|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 02, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
Knížka. Dvě knížky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 02, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
To ti závidím. Ovšem v tom případě ti asi fakt není pomoci :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 02, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
ciwe ani to nevyslovuj. Něco takovýho já klidně oželím a našetřím si na novej mobil _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 02, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
To říkám jen tak, abych ty peníze přesměroval z rozbitýho kolena nebo kotníku nebo tak. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 02, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
Peťo, ty buď pomalu chápeš, nebo jsi mimo. Sám jsi psal, že sis našetřil peníze a pořídil sis vyhozený kotník a abych to zkusil taky. Já na to píšu, že takovou radost si nechám ujít a ty ze mě děláš mrzáka. Vím, že necvičím jako silák, ale doufám, že můj log nevypadá jako log invalidy. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 02, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Tento týden jsem log nepsal, dal jsem si takový hodně deload týden. TRX, vlastní váha, trochu gymnastiky. Koleno se odměnilo zlepšením, ale pořád to není dobrý. Od pondělí se chci vrátit k tréninku, ale opět budu maximálně šetřit to koleno. Nasadil jsem Alavis MSM v dávkách pro 250kg koně a rybí tuk v dávkách pro 100kg psa :-) |
promin, to mela byt reakce na tohle _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 02, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
Jo, ale už je to skoro úplně dobrý. Bylo to jen přetížený. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 02, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Jo, ale už je to skoro úplně dobrý. Bylo to jen přetížený. |
to je dobre, vsadil jsem si na tebe, ze na CF budes v prvni dvacitce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 02, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
CZEBLADE, nechces radeji psat, co te nestve? Mozna to bude jednodussi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st duben 03, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
vyjebaný titulky..jak to,že zas nesedí  Mně mrdne fakt . Já na ty Vikings 5 díl asi nekouknu _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|