|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
...tak takhle bych nechtěl žít - jako otrok jídla. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem jednu dobu to takhle řešil  , na minuty přesně abych měl jídlo, jinak jsem byl nasranej. Teďka se držím cca jídlo každých 2-3,5 hodiny a pohoda. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | ...tak takhle bych nechtěl žít - jako otrok jídla. |
Nemusíš to bezmezně dodržovat, pak ale taky nemůžeš čekat 100 procentní výsledky práce ve fitku.:) Je to kdo z koho:)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: | | Frozz. napsal: | | ...tak takhle bych nechtěl žít - jako otrok jídla. |
Nemusíš to bezmezně dodržovat, pak ale taky nemůžeš čekat 100 procentní výsledky práce ve fitku.:) Je to kdo z koho:) |
Jo Frozzi...takhle nebudes mit nikdy svaly ¨. Musis to tam prat kazdejch 90 minut, jinak o vsechno prijdes
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: | | cocman napsal: | | Martinn24 napsal: | Já jen jím, spím, a chodím do fitka. Prostě jsem z té stravy a tvrdého tréninku 4 x týdně tak unavený, že jsem prakticky nepoužitelný pro cokoliv jiného:) Nejhorší je to, když mám jít na nákup do hypru, víc jak půl hodiny tam nevydržím...začnou mě bolet nohy a začnu mít hlad.
Všechno se mění, když seru na fitko a hmota jde dolů, to jsem schopen daleko větší aktivity:) |
Tak to bude chyba nekde jinde nez ve fitku |
Houby, je to v tom:) Člověk stává otrokem určitého režimu. Prostě když doma řeknou, že jdeme nakoupit, tak já řeknu, že musíme ještě půl hodiny počkat, protože zrovna si musím dát svačinu.:) Kdbych si ji nedal, tak prostě už ty kalorie nedoženu, poněvadž po nákupu je hned fitko, a po fitku je hned večeře. A po večeři je za hodku a půl druhá večeře |
To je nějakej troll tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
marraw

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: | Já jen jím, spím, a chodím do fitka. Prostě jsem z té stravy a tvrdého tréninku 4 x týdně tak unavený, že jsem prakticky nepoužitelný pro cokoliv jiného:) Nejhorší je to, když mám jít na nákup do hypru, víc jak půl hodiny tam nevydržím...začnou mě bolet nohy a začnu mít hlad.
Všechno se mění, když seru na fitko a hmota jde dolů, to jsem schopen daleko větší aktivity:) |
Podobne jsem na tom byl v zacatcich posilovani a v dobe, kdy jsem to opravdu zral a snazil se o co nejlepsi vysledky a jsem celkem rad, ze jsem se z toho "vezeni" vymanil, hlavne z nejakeho dodrzovani stravy presne na minuty. Je pravda, ze cviceni beru jako jakousi automatickou soucast sveho zivota a pokud necvicim, jsem trochu nesvuj, ale snazim se, abych fungoval bez problemu i mimo trenink. Ono je to predevsim v hlave, myslis si, ze pokud chces maximalni vydledky, musis jet na 100%, ale uvidis, ze kdyz trochu polevis, tak ty vysledky nebudou o nic moc horsi ne-li stejne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: po duben 02, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
Drejpr a Cocman: ježiš vůbec to nepočítám na minuty, já to myslel tak že když třeba celé dopoledne nebo odpoledne nejím, tzn. že třeba jedno nebo dvě jídla uplně vynechám. Co furt máte s těma minutama? O tom vůbec nebyla řeč:)
A ještě poznámku. Pokud je někdo ektomorf tak to musí dodržovat opravdu důsledně - čili každý den 6 jídel. Jinak bude vypadat furt stejně. A posilovat jen tak pro radost, toby mě osobně nebavilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 02, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
Na jednu stranu píšeš, že jako ektomorf to musíš dodržovat důsledně, ale na začátku píšeš, že "když třeba nejím celé dopoledne nebo odpoledne". Tak ti nevím nevím. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: po duben 02, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Na jednu stranu píšeš, že jako ektomorf to musíš dodržovat důsledně, ale na začátku píšeš, že "když třeba nejím celé dopoledne nebo odpoledne". Tak ti nevím nevím. |
co? přečti si pár příspěvků předtím prosimtě:)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 02, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Ja osobne narazel na to, ze nedokazes chodit pul hodiny po kramech, ale to je jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
Pavelito: Výsledky určitě jdou i se solidní stravou bez nějakého hrocení. Jen prostě s výbornou stravou ty výsledky maximalizuješ. Jako je to otázka preferencí a vůle, to je jasné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: | | Pavelito: Výsledky určitě jdou i se solidní stravou bez nějakého hrocení. Jen prostě s výbornou stravou ty výsledky maximalizuješ. Jako je to otázka preferencí a vůle, to je jasné. |
Souhlas, není nic lepšího než jít si ráno zacvičit a pak držet stravu...bezpochyb _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|