|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Judson napsal: | Toto me stve take, ale totalne. Asi s tim bude malo kdo souhlasit, ale pro me je ideal kdyz jsou tropy, tedy 30C+ ve stinu . To uz konecne doma muzu chodit v tricku a cvicit s otevrenina dverma ven . Idilka.
Nebo kdyby aspon prestalo prset, potrebuju kopat sklep. |
Pokud neni 30°+, tak je ti jako pořád zima, chodíš ve vaťáku a cvičíš ve dvou vrstvách?
Já doma chodim v tričku a v kraťasech téměř pořád už nějakou dobu a cvičim venku. Když cvičim uvnitř, tak s otevřenýma dveřma i oknem.
Ale počasí mě taky sere, je to hnus. Kdyby bylo 25°C a svítilo sluníčko, člověk by měl chuť i něco dělat |
Jenze mi mame starej studenej barak a i v posilce si este stale musim pritapet, jinak je tam pod 20C a to na propoceny tricko a kratasi pro me neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
Ať je alespoň pořádná bouřka, to já velmi rád _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
kurva to je vrchol, objednal sem si protein z aktinu, nutrend whey core malinu, prisel normalne otevreny, paska nahore protrhnuta a kdyz sem dal pryc viko tak i folie normalne otevrena, brutal
hned sem to fotnul, presne takhle to prosim bylo
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
někdo potřeboval odměrku :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
jeste hur ze to je pro sestru ktera o vikendu odleta zpet domu, nevim jak tohle převeze..
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | jeste hur ze to je pro sestru ktera o vikendu odleta zpet domu, nevim jak tohle převeze.. |
To nasere,...myslíš že by v tom měl bejt problém?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
jsem zvedavy jak se k tomu postavi, zatim mi bylo receno, ze mam poslat fotky na mail a v pondeli se mi ozve pani z reklamacniho a vyresi se nejaka kompenzace, tak snad mi poslou nove nervy protoze takhle mi nevyjel tep uz dlouho
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | jsem zvedavy jak se k tomu postavi, zatim mi bylo receno, ze mam poslat fotky na mail a v pondeli se mi ozve pani z reklamacniho a vyresi se nejaka kompenzace, tak snad mi poslou nove nervy protoze takhle mi nevyjel tep uz dlouho |
Urcite by ti meli poslat novej, ktery bude v poradku a tenhle nacnutej nechat jako "bolestne" :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
tak mi napsali, ze protein je extremne prasny a pri preprave se mohlo stat, ze se folie tlakem odstranila, coz mi prijde jako blbost a zadruhe mi napsali, ze pokud protein nechci vracet, tak kompenzace bude ve stylu 150kc sleva na pristi objednavku, coz mi prijde neadekvatni, neni mi 15 let abych se tesil z toho ze mi poslou novy protein zdarma, ale cekal jsem, ze takovou docela fatalni chybu budou resit trochu razantneji
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
S aktinem jsem měl podobný zkušenosti. Objednal jsem dvě balení greensu, sice nebyla víčka odlepená, ale proděravěná. S nima už jsem skončil
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
to ja se jich naopak musim zastat, vzdycky vsechno bez problemu, nejlepsi ceny, slusnej vyber zbozi a doprava nasleduji den.. suplementy kupuju vlastne jenom u nich _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
A to nemluvim o tom, že jednu položku neměli, takže než mi to poslali, tak jsem jim musel napsat, ať pošlou jen to, co mají, že nehodlám čekat 2týdny. Ale toto je bohužel problém i tady na ronnie, už se mi to stalo asi 2x.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|