1/ 1x powerclean + pushpress s tlustou osou:
2x3x75kg
3x85kg
3x95kg
3x105kg
1x115kg
1x120kg
125kg miss
125 jsem jeste premistil, porad nadhmatem az na hrudnik, uchop stale drzi, ale nahore motacka hlavy a vyraz uz nesel :)
2/ premisteni a vyraz jednorucky
3+3x50kg (leva a prava ruka)
6x60kg (prava)
3x70kg (prava)
6x50kg (leva na nacvik techniky)
neni sance ze bych dal ted levou to co pravou, ale budu na tom pracovat, 70kg nebyl strop ani nahodou :)
3/ JR triceps za hlavou v sede:
10x40kg
3x15x50kg
4/ EZ biceps:
8x30kg
4x6x50kg
+ 3 serie lehkeho kompenzacniho pumpovani nadhmatem
12 minut elyptical pri TF 148-150
strecink hamstringu, sedacich svalu, zad, rotatoru kycli
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Zkousis to nekdy jet rovnou trhem ze zeme az nad hlavu? nebo vzdy premistujes a pak vyrazis?
Kolik vazis a kolik mas pres ruce? Na videu vypadas ze mas 2m dlouhy nohy
troufam si rict ze trhem dam ted to samy, jenze jednorucka kterou budu zvedat ma uchop pres 6cm v prumeru a to se proste trhnout neda
merim hodne (188cm) nohy mam jeste delsi, ruka nevim, vaha tajna v tuhle chvili :)
Supr Cizo, ta 70tka tam lítala opravdu jak nic. To jsi mi v logu psal, že ji snad ani nedáš a teď na tebe koukám s otevřenou hubou
Jen se divim že na té 60tce nestřídáš ruce :) Ja je střídám po každém rep, ale asi to zkusim jendou dokud to pujde pravou a pak přehodit a zase zpět...
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
Naposledy upravil Wygh dne po březen 29, 2010 8:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Supr Cizo, ta 70tka tam lítala opravdu jak nic. To jsi mi v logu psal, že ji snad ani nedáš a teď na tebe koukám s otevřenou hubou
Jen se divim že na té 60tce nestřídáš ruce :) Ja je střídám po každém rep, ale asi to zkusim jendou dokud to pujde pravou a pak přehodit a zase zpět...
diky :)
no, ono ruka neni unavena vubec, spis dojedu na unavu nohou, nebo ze se zadycham... leva strana casem pujde, ale proste se mi to nedari na levy strane tak dobre srovnat, takze spis otazka koordinace
nevim co bych udelal na zavodech, ale asi bych jel vsechno pravou, levou pojedu na treninku jen abych zamezil nejaky vyraznejsi dysbalanci
noooo... sobota treba? nebo pristi sobota na tocny? zacina byt hezky a me ty discipliny uz taaaaaak lakaji
ku*va tezky to bylo, to neni dobry, svedu to na unaveny ramena z pondelka
2/ JR tlaky incline:
8x40kg
8x45kg
2x6x55kg
18x35kg
3/ biceps + triceps - nejake esteticke pumpovani
Ten hlavni zapis, na ktery v tvem logu vzdy cekam, takhle ojebes.... ,uz to tu nebudu cist, je to nuda
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ten hlavni zapis, na ktery v tvem logu vzdy cekam, takhle ojebes.... ,uz to tu nebudu cist, je to nuda
ok
bicepsove zdvihy jednorucek v sede na sikme lavici + moje variace francouzskeho tlaku s EZ v leze:
5x6-8+10-12 opakovani s lehkou vahou (20kg jednorucky, 30kg EZ)
Na tohle jsem se hrozne netesil, ale jelikoz chci mit ruce jako Derek Poundstone, musim je poctive 2x tydne trenovat... Bralo to docela dobre, jednorucky jsem v sede na lavici se sklonem operky cca 45 stupnu, hodne pomalu, vrcholna kontrakce a maximalni pumping. Variace francouzskeho tlaku s EZ vypada tak, za cinku spoustim co nejdal za hlavu, v loktech udrzuju 90 stupnu a ve spodni pozici je cinka jen kousek nad zemi, odtud ji tahem vracim zpatky a nekde nad hlavou zmenim pohyb a jakoby ji dotlacuju do napnutych rukou. Bere to dobre dlouhou i bocni hlavu tricepsu a pumping je z toho megabrutalni. Taky je to super na lokty, protoze normalni fr. tlaky je pekne ku*vi, ale tahle variace ne. Po pate serii jsem skoncil, protoze jsem mel tak nality ruce, ze jsem se nemohl ani poskrbat na hlave, proste prepychova cvicba!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru