Ono i tady jde krasne videt ze tema nohama to rozjedes jen lehce a jinak to tahas cely rukama. Ty bys prave kdybys umel vyuzit svoje silne nohy tak das rozhodne vic.
Nam porad opakuje trener ze u pushpressu jdes pomalu dolu dostatecne hluboko a pak to cely vyhodis rychle nohama, ruce to doprovazeji, rukama to tlacis poslednich pet centaku a vicemene to rukama jen uzamykas v loktech. Ale tohle je uzpusobeno vzpirani, kde si azdne dotlacovani rukama nemuzes dovolit, takze samozrejme na tobe co si z toho vezmes:)
Taky se priklanim k tomu vykaslat se na cisty tlak a soustredit se na dynamiku z nohou a vicekrat tydne par minut drillovat techniku pushpressu/pushjerku (lehce, stredne, lehce, tezce) .... ono by nebylo od veci zaradit i cilenou dynamiku na nohy: vyskoky na bednu, do dalky, kratky sprinty... ale zalezi jestli ti to povoli achillovka
ono by nebylo od veci zaradit i cilenou dynamiku na nohy: vyskoky na bednu, do dalky, kratky sprinty... ale zalezi jestli ti to povoli achillovka
To jsem dělal loni, ale obávám se, že na sprinty už to nebude nikdy (nebo možná jo, ale rozhodně ne v dohledný době.
citace:
Taky se priklanim k tomu vykaslat se na cisty tlak a soustredit se na dynamiku z nohou a vicekrat tydne par minut drillovat techniku pushpressu/pushjerku (lehce, stredne, lehce, tezce) ....
Nad tím jsem taky přemýšlel, ovšem otázka je, jestli mi to něco dá. Vždycky jsem měl pocit, že s lehkou váhou, třeba s 90 - 100 kilama je technika pěknná, ale jakmile jsem přiložil, bylo to okamžitě v háji.
citace:
Nam porad opakuje trener ze u pushpressu jdes pomalu dolu dostatecne hluboko a pak to cely vyhodis rychle nohama
To jsem taky zkoušel, ale jakmile jdu pomalu dolu, ztratí se i ten malý legdrive co mám. Prostě pokud je pro mě nějakej cvik opravdová záhada, pak je to pushpress.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nezbyva nic nez jinyho nez to zkusit po tom doplnkovym tlakovym programu co jedes ted.. 3 tydny te nezabijou, a odjedes si 10 krat ten cvik, soustredit se na tu dynamik a strelbu z nohou, CNS si to zafixuje a sem si jistej, ze se to pozitivne projevi i na vyssich vahach..
citace:
To jsem taky zkoušel, ale jakmile jdu pomalu dolu, ztratí se i ten malý legdrive co mám. Prostě pokud je pro mě nějakej cvik opravdová záhada, pak je to pushpress.
To mi nejde do hlavy s drepem 260+ ta 130tka musi strilet nahoru sama i bez pouziti rukou :)
Zaslal: st srpen 01, 2012 4:39 pm Předmět: military press
Ahoj, ohledně toho MP,
také jsem s tím měl problémy, dostal jsem se max na 70kg a dál jsem mohl pokračovat jedině na pushpress.
Vůbec jsem necvičil předpažování a tak jsem tento cvik nově zařadil, střídavě jednoručky jeden trénink a další týden jedu předpažování s EZ na biceps.
Tímto jsem se dostal na MP během tří měsícu na jedno opakování se 100kg.
Nevím teda jestli je to zrovna tímto, ale jinak si to vysvětlit nedovedu
Jestli jsem objevil Ameriku tak se tímto všem zúčastněným omlouvám
Jinak pěknej log (a hlavně videolog), fandim ať se daří!
2. místo v kategorii do 110 kg. S výkonem teda velká nespokojenost, prostě to silově včera na víc než 295, možná 300 s odřenejma ušima nebylo.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Videa mám, ale není na co koukat, trochu jsem experimentoval se setupem, vzal jsem si po roce pákovej opasek a vylezla z toho neskutečná prasárna.
Keba: vrchlabí ne, ten den mám poslední možnost potrénovat v Teplicích před závodama, takže to musím využít.
3x BW ještě nepadlo a myslím, že ani dlouho nepadne
Kotoučema to určitě nebude, mám ve fitku všechny převážené :)
Ukončuji experiment se zvyšováním tlakové síly ramen. Měsíc jsem nedělal pushpress a jel jenom military a další variace tlaků. Výsledek? Technika pushpressu totálně v prdeli, přetížený čelní delty a pokles výkonu na pushpressu o 10 - 15 kilo. Dneska se mi to na tréninku opravdu nelíbilo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru