|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
Ono právě ta hudba dělá tu správnou hardcore atmosféru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Rostislaw napsal: | | Black Dragon napsal: | | Rostislaw napsal: | | Co mě dokáže hodně otrávit pobyt v posilovně, je reprodukce skupiny Kabát. Je to jako mor. Kam vlezu do fitka tak hrajou tyto přihřátý existence. Když rock, tak pořádný a ne tyto lunetiky s dlouhýma vlasama. Myslím, že Sepultura, Megadeth či Maideni by byli dobrou alternativou. Vím, můžete namítnout, proč nepoužívám mp3. Prostě se mi s ní špatně cvičí, až na rotoped. |
Kdyby me hrali Kabati ve fitku, tak si piskam ...
Ja mam stesti, akorat kdyz je tam kamoska, co ma stejnej hudebni vkus jako ja, takze cvicim na Guano Apes, System of a down, POD apod.
Ale jinak jede radio ... |
Rádio mě ani nepřipomínej. To vjednom nejmenovaném pražském hrajou country radio. Jak takový shit může někdo šířit éterem nechápu. | pokud se fakt soustredis na to cviceni , tak ti muze hrat aj lunetic a nevnimas to ... Me to taky sralo , ale musel sem si zvyknout , protoze s prehravacem jak nejakej kreten fitnesackej tam teda chodit nebudu |
Představ si sachariďáčku v Gambare asi před 14 dny hráli takovou tu písničku s Rokyho z prvního dílu nevím jak se ta skladba jmenuje ale hráli to přes hodinu pořád dokola a už jsem myslel,že jim to fakt vyhodím z okna.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 9:59 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Ronnie napsal: | | BUFU napsal: | V souvislosti s tou levností... Sem si dneska propočítal nakolik by mě s kámošem vyšel nákup suplemetů u ronnieho a kolik mě vyšel v jiným eshopu (kde sem si objednal a včera mi to došlo).
4 položky : u ronnieho 3359 kč a u konkurence 2571 kč = rozdíl 788 kč.
To už mi přijde celkem hafo teda Byly doby kdy to bylo naopak... |
Když vezmeš jiné čtyři položky, vyjde ti to klidně, věřím, opačně.
Btw. ale i kdyby ne, my stavíme na šíři sortimentu skutečně skladem, maximální spolehlivosti a
rychlosti doručení, komunikaci a řešení případných výměn atd., to zákazníci oceňují v současnosti
jednoznačně více jak prostou cenu . Alespoň strmý růst náš a pokles obratů většiny ostatních
o tom svědčí. |
No já moc jiných položek ani nenakupuji. Ano musím uznat, že vaše rychlost doručení, komunikace, splehlivost atd. je fakt na úrovni. Na druhou stranu, když si student nebo někdo s méně penězi bude objednávat a vyjde mu tak obrovský rozdíl cen, tak pro mě je to jasná volba. Sice mu ten protein dojde o 1-2 dny pozdějc, ale ušetří 800 kč.
EDIT: ještě sem zapomněl dodat, že s každým nákupem jsou doplňky levnější (mám pocit že na ronniem něco takovýho je/mělo být, ale popravdě sem si ničeho nevšiml). Takže ten kdo u nich nakupuje častějc než já, by ten rozdíl cen měl třeba ještě o 100 větší... |
No 1-2 dny pozdějc. Já nevím, ale problém jsem zatím našel jen v jednom e-shopu, kdy sem si něco objednal a zatím jsem ten kreatin ještě neviděl a už ani neuvidím. Jinak objednávám asi z 5 e-spohů a ani u jednoho nebyl problém s doručením či případnou reklamací
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Rostislaw napsal: | | Black Dragon napsal: | | Rostislaw napsal: | | Co mě dokáže hodně otrávit pobyt v posilovně, je reprodukce skupiny Kabát. Je to jako mor. Kam vlezu do fitka tak hrajou tyto přihřátý existence. Když rock, tak pořádný a ne tyto lunetiky s dlouhýma vlasama. Myslím, že Sepultura, Megadeth či Maideni by byli dobrou alternativou. Vím, můžete namítnout, proč nepoužívám mp3. Prostě se mi s ní špatně cvičí, až na rotoped. |
Ja mam stesti, akorat kdyz je tam kamoska, co ma stejnej hudebni vkus jako ja, takze cvicim na Guano Apes, System of a down, POD apod.
Rádio mě ani nepřipomínej. To vjednom nejmenovaném pražském hrajou country radio. Jak takový shit může někdo šířit éterem nechápu. | pokud se fakt soustredis na to cviceni , tak ti muze hrat aj lunetic a nevnimas to ... Me to taky sralo , ale musel sem si zvyknout , protoze s prehravacem jak nejakej kreten fitnesackej tam teda chodit nebudu |
Představ si sachariďáčku v Gambare asi před 14 dny hráli takovou tu písničku s Rokyho z prvního dílu nevím jak se ta skladba jmenuje ale hráli to přes hodinu pořád dokola a už jsem myslel,že jim to fakt vyhodím z okna. | jo aj of d tajgr to je super pisnicka
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:19 pm Předmět: |
|
|
Po 3 se mi vrátila hnisavá angína,přesto že jsem nešel jako po prvé cvičit.Tak sem šel na pohotovost,tam mě poslali na krční a doktůrek na mě že to bdue muset říznout.Nejdřív to propíchnul a pak vymačkával  svinstvo zasrané,a toho hnisu co tam bylo.Snad pak bude klid.ale zase další antb.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | ..Ja mam stesti, akorat kdyz je tam kamoska, co ma stejnej hudebni vkus jako ja, takze cvicim na Guano Apes, System of a down, POD apod.
no joo se máš, u nás jak kdy, někdy CD co si tam lidi přinesou tak to pustí (rock,metal..) a nebo tam dá svoje (pop), jinak guano apes, soad ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
| tarzos napsal: | | BUFU napsal: | | Ronnie napsal: | | BUFU napsal: | V souvislosti s tou levností... Sem si dneska propočítal nakolik by mě s kámošem vyšel nákup suplemetů u ronnieho a kolik mě vyšel v jiným eshopu (kde sem si objednal a včera mi to došlo).
4 položky : u ronnieho 3359 kč a u konkurence 2571 kč = rozdíl 788 kč.
To už mi přijde celkem hafo teda Byly doby kdy to bylo naopak... |
Když vezmeš jiné čtyři položky, vyjde ti to klidně, věřím, opačně.
Btw. ale i kdyby ne, my stavíme na šíři sortimentu skutečně skladem, maximální spolehlivosti a
rychlosti doručení, komunikaci a řešení případných výměn atd., to zákazníci oceňují v současnosti
jednoznačně více jak prostou cenu . Alespoň strmý růst náš a pokles obratů většiny ostatních
o tom svědčí. |
No já moc jiných položek ani nenakupuji. Ano musím uznat, že vaše rychlost doručení, komunikace, splehlivost atd. je fakt na úrovni. Na druhou stranu, když si student nebo někdo s méně penězi bude objednávat a vyjde mu tak obrovský rozdíl cen, tak pro mě je to jasná volba. Sice mu ten protein dojde o 1-2 dny pozdějc, ale ušetří 800 kč.
EDIT: ještě sem zapomněl dodat, že s každým nákupem jsou doplňky levnější (mám pocit že na ronniem něco takovýho je/mělo být, ale popravdě sem si ničeho nevšiml). Takže ten kdo u nich nakupuje častějc než já, by ten rozdíl cen měl třeba ještě o 100 větší... |
No 1-2 dny pozdějc. Já nevím, ale problém jsem zatím našel jen v jednom e-shopu, kdy sem si něco objednal a zatím jsem ten kreatin ještě neviděl a už ani neuvidím. Jinak objednávám asi z 5 e-spohů a ani u jednoho nebyl problém s doručením či případnou reklamací |
Kupujte v kamenném obchodě. Vidíš, co kupuješ a dokonce to máš bez poštovného. A u nás je Champ tuším za necelých 900.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 8:36 am Předmět: |
|
|
Qwake : měl sem to bez poštovnýho a až přímo dom... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út září 01, 2009 1:11 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Black Dragon napsal: | | Rostislaw napsal: | | Co mě dokáže hodně otrávit pobyt v posilovně, je reprodukce skupiny Kabát. Je to jako mor. Kam vlezu do fitka tak hrajou tyto přihřátý existence. Když rock, tak pořádný a ne tyto lunetiky s dlouhýma vlasama. Myslím, že Sepultura, Megadeth či Maideni by byli dobrou alternativou. Vím, můžete namítnout, proč nepoužívám mp3. Prostě se mi s ní špatně cvičí, až na rotoped. |
Rádio mě ani nepřipomínej. To vjednom nejmenovaném pražském hrajou country radio. Jak takový shit může někdo šířit éterem nechápu. | Děsný a pak ti ještě reknou: hosti si to přejou..........
A my jsme kdo??? _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út září 01, 2009 1:15 am Předmět: |
|
|
Na nervy mi lezou v česky pojištovně s reklamou jak vše řešej do 5 dnů a už měsíc nejsou schopny zaplatit za dementa-klienta kterej do mě naboural......
A když tam človek telefonuje tak .......ne nemužu to ani dopsat jsem nasranej jenom když o tom píšu.........svině. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 01, 2009 7:55 am Předmět: |
|
|
jak ten cas strasne leti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út září 01, 2009 8:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 01, 2009 8:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|