|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: po únor 02, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
Ty pritahy JR je muj oblibenej cvik, jeden z mala co me domaci posilka a zada dovoli )
Ale delavam to v klece na lavicce.
Nevite v cem je rozdil, vyhody a nevyhody ? Napr. v klece bych rekl, ze mam trup vic vodorovne s zemi, ale je to k necemu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
Zaslal: po únor 02, 2015 8:43 pm Předmět: |
|
|
jo když si vzpomenu, jak jsem tu pár měsíců zpět skučel, že mě z bradel bolí hrudní/klíční kost ...
No řekl bych, že je to prostě těžší, když máš trup více vodorovně... podobně, jako bys porovnával přítahy VČ v úplném předklonu a Yates rows :)
Zapojení zad bude asi trochu jiný, ale neřekl bych, že nějak razantně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po únor 02, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
Ty shyby na bradlech jsou super, ta tlakova sila je neskutecna (trosku se divim, ze mas tak "slabej" bench press) a moc hezka technika. Naopak ty jednorucky se mi moc nelibi, neboli te z toho bedra? Ale na druhou stranu na to jaka je to hovadska vaha, tak si s tim zase pohazujes jako prd. Monstrum. Rikam to porad. A pritom na zacatku to byl takovy maly sikovny hoch s kvetakem na hlave. Sileny! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: po únor 02, 2015 10:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 02, 2015 10:51 pm Předmět: |
|
|
Není shyb jako klik. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út únor 03, 2015 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | (trosku se divim, ze mas tak "slabej" bench press) |
Z toho čo tu píše odhadujem že dá tak okolo 130 (?) To mi príde pri jeho váhe úplne odpovedajúce tým bradlám.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 12:20 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem byl domluvený s kámošem, že dáme nějaké brutální nohy, ale nejdříve jsem se ráno dozvěděl, že je nemocný, no a pak jsem měl teplotu i já takže jsem tam hodil asi 8g Céčka a celý den proležel...
Dneska je mi už dobře, jsem bez teploty, akorát mám trochu kašel a kurev..y mě bolí záda z toho ležení.
Pokud mi bude dobře, půjdu už zítra na trénink
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 2:16 pm Předmět: |
|
|
zatím jenom tohle:
4 kg WPC80
2 kg Micelárního kaseinu
250g taurinu
350g Beta-Alaninu
+ půl kila holandského kakaa a ochucovadla
ale nevím jak dlouho to vydrží, takže ještě asi budu pak dokupovat + ještě bych přibral nějaký arginin
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 4:50 pm Předmět: |
|
|
To ochucovadlo si pridavas do toho proteinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | To ochucovadlo si pridavas do toho proteinu? |
vzal jsem na zkoušku ty tabletové => rozpustím tabletu ve vodě a přidám protein.
Ale mám i ty práškové, ktere se míchají přímo do prášku, ale ty jsem ještě nevyzkoušel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: pá únor 06, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
BCAA a glutamin v dietě vůbec nedáváš? Jinak ja od nich beru jen práškový příchutě (i když jich teda už moc není) ale čokospeciál (čok.+vanilka) je super
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|