až se dam trochu dohromady, tak asi tréning začnu dělit, ale teď mi celé tělo naprosto vyhovuje. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 2:50 am Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | | Čau. Včera mi to s tréningem nevyšlo , protože jsem musel jet za kamrádkou do Romcikán. Přijel jsem až večer a to už bylo v posilovně zavřeno. Je to škoda, protože je tam dnes moje oblíbená barmanka. Ještě větší škoda je, že za měsíc končí, takže jsme s kámošem zvažovali změnit lokál. Po zralé úvaze jsem ale došel k názoru, že je fitko jako fitko, kort, když nedělam skoro vůbec stroje. A co je hlavní: Sice bydlim v Plzni, ale v okruhu 10 km tu snad neni ani jeden běhací pás. Běz něho bych se těžko obešel. Cca v půl jedný jsem si dal 2 chleby s juniorem, sýrem a pórkem, mrkvičku a teď to zalejvám zeleným čajem s mátou. Četl jsem tady pár "téměř rozzuřených" reakcí. Je mi to jedno, nedělam to pro to, že bych chtěl na někoho machrovat. Potřebuju změnit životní styl a začít cvičit. Ten tréning se mi nezdá nejhorší. Inspiroval jsem se u ňákejch 3 borců ze 40.let. Vůbec neznaly dělení partií a vypadali naprosto dokonale. Připomínali mi Diskobolose. Až se dam trochu dohromady, tak asi tréning začnu dělit, ale teď mi celé tělo naprosto vyhovuje. |
Vyborne jen tak dale
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 3:24 am Předmět: |
|
|
už dlouho jsem se tak nenasmál  přečet jsem to jedním dechem a dostal jsem u toho strašnou chuť na ovar a jedno pětipívo  seru na ňáký fitko..zahulíme, uvidíme _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 8:46 am Předmět: |
|
|
Včera jsem si dal tréning jak se sluší a patří. Odjel jsem všechno kromě kole a stretchingu, protože jsem si myslel, že jdu na tréning boxu. Pak jsem se ale dozvěděl, že je tradiční vánoční turnaj v kartách a tak jsem šel závodit  . Skončil jsem v půl druhý ráno druhej  . Jo, měli jste pravdu, včera jsem docela cítil, že bez té kocoviny je to o dost lepší. No nic, jdu ještě koupit poslední dárek a zabalit to. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 8:54 am Předmět: |
|
|
Tak jsem konečně zjistil svoje míry:
Bicák zatlý - 36cm
Kozy povolené - 101cm
Pas povolený - 86cm
Lýtko povolené - 38cm
Váhovka - lítá někde kolem jednaosmy
Kdyby někdo měl ňákej komentář k tomu měření, tak budu velmi rád, protože vůbec nevim, jak se to má správně měřit. zatim _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 10:42 pm Předmět: |
|
|
To musí být nádherné treninky po takových akcích _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
co jak to jde ? uz sem dlouho nepsals...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 10:15 am Předmět: |
|
|
Ahoj všichni, co se týká té váhy, tak po přesném měření včera v posilovně jsem zjistil, že mam přesně 83kg po sraní a snídani. Na akce už moc nechodim, akorát na dnešek jsem malinko poseděl s kamarádkou (přišel jsem cca v půl 1). chlast už skoro nepiju, takže cajk. Akorát na toho Silvána to bude těžký vydejchat. Přemýšlím, že bych se na všechno vysral, dal si plato chlebíčků, sklenku sektu a šel spát.Trochu problém budou moje pařansky založené kamarádky a kamarádi. Co se týká včerejšího tréningu, tak to proběhlo asi takhle: 15 min kola, tlaky na kozy (rovná lavička), zvedání rovné osy na kladce (ramena), bench tricákovým úchopem, veslování (kladka), skotovka, zkracovačky, vytáčení trupu s olympijskou osou. Jídelníček je na dlouho, tak ho sem písnu třeba zítra. Dnes jsem ještě nesnídal a ani na to nějak nemam chuť. Je to divný, protože snídam téměř vždy. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 4:44 pm Předmět: |
|
|
právě jsem se vrátil z boxerského tréningu.. úUčast nebyla hojná, resp. jsme tam byli ve dvou lidech. Soustředili jsem se především na stínový nácvik, švihadlo, metodiku jednotlivých úderů i kombinací, pytel a utužování a posilování břišních svalů. Lapy jsme bohužel měli zamčený ve skříni. Bylo to fajn, na závěr přišel opravdu kompletní stretchánek, tak doufam, že to zítra na klabě ocenim  . Jinak teď se zatím cítím docela dobře, tak se mrknout někam ven za kulturou, abych byl na ten zítřek už trochu rozcvičený. Ještě, jak ste řikali, že nepíšu, tak celý svátky sem samozřejmě dělal hovno, takže to sem ani psát neudu _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
Tento den je samozřejmě věnován Novoroční regeneraci po tom včerejšku. Jestli platí jak na nový rok, tak po celý rok, tak se mam na co těšit _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so leden 03, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
Prvního jsem nějak přežil a druhého jsem hned naskočil do boxerského tréningu. Sice jsem tam byl úplně sám, ale mělo to svoje plusy, protože jsem mohl jet 100% metodicky. Kluci občas kapku zmatkujou a pletou pátý přes devátý. Teď se nasnídam a musim dopoložit plavoucí podlahu, takže nevim, jak to budu stíhat s tréningem nebo fitkem. Do toho fitka si musim koupit permici, už mi došla.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po leden 05, 2009 11:48 pm Předmět: |
|
|
Včera kompletní tréning v posilovně, dneska volno _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|