|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gesag
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:00 pm Předmět: |
|
|
Cesta delsi, zato vsak mene schudna. Svalu nenaberes ani gram, zato si behem par treninku zkurvis zada. Tenhle log zacina zase bejt zabavnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tiah
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | 19. 12. 2016
snídaně: suchý livance s kávou a mandarinkama
svačina: jablko a tři mandarinky
oběd: 100g šunky a cottage
večeře: to se uvidí |
To je tak 500 kalorií celkem, ne? Nejsem sice "expert", ale vykašli se na kupování hovadin a peníze raději utrať 3x týdně na vstupu do fitka. Cvičit můžeš trénink co je tu připlý v sekci Začátečníci a máš na několik měsíců pokoj.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:16 pm Předmět: |
|
|
Já to tak nějak kombinuju všechno, od každého, co mi sedí a jsem fakt happy :)
My třeba volíme KB jako základní věc, protože se na něm prostě ty techniky učí nejlépe. Má i spoustu dalších výhod, ale záleží na každém, jak chce pokračovat dál a co je jeho cílem. Pokud je to absolutní síla, nebo svalový objem, jdeme na činku a KB máme třeba jako doplněk, či rozcvičení... to je vážně hodně indivindi :)
Je pár cviků, kde je KB nenahraditelný, hojně ho využíváme na řešení různých asymetrií a tak, na druhou stranu pro většinu našich pokročilých cvičenců středobodem vesmíru a všehospásou není :)
Když si nebudeš tou technikou jistý, klidně doraž. Vždycky je tam někdo z trenérů, kdo Ti rád poradí :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:17 pm Předmět: |
|
|
Za ty dva poslední příspěvky pánů Grimleye a gesaga jsem ráda. Protože z nich je vidět, že o cvičení s kettlebells vědí kulový, nicméně na to mají jasný názor.
A kdybych měla být konstruktivní a napsat něco konkrétního k tématu, napsala bych v podstatě totéž, co Bosi.
Akorát že jeho teda nebude nikdo podezírat z agitky, takže jsem ráda, že to napsal dřív než já :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | No jestli ti tohle přináší uspokojení, tak ti to přeju... já taky dlouze experimentoval... těch prachů co jsem utopil v kettlebells....TRX...bradlech a podobnejch číčovinách, nakonec se mi nejvíc osvědčilo si prostě každej druhej nebo třetí den zaběhat na fyzíčku a každej druhej nebo třetí den zajít do posilky :))
Ono na cvičení s kettlebellem je potřeba trocha toho jinýho myšlení ve stylu "vegetarian/raw/vegan/bretharian" food .... rozdoně kettlebell není záležitost na cvičení doma, ale pěkně ve skupině dalších borců v elastakách a upmutým oblečení :) .... tímto to nijak nehaním a jestli ti to takto vyhovuje, tak jen houšt.... já jen že jsem tu četl cosi o síle a tu jsem vždycky na ral jedině v posilce :) (Kde jsou ty časy, kdy jsem dával 50ky jednoručky na kozy - ale to je můj problém v lenosti)
Tak good luck a zvaž tu posilku |
mam doma dva KTB a jsem spokojeny
da se s tim vymyslet jak sila, tak kondice ( a pokud se chces hadat, pojd se mnou cvicit )
nepotrebuju skupinu, abych cvicil s ktb, nepotrebuju nic, krome toho ktb (dobre, jeste bederni rousku, abych si fixoval nadobicko)
co se tyce sily, zkousel jsi trhat 32kg KTB? nedej boze pressovat?
e to o dost jiny druh sily, nez ty 50kg jednorucky, ale pro zivot o dost pouzitelnejsi
(IMHO, pokud zvladnu ciste presy s 32kg KTB tak se 40kg jednoruckama mit problem nebudu ani omylem)
a pokud bere jako trening 20x 9 swingu, tak ma opravdu velky prostor se zlepsi, nez da 20x15
a to ma lehky KTB, a mluvime jenom o swingu a ne o tech silovejsich cvicich
podle me jde na KTB sila udelat solidni
to ze to ma hranice nepopiram, ale on se k nim behem nasledujicicho roku nedostane, byt by mel doma jenom dva KTB plus hrazdu
z toho pak vychazi dalsi cviky pistole s KTB, shyby s KTB
ja mu fandim a cesta neni mozna nejrychlejsi, ale do cile jmenem sila a hmota se dojit da _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:42 pm Předmět: |
|
|
A viděl někdo to video? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | | A viděl někdo to video? :D |
jo
nelibi se mi provedeni, ale nedokazu rict proc, a ani vlastne, jestli je spatne, to musi posoudit jini _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:49 pm Předmět: |
|
|
Po uverejneni toho jedalnicka je myslim akekolvek dalsia debata o treningu s cinkami ci kb bezpredmetna. Kaloricky to pokryje mozno bazalny metabolizmus 50 kilovej sekretarky takze trapit ho este treningom by hranicilo s mucenim :D
Odporucam lahnut do truhly a pockat na lepsie casy haha _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:51 pm Předmět: |
|
|
tak to budu asi přírodní úkaz.......
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:56 pm Předmět: |
|
|
@peter ustinov: jenže ty jsi divnej, ty máš takovou vůli, že ty zvládneš cvičit sám  a ne, cvičit už s tebou nejdu  (ještě doted jsem zahanben  ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 7:58 pm Předmět: |
|
|
Nechtěl jsem se do toho plést... Ale musím se zeptat:
Co je vlastně tvým cílem? Swingovat co nejvíc kg nebo se někam dostat?
Proč když chceš zesílit, tak neděláš víc základní cviky na cvičení doma? Je spousta variant cvičení, jen z toho udělat systém.
Chápu že asi nechceš utrácet peníze za posilovnu, ale je to jistá cesta. Dnes už to není jen o strojích tak někam vyraž. Jistě tam najdeš všechno možné náčiní a hlavně rady od lidí, kteří také někdy začínali.
Přijde mi uz, že se ti líbí jak se do tebe každej trefuje, jsi snad masochista? Víc cvič a míň piš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 8:01 pm Předmět: |
|
|
Mé cíle (došlo k úpravě)
Shyby - 15
Dips - 15
Pistol - 10
A rozšiřovat cviky s KB
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | @peter ustinov: jenže ty jsi divnej, ty máš takovou vůli, že ty zvládneš cvičit sám a ne, cvičit už s tebou nejdu (ještě doted jsem zahanben ) |
skoda, zase jsem dal, tezsi cinky, vic opakovani
ted i mene kysliku
ale jak jsi psal, primarne je to o hlave, chtit
doma me to taky moc nebavi a musim se premlouvat, jit nekam mezi lidi je snazsi
ale nei pravda, ze by se jeho cilu nedalo dosahnout " v pohodli domova" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 8:17 pm Předmět: |
|
|
Premik cokolvek budes v buducnosti robit.. nezacni v tomto logu s temami: "mrtvy tah" a "drep"
Alebo zacni
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 19, 2016 8:18 pm Předmět: |
|
|
i shyb je velmi ožehavé téma :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|