|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 1:30 pm Předmět: |
|
|
streda 29.7.
1/ vyrazovy tlak:
5x45kg
5x65kg
3x85kg
3x1x105kg
2/ celni drep:
5x45kg
5x65kg
5x85kg
3x105kg
3x135kg
3/ mrtvy tah:
jednicky do 1x240kg bez pasku (bez magnezka, na nejhladsi ose co jsem sehnal, abych si neurval mozoly ze soboty, ktere se mi zacaly uspesne hojit ) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 1:33 pm Předmět: |
|
|
patek 31.7.
1/
vylozeni 125kg koule do auta
2/
vylozeni 2x 110kg kufru do auta
3/ vylozeni 95kg klady do auta
4/ vylozeni par dalsich drobnosti - kotouce, gumy, yoke, konstrukce na kufry a tak
... jako, bylo to nejaky tezky, nevim kdo s tim jako bude zejtra zavodit, ja spis asi pujdu nekam chrapat pod strom na namesti _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
sobota 1. 8.
Xtuning Stronngman Cup - Žďár nad Sázavou
tak nejake zhodnoceni - bylo straslivy vedro, presne jak to NEMAM rad
1/ Log lift:
95kg mi prekvapive sedlo vice nez 80kg v Radotine, nikam jsem nepospichal, snazil se soustredit na dychani a udrzet techniku... 5 opakovani takovy prumer, holt se budu muset naucit vyraz do polodrepu, nebo budu v tehle discipline ztracet na kazdych zavodech, coz opravdu nechci
2/ Farmers Walk:
110 kg bylo v rukach lehky, ale nohy mi utikaly sem a tam, asi nezvyk na novy boty a mozna ty dlazebni kostky, 135 kg kufry nebyly tezky, uchop v pohode, v rukach jsem to skoro necitil, ale spis jsem se s tim plazil nez ze bych bezel... to je druha vec na ktery hodlam vyrazne zapracovat - rychlost na farmers walk
3/ Axle Deadlift:
no... sedlo mi to, trochu mi hrablo a docela me to bavilo skoda ze jsem skoncil asi 15s pred limitem, rezerva jeste byla znacna, kdybych vedel ze Jirkovi hrabne jeste vic nez me a nasazi jich tam tolik, tak bych se taky jeste kousnul
4/ Tyre Flip:
vedel jsem ze to nebude sranda na ty dlazebky mi taky na klidu nepridavaly... dal jsem jedno opakovani celkem bez problemu a u druheho mi dvakrat lehce podklouzly nohy a malem jsem tam pod tu pneu zahucel skoda, kdyz skoncil limit, chybelo mi tak 10cm ji dotlacit a sla by... priste si na ni vybiju zlost
5/ Atlas Stone Lift:
lehky, zabavny, tyhle sutry me bavi a asi zkusim priste na treninku nejakej poradne tezkej :)
Soutez hodne narocne a hodne zabavna... a to je presne to co me bavi, takze hodlam tech soutezi absolvovat jeste hodne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
streda 5. 8.
1/ supermini band - pritahy + supermini band - bench:
3x 15+15
2/ bench na uzko:
5x50kg
5x70kg
5x90kg
5x110kg
3x1x130kg (pauza na hrudniku)
8x115kg
2/ premisteni a tlak jednorucky:
11 nebo 12 opakovani za 60s se 45kg
3/ trh jednorucky:
10 opakovani za 60s se 45kg
a to bylo vsechno, jeste nejakej strecink _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
nedele 9. 8.
na zahrati par silovych trhu a premisteni s vyrazovym tlakem do 70kg
1/ Log Lift: serie uz si nepamatuju presne, bylo to takove zdlouhave :)
2x1x95kg
2x95kg
2x1x100kg
2x1x105kg
3x95kg (premisteni bez polozeni na nohy + tlak)
- zkousel jsem jit do vetsich vah, abych se pomalu zacal pripravovat na Teplice, nebylo to zas tak hrozne, ale vic nez na 3 opakovani se 110kg v limitu 60s to ted nebude ani nahodou, coz je dost slabe a budu na tom muset zapracovat
2/ Farmers Walk:
3x20m 110kg
1x odlepeni 150kg kufru + pokus o chuzi, ktery skoncil asi po 30ti cm
3/ Powerstairs:
jen lehke protazeni - 190kg 4 schody asi za 8s
4/ Duck Walk:
vzal jsem 190kg zavazi abych vyzkousel jestli se s tim vubec da chodit... strasne jsem se bal ze s tim neudelam ani krok, ale neni to tak hrozny, usel jsem asi 10m jen na zkousku ale unava uz byla velka, tak jsem to zase uklidil
Zavody v Mezibori na 90% vynecham. Mrzi me to, ale pokud se chci seriozne pripravit na Teplice, tak by me sobotni zavody staly temer dva tydny poradneho treninku, coz by bylo hodne znat. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:40 pm Předmět: |
|
|
Neverím _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
Nevěřím _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
on to vydrzi tak 3 tydny, pak omylem vleze na vahu a uz bude volat, kdy jdem cvicit .. ze jo .d
14dni je jeste ok, ale pak to jde vsechno hodne rychle dolu a je strasny to pozorovat v zrcadle ..
jo a jeste jsem mel neco napsat ohledne dnesniho treninku .. bohuzel jsem to zapomnel
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
jdete dohaje vsici  clovek je unavenej a chce si odpocinout a vy takhle _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
My totiž víme, že jsi stejnej nebo ještě větší blázen než my, takže nějaký řečičky o 6 týdnech si můžeš nechat _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|