Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
YUD

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím Ronniemu pochválit zvýhodněné akce na doplňky výživy. Normálně příchozí newslettery automaticky mažu/odhlašuju/házím do spamu, ale na ten od Ronnieho koukám. Posledně kreatin + bcaa za necelý pětikilo atd. Většinou nakupuju proteiny jinde, ale takové nabídky mě potěší. Plus musím ocenit rychlost vyřízení objednávky a naprostou bezproblémovost včetně dodání ve večerních hodinách. Takže palec nahoru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Nedockave cekam na novou akci na eshopu jak mlsny pes a furt nic

Kolegyně, co je běžně dělá, je na dovolené.

Kolegyně, která zastupuje kolegyni, která je běžně dělá a která je na dovolené, je také na dovolené.

Takže je budu dělat já... a tím pádem to poněkud hodně trvá...

YUD napsal:
Musím Ronniemu pochválit zvýhodněné akce na doplňky výživy. Normálně příchozí newslettery automaticky mažu/odhlašuju/házím do spamu, ale na ten od Ronnieho koukám. Posledně kreatin + bcaa za necelý pětikilo atd. Většinou nakupuju proteiny jinde, ale takové nabídky mě potěší. Plus musím ocenit rychlost vyřízení objednávky a naprostou bezproblémovost včetně dodání ve večerních hodinách. Takže palec nahoru.

Děkuji za zpětnou vazbu. Zvlášť ta s těmi e-maily je pro mě zajímavá, protože častokrát přemýšlím, jak je lidí vnímají a zda-li by se měly nebo neměly změnit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Nedockave cekam na novou akci na eshopu jak mlsny pes a furt nic

Tak a je to tam. Já jen doufám, že tam není nějaká chyba, protože jsem tohle nějak dlouho už nedělal... :)

...ale zase nejhůř to dopadne jako tenkrát ty vibrační tyče za korunu.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JrElda

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 6:11 pm    Předmět: Akce Extrifit Odpovědět s citátem

Super akcička na extrifit. Můžu to triko si vybrat i dámské? Moje říkala , že si to můžu objednat, jen pokud bude triko-tílko dámské pro ni na výběr
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napíšu v PM.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno jsem tu v jednom topicu zdravil nejmenovaného obchodníka, který na nás s oblibou posílá všelijaká udání. To poslední bylo ohledně produktu Nitrix 2.0. Dnes mi udělalo radost, když přišel závěr od inspekce, že je produkt v pořádku. Každopádně tuhle Vaši "obchodní strategii", Pavle z Plzně, asi nikdy nepochopím.

Nitrix 2.0 pochopitelně tedy zůstává v prodeji... byť stále platí, že já jsem ten poslední, kdy by US věci hájil.

cored

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 11:58 am    Předmět: S Odpovědět s citátem

Ronnie, napadla mě taková věc, možná je to blbost. Jedná se o ty týdenní akce. Na shopu by mohla být anketa např. které značky by lidi chtěli vidět v týdenních akcích nebp něco na ten zpusob
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 12:29 pm    Předmět: Re: S Odpovědět s citátem

cored napsal:
Ronnie, napadla mě taková věc, možná je to blbost. Jedná se o ty týdenní akce. Na shopu by mohla být anketa např. které značky by lidi chtěli vidět v týdenních akcích nebp něco na ten zpusob

To by bylo sice napůl prima, ale hodně komplikované, protože na některé zboží z různých důvodů akce dávat nejdou, na jiné jsou naopak naplánované třeba 3 měsíce dopředu apod. Na druhu stranu za napsání mně do PM nic nedáte a buď to vyjde nebo ne:).
Kadd

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen pro upřesnění e-mailová komunikace ohledně objednávek funguje taky "jen" po-pa 9-18h?

když člověk asi něco pokazí, tak se mu pak blbě čeká :D

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
Jen pro upřesnění e-mailová komunikace ohledně objednávek funguje taky "jen" po-pa 9-18h?

když člověk asi něco pokazí, tak se mu pak blbě čeká :D

Kolegové jsou ve skladu ve všední dny tak od sedmi ráno do cca sedmi osmi večer, záleží jak kdy. Každopádně o víkendu ani o svátcích tam nejsou (výjimku jsou třeba některé vánoční svátky a Nový rok, kdy většinou ano). Necháš-li jim e-mail, určitě ho zařídí ještě před řešením objednávek v pondělí ráno. V nouzi ho můžeš poslat mě a já to zařídím tak nějak hned (bude-li to e-mailem a budu-li u počítače, což jsem docela často:).
Kadd

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nešla by zařídit 600g verze?

https://obchod.ronnie.cz/s-3862-l-glutamine.html

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, zkusím.
Kadd

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji

Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude v nabídce (a tedy i skladem) do týdne.
Kadd

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: