|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: so březen 16, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | Kokot z posilky, kterýho jsem potkal na nádraží...chlápek kolem 40ky, kterej si myslí, že je asi jakože ultrahardcoremegahustokrutopřísně nabouchanej a že mu to tam patří (vypadá jakoby cvičil tak půl roku). Klučina používal osu u klece na dřepy na MT. Nevypadal nijak nabušeně a tak si na něm asi frajírek potřeboval něco dokázat, 6x za minutu se ho zeptal jestli už končí, stál u něj a civěl na něho jak dement, pak na něho začal zvyšovat hlas, že kdy jako hodlá končit, že tady není sám, na to mu klučina nabídl, že se s ním může vystřídat, což on rezolutně odmítl takovým stylem, že jako s takovým póvlem cvičit nebude...cvičil jsem kousek dál a v tu chvíli už to ve mě vřelo a měl jsem 100 chutí zahrát si s tím tupcem frisbee s 20kg kotoučem. A teď to nejlepší...když kluk docvičil MT a uklidil po sobě, frajer tam došel, dal si na každou stranu 5kg a začal pumpovat biceps
Bylo to už kdysi v Průvanu, ale dnes jakmile jsem ho uviděl tak jsem si vzpomněl, se svým typicky důležitým výrazem - já jsem tady king nastupoval do šaliny a to jsem myslel, že takovýhle "velcí kluci" šalinou nejezdí, když je pod jejich úroveň střídat se s někým při cvičení |
Při zvyšování hlasu bych ho už asi poslal do prdele, být na tvém místě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: so březen 16, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | http://www.novinky.cz/krimi/296067-postrach-zen-z-biliny-dopadli-byl-jim-teprve-sestnactilety-mladik.html Jasny dukaz cloveka, co se proste nezmeni k lepsimu. Nechapu, proc jsme spolecnost debilnich lidi a davno se nezavede trest smrti. |
A jaký máš náhled na popravené, u nichž po letech např. pokrok ve vědě dokázal jejich nevinu? Měli holt smůlu? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 18, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 18, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po březen 18, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
Nee z jiného obchodu..jsem nenapsal
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st březen 20, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
bohové Sportky mi dnes opět nebyli zcela nakloněni:
losovali:
1 9 13 26 30 42
moje čísla:
6 9 13 26 30 43
já už to chci někdy vyhrát...
dvě 4. pořadí ve 14 dnech, ten březen je můj, ale pořád tomu něco chybí...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
ja to seru...
nejdřívě dostanu opět takovou hnusnou rýmu... a poté co příjdu do posilovny se dozvím, že můj sparing měl silný astmatický záchvat a leží v nemocnici
bože je mi z toho blbě
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
Že jsem jaký jsem!!! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
Pavelcb...to jaký jsi nezměníš, tak proč Tě to má naštvávat? Smiř se s tím.
Přispěji svojí troškou do mlýna.
Stal jsem se v SR podnikatelem (asi mám mít radost?) a mimo jiné spolumajitelem několika (mnoha) milionového pasiva (tohle není důvod k radosti zcela jistě). Co jsem v tomto podniku, jsem vystresovaný a čekám s napětím odkud přiletí jaký průšvih. Když to srovnám s tím, když jsem byl normálně zaměstnaný - nebe a dudy. Zato hezky hubnu i bez diety...co bych dal za chvíli klidu a pár dobrých zpráv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
podnikatel na Slovensku? bude len horsie,dobre spravy sa minuli _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
Není nad podporu  Ono to nějak dopadne - doufám jen, že to nějak bude znamenat také dobře:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|