CIZO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CIZO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> CIZO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
anton102

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Nekde jsem cetl, ze cim je clovek mladsi, tak je praskla achilovka vetsi pruser.

Achilovky vetsinou praskaj duchodcum, ktery ovsem uz nemaj ty slachy tak pruzny, kdezto u mladyho cloveka se achilovka sroluje skoro az pod prdel a doktori ji pak musej operativne znovu natahnout.

Nevim co je na tom pravdy

Kazdopadne drzim palce a preju brzky uzdraveni

Cizo to s tím operačním postupem popsal dobře, zhruba tak se to dělá.

Jinak s tím věkem je to blbost, tak jako u jiných úrazů platí, čím vyšší věk tím je to všechno horší. Mě se teda naštěstí moc nestáhla. Jinak mi teda bylo řečeno, že zdravá achilovka sama od sebe jen tak nepraskne, ani při velké zátěži. Bud je tam nějaké zavinění z venčí anebo tam bývá nějaký zánět, který se ani nemusí projevovat žádnými vnějšími příznaky, ale tu šlachu oslabí a ta pak při přetížení praskne. Prý jsem tam slabý zánět taky měl.

Cizo zajímalo by mě copak řekli dochtoři tobě, jestli si to teda s nimi nějak víc probíral, ale předpokládám, že asi jo. A jaký další způsob léčby a rehabilitace ti naordinovali ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo, při té rekonvalescenci dávej bacha . Známá si přetrhla achilovku před rokem a asi tak dva měsíce po operaci uklouzla doma v kuchyni a přetrhla si to na novo . Teď je to necelej rok a začíná jezdit zlehka jezdit na kole.
madball

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ať léčení proběhne nejlíp, jak může.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi upřímě líto co se ti stalo,taky si teď procházim zdravotnímy problémy ...pro aktivního člověka je vždycky těžký když se zraní nebo má vážnější problémy,přeju hodně štěstí a trpělivosti ta je u těhle věcí vždy potřeba
s.sman

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brzké a co nejlepší uzdravení. Alespoň jako u mě s kotníkem.
CIZO

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky všem moc za podporu. Musím říct, že jsem dost zklamaný ne z toho, že jsem cítil, že letos jde forma opravdu nahoru a mohl bych se zase dostat na soutěžích výš, ale hlavně kvůli tomu, že prostě nejsem u toho a nepotkám se se všema známýma na soutěžích.

Anton102:

O rehabilitaci nějakou představu mám, ale s doktorem co mě operoval a ke kterému chodím na kontroly jsem to neřešil. Je v pohodě, ale do sportu evidentně nevidí, takže by to asi bylo zbytečné dohadování. Budu muset důvěřovat spíš mojí fyzioterapeutce a tomu, co bude hlásit tělo během rehabilitace.

Derek Poundstone
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tak jsem si taky přečetl co se stalo, a je to dost nepříjemné :-/.

Nechci tě nějak strašit, ale to samé (akorát při squashi) se stalo x let zpátky taťkovi - přetržená achilovka. Zezačátku nemohl vůbec nic, teď (říkám, je to minimálně 6let zpátky) už může běhat (mírné tempo), ale nikdy už nebude moct dělat něco aktivně na 100% (squash si už nezahraje, volejbal nemůže skákat...), taťkovi je 55. Co si pamatuju, každý den si to musel mazat nějakou mastičkou a masírovat.

Tak snad ty to budeš mít lepší, měj se. Frozz
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ono je naprd, ze vseci nemaj stejne moznosti, protoze kdyby cizo vyuzil vsechno co se da a co je dostupne, tak bude za par mesicu docela OK. Si vemte treba zraneni kolene Victora Martineze, kterej mel na chlup stejny zraneni jako Draper tady s fora. Draper si uz asi nidky nezacvici legpress, kdezto Maritnez uz za nejakych 5 mesicu cvicil nohy, sice s lehci vahou, ale ted uz je defakto v pohode a treningy jezdi nadoraz... K tomu zhojeni urcite vyrazne pomaha HGH a nektere peptidy a taky ruzne metody jako napr. leceni pomoci rustových faktoru vlastni plazmy z krevních destiček.
http://www.lecbaplazmou.cz

Jinak tady tu lecbu podstupuje kulturista Abiad a vypada to opravdu bolestive ...

http://www.flexonline.com/blogs/fouad-abiad/fouad-abiads-video-blog-0
Morico

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
... Nechci tě nějak strašit ...

Přesně tak, nestrašit ho ... já myslim, že to bude v pohodě .. nevim jestli tvůj taťka chodil na fyzio atd. a přeci jenom je už starší, navíc cizo určitě bude vědět co dělat a udělá pro to maximum ... příští sezónu ho vidim silnějšího then ever :) ... jinak mi napadá, že by možná v určtité fázi rehabilitace byla nápomocná kryo komora, ale je to bohužel dost finančně náročný : (
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prehnanym soucitenim s lidmi netrpim, ale tady se pripojuju k prani uzdraveni cizoprasnikovi
ygg

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cízo je ještě v podstatě dítě:-))), takže je prakticky jisté, že se to srovná jak má ... jen to bude trvat dlouho, Achilovka je na tohle opruz a nechce to dělat kraviny a zbytečně tlačit na pilu, hlavně při té rehabilitaci.

Jen na tu kuchyň fakt bacha, tam posílej jen přítelkyni
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Cízo je ještě v podstatě dítě:-)))

No sakra, takový dítě bych nechtěl :D
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemilá zpráva. Přeji brzké uzdravení, kolego.
drlift_

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo, to bude v pohode. Takovyhle veci musis brat jen jako vyzvu k tomu se s nimi vyporadat
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně je to venku! Že mi to ale dalo práci to tutlat! Važ si toho Bejku, je zázrak když něco nevykecam!

Dík dnes za pomoc v nouzi a koukej fofrem srůstat!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CIZO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: