ČINNOSTI MIMO TRÉNINK

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ČINNOSTI MIMO TRÉNINK  Úvodní stránka -> Trénink -> ČINNOSTI MIMO TRÉNINK
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...tak takhle bych nechtěl žít - jako otrok jídla.
Reiben

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem jednu dobu to takhle řešil , na minuty přesně abych měl jídlo, jinak jsem byl nasranej. Teďka se držím cca jídlo každých 2-3,5 hodiny a pohoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martinn24

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Nemusíš to bezmezně dodržovat, pak ale taky nemůžeš čekat 100 procentní výsledky práce ve fitku.:) Je to kdo z koho:)
cocman

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:
Frozz. napsal:

Nemusíš to bezmezně dodržovat, pak ale taky nemůžeš čekat 100 procentní výsledky práce ve fitku.:) Je to kdo z koho:)

Jo Frozzi...takhle nebudes mit nikdy svaly ¨. Musis to tam prat kazdejch 90 minut, jinak o vsechno prijdes
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:
cocman napsal:
Martinn24 napsal:
Já jen jím, spím, a chodím do fitka. Prostě jsem z té stravy a tvrdého tréninku 4 x týdně tak unavený, že jsem prakticky nepoužitelný pro cokoliv jiného:) Nejhorší je to, když mám jít na nákup do hypru, víc jak půl hodiny tam nevydržím...začnou mě bolet nohy a začnu mít hlad.
Všechno se mění, když seru na fitko a hmota jde dolů, to jsem schopen daleko větší aktivity:)

Tak to bude chyba nekde jinde nez ve fitku

Houby, je to v tom:) Člověk stává otrokem určitého režimu. Prostě když doma řeknou, že jdeme nakoupit, tak já řeknu, že musíme ještě půl hodiny počkat, protože zrovna si musím dát svačinu.:) Kdbych si ji nedal, tak prostě už ty kalorie nedoženu, poněvadž po nákupu je hned fitko, a po fitku je hned večeře. A po večeři je za hodku a půl druhá večeře

To je nějakej troll tohle.
marraw

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak už tu psali jiní, určitě bych se běhu nebál. S prvním slunečním dnem obouvám tenisky a začínám běhat. A nevím jestli je to jen pocit, ale když začnu 3x týdně s během tak se mi naopak zdá, že se ještě oběmově posunu a navíc člověk má lepší pocit a nabraná kondička se neztratí. Jinak aby to nebylo uplně mimo téma, mimo školu a tréninky zkouším jako doplněk cviky z crossfitu jako burpees, skoky na bednu nebo ten běh a veslování. No a v hezkém počasí procházky
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:
Já jen jím, spím, a chodím do fitka. Prostě jsem z té stravy a tvrdého tréninku 4 x týdně tak unavený, že jsem prakticky nepoužitelný pro cokoliv jiného:) Nejhorší je to, když mám jít na nákup do hypru, víc jak půl hodiny tam nevydržím...začnou mě bolet nohy a začnu mít hlad.
Všechno se mění, když seru na fitko a hmota jde dolů, to jsem schopen daleko větší aktivity:)

Podobne jsem na tom byl v zacatcich posilovani a v dobe, kdy jsem to opravdu zral a snazil se o co nejlepsi vysledky a jsem celkem rad, ze jsem se z toho "vezeni" vymanil, hlavne z nejakeho dodrzovani stravy presne na minuty. Je pravda, ze cviceni beru jako jakousi automatickou soucast sveho zivota a pokud necvicim, jsem trochu nesvuj, ale snazim se, abych fungoval bez problemu i mimo trenink. Ono je to predevsim v hlave, myslis si, ze pokud chces maximalni vydledky, musis jet na 100%, ale uvidis, ze kdyz trochu polevis, tak ty vysledky nebudou o nic moc horsi ne-li stejne.
Martinn24

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drejpr a Cocman: ježiš vůbec to nepočítám na minuty, já to myslel tak že když třeba celé dopoledne nebo odpoledne nejím, tzn. že třeba jedno nebo dvě jídla uplně vynechám. Co furt máte s těma minutama? O tom vůbec nebyla řeč:)
A ještě poznámku. Pokud je někdo ektomorf tak to musí dodržovat opravdu důsledně - čili každý den 6 jídel. Jinak bude vypadat furt stejně. A posilovat jen tak pro radost, toby mě osobně nebavilo.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na jednu stranu píšeš, že jako ektomorf to musíš dodržovat důsledně, ale na začátku píšeš, že "když třeba nejím celé dopoledne nebo odpoledne". Tak ti nevím nevím.
Martinn24

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Na jednu stranu píšeš, že jako ektomorf to musíš dodržovat důsledně, ale na začátku píšeš, že "když třeba nejím celé dopoledne nebo odpoledne". Tak ti nevím nevím.

co? přečti si pár příspěvků předtím prosimtě:)
cocman

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobne narazel na to, ze nedokazes chodit pul hodiny po kramech, ale to je jedno
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:
eSko napsal:

co? přečti si pár příspěvků předtím prosimtě:)

Už asi vím jak to myslíš, omluva pane.
Pavelito

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:
Frozz. napsal:

Taky jsem to tak míval, a hrozně mě s*alo i to, když mi někdo vlezl do naplánovanýho jídla, že něco potřebuje. Výsledky můžeš čekat i když to nebudeš dodržovat strikně, ale budeš si na to dávat majzla, ale ne zas úplně jen myslet na to že mám za půl hodinky zase svačinu nebo tak. Ale v tomhle tě chápu
Martinn24

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito: Výsledky určitě jdou i se solidní stravou bez nějakého hrocení. Jen prostě s výbornou stravou ty výsledky maximalizuješ. Jako je to otázka preferencí a vůle, to je jasné.
Pavelito

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:
Pavelito: Výsledky určitě jdou i se solidní stravou bez nějakého hrocení. Jen prostě s výbornou stravou ty výsledky maximalizuješ. Jako je to otázka preferencí a vůle, to je jasné.

Souhlas, není nic lepšího než jít si ráno zacvičit a pak držet stravu...bezpochyb

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ČINNOSTI MIMO TRÉNINK Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: