Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
classic

PříspěvekZaslal: so prosinec 03, 2016 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PMKB5

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

classic: k pubertálním invektivám se nemusím vyjadřovat, že; ke cvičení nejen shybů dodám: pokud to stojí za to dělat, stojí to za to dělat správně.

Tady shybujeme s klukama při focení na Movember. Já jsem ten uprostřed.

Moocha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
PMK85 jistě vyžaduje takto velekomplikovanou přípravu i k první souloži náctiletého spratka.... Protože první zásun a první shyb vyžadují mnoho vědy!

Přemíku, uděláš alespoň jeden jedinej kloudnej shyb?

Jde vidět, že jsi správný shyb moc lidí nenaučil :)
speedy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Premik ak neurobis zhyb do 2 tyzdnov ako si to zacal trenovat (s tvojou postavou - hovoris ze nie si obezny a ruky si v zivote nejak pouzival tak ich nemas uplne zelatiny) tak nieco robis zle - tj. slabo. A je jedno akou technikou pojdes. Ja by som preferoval bez akejkolvek dopomoci + pak negativa.
ygg

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čistě ze zvědavost, ta fotka má jako demonstrovat CO? Tři chlapi na štangli ... nic proti ničemu, samozřejmě, ale co dál?
classic

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:32 pm, celkově upraveno 1 krát
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Čistě ze zvědavost, ta fotka má jako demonstrovat CO? Tři chlapi na štangli ... nic proti ničemu, samozřejmě, ale co dál?

Čistě pro uspokojení tvojí zvědavosti - tipla bych si, že ta fotka má demostrovat, že tady někdo popisoval metodu, která funguje.
Kdyby to jako ani teď nesecvaklo - v těhle gymech se naučí takhle hezkej shyb každej. Dřív nebo pozdějc, ale každej. Dokonce i téměř každá.
A než přijde námitka, že se na to specializujou, tak proč ne - najdi si nějaký video z pražského TSC (to je taková sranda soutěž, kdybys něvěděl). Ty lidi tam nejen shybujou, ale mají i slušnou absolutní sílu, protože padají pěkný čísla v DL. A na závěr si vystřihnou snatch test, takže kardio jako sviňa.

A protože jsem za svůj život cvičila leckde, mám srovnání - v běžných tělocvičnách rozhodně tolik lidí pěknej shyb neudělá. Asi že nechtějí bo co... :-)
seeya

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peta v podpise mas "funkcy trening" rovnako aj zhyby su ciste funkcna zalezitost uz od cias ked sa nejaky homo habilis snazil vyliezt na konar pred tigrom sablosubym.
Ako nic proti zhybom sam ich nakoniec obcas cvicim. Snaha o zdokonalenie je tiez bohumila cinnost, ale urobit z toho takuto umelecko vednu disciplinu s tym jedinym spravnym prvedenim je uz prilis..ta fotka najskor nedocvakava ani mne..normalny zhyb, foto pekna , krajsia by bola keby tam viseli nejake baby a asi by to malo aj vacsiu vypovednu hodnotu kedze malo bab vie spravit zhyb
Moocha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A možná i o tom to je. Většina frajerek prostě neudělá shyb stylem "skočím na hrazdu a časem se nahoru nějak dostanu". Proto to hledání efektivních cest a osvědčených způsobů. Těch cest jako kouč vyzkoušíš tisíc, ale nakonec stejně vykrystaluje jenom hrst těch, co opravdu fungují.
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Peta v podpise mas "funkcy trening" rovnako aj zhyby su ciste funkcna zalezitost uz od cias ked sa nejaky homo habilis snazil vyliezt na konar pred tigrom sablosubym.
Ako nic proti zhybom sam ich nakoniec obcas cvicim. Snaha o zdokonalenie je tiez bohumila cinnost, ale urobit z toho takuto umelecko vednu disciplinu s tym jedinym spravnym prvedenim je uz prilis..ta fotka najskor nedocvakava ani mne..normalny zhyb, foto pekna , krajsia by bola keby tam viseli nejake baby a asi by to malo aj vacsiu vypovednu hodnotu kedze malo bab vie spravit zhyb

Dej si do vyhledávače Funkční trénink, najdi tělocvičnu v Dejvicích.
Třeba jejich FB stránky. Když teda chceš fotky shybujících bab.
Tady buď shybujou, nebo na shybu pracujou úplně všechny. A zdaleka to nejsou výkonnostní sportovkyně. Některé z nich to mají jako doplněk ke svému sportu, ale většina z nich chodí 2x týdně na tréninky s úplně normálními cíly - dobře se cítit, dobře vypadat, mít sílu.

Pro mě třeba je shyb jeden z nejtěžších cviků, prostě jsem těžká na cviky s vlastní vahou. U tohodle cviku je úplně fuk, kolik zabečuješ.... :-)
Ale nakonec jsem ho udělala - což pro mě ve věku 49 let a TH okolo 85 kg mělo větší cenu, než všechny moje medaile za benčování dohromady.
Proč to píšu - shyb bez dopomoci (ani hodně ošvindlovanej) jsem nikdy v životě neudělala, až teď před cca 10 měsíci. Takže pokud to někomu jde snadno, gratuluju. Pokud hůř, lze na to jít i chytře ;-)
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
pro přemíka by bylo určitě nejlepší, kdyby si tě zaplatil, chodil k tobě cvičit, a pak by se naučil shybovat tím nejvědečtějším způsobem, a ty bys u toho pár tisíc shrábl, a on by pár tisíc pozbyl....

Tady jsi naprosto mimo mísu. Můžu použít příkladem sám sebe. Cvičil jsem pár let, dokonce jsem dělal i nějaké ty "shyby" než sem přišel do APK, což je podobně laděný gym jako KB5 (s ohledem na silově funkční trénink) a najednou jsem zjistil, že nedělám shyby, ale nějakou homo ojebávku, kdy se houpu na hrazdě jak hrbatá opice a dělám čtvrtinový rozsah na Grznára. A tak jsme začali základy - aktivní a pasivní vis, podsazení pánve, dýchání, pak negativy a nakonec shyb. Protože jsem měl nějakou sílu z tréninku, bylo to o něco snažší, nicméně teď tedy shybuji každý trénink, jsem schopný udělat velmi hezké shyby s bw okolo 97kg ale stále se třeba učím zapojovat záda namísto rukou apod.

A proč to píšu? Protože ty vynaložené peníze za trénování v APK byla pro mě ta nejlepší investice a její návratnost vnímám každý den, každý trénink. Takže kdyby Přemík namísto vypisování se tady a utrácení za protein a BCAA (pokud to nedělá tak to brzy přijde) chodil do KB5, tak za půl roku udělá takový silový progres, že se dobám, kdy dělal jakože dipy o židli bude smát a ťukat si na čelo, proč to vůbec dělal.
Přemík

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnasi :D

Jsem rád, že si zmínil Arénu. Chci do ní jednou. Jenže jsem student a no money, bro. A suplementy opravdu ne. Maximálně jako prevenci něco na klouby, ale jinak ne. Myslím, že jsou lépe utracené peníze a když krásně tloustnu, budu i krásně svalit (?). Aspoň moje verze.
Ohledně tý Arény. Rád bych chodil. Ale tak bohatej nejsem a pochybuju, že se mi tam bude někdo pracně věnovat zdarma.
ygg

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To PetkaB .... ty tam vidíš nějaký shyb? To jsi teda o dost lepší než já.

Zbytek nekomentuji, bylo by to osobní a už to tady jednou bylo.
Tiah

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten shyb co je prováděn na fotce je dobrý na co? Pro lidi co primárně cílí shyby nadhmatem na široký sval zádový a podhmatem na vršek zad je takovej rozsah pohybu ve vrchní části cviku přece úplně k ničemu. Neptám se posměšně, chci jen vědět proč tak velký rozsah pohybu.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodne to nie je "k ničemu". Len si skús urobiť zhyb kedy sa "nejak vyškrabeš oblúkovitým švihom nahor" a potom sa zaves, zatiahni lopatky a ťahom sa po priamke dostaň hore, hrudníkom k tyči. Násobne ťažšie.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: