Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 698, 699, 700 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Judson napsal:
Toto me stve take, ale totalne. Asi s tim bude malo kdo souhlasit, ale pro me je ideal kdyz jsou tropy, tedy 30C+ ve stinu . To uz konecne doma muzu chodit v tricku a cvicit s otevrenina dverma ven . Idilka.
Nebo kdyby aspon prestalo prset, potrebuju kopat sklep.

Pokud neni 30°+, tak je ti jako pořád zima, chodíš ve vaťáku a cvičíš ve dvou vrstvách?
Já doma chodim v tričku a v kraťasech téměř pořád už nějakou dobu a cvičim venku. Když cvičim uvnitř, tak s otevřenýma dveřma i oknem.
Ale počasí mě taky sere, je to hnus. Kdyby bylo 25°C a svítilo sluníčko, člověk by měl chuť i něco dělat

Jenze mi mame starej studenej barak a i v posilce si este stale musim pritapet, jinak je tam pod 20C a to na propoceny tricko a kratasi pro me neni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
pro me je ideal kdyz jsou tropy, tedy 30C+ ve stinu

to uz je fakt dost, ale i tak bych to bral 100x radsi nez tenhle uchcanej hnus.. ja chci hlavne chodit cvicit ven, pekne v triku a kratasich a ne chodit nabalenej jak v zime a vubec, celkove se cejtim lip, kdyz venku sviti velky zluty prasek
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ať je alespoň pořádná bouřka, to já velmi rád
kubaz

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kurva to je vrchol, objednal sem si protein z aktinu, nutrend whey core malinu, prisel normalne otevreny, paska nahore protrhnuta a kdyz sem dal pryc viko tak i folie normalne otevrena, brutal

hned sem to fotnul, presne takhle to prosim bylo

Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

někdo potřeboval odměrku :D
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to dokáže otrávit dobrý pocit z novýho proteiňáku
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubazi to je znamení že jsi si měl koupit reflex
kubaz

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste hur ze to je pro sestru ktera o vikendu odleta zpet domu, nevim jak tohle převeze..
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jeste hur ze to je pro sestru ktera o vikendu odleta zpet domu, nevim jak tohle převeze..

To nasere,...myslíš že by v tom měl bejt problém?
kubaz

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem zvedavy jak se k tomu postavi, zatim mi bylo receno, ze mam poslat fotky na mail a v pondeli se mi ozve pani z reklamacniho a vyresi se nejaka kompenzace, tak snad mi poslou nove nervy protoze takhle mi nevyjel tep uz dlouho
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jsem zvedavy jak se k tomu postavi, zatim mi bylo receno, ze mam poslat fotky na mail a v pondeli se mi ozve pani z reklamacniho a vyresi se nejaka kompenzace, tak snad mi poslou nove nervy protoze takhle mi nevyjel tep uz dlouho

Urcite by ti meli poslat novej, ktery bude v poradku a tenhle nacnutej nechat jako "bolestne" :)
kubaz

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak mi napsali, ze protein je extremne prasny a pri preprave se mohlo stat, ze se folie tlakem odstranila, coz mi prijde jako blbost a zadruhe mi napsali, ze pokud protein nechci vracet, tak kompenzace bude ve stylu 150kc sleva na pristi objednavku, coz mi prijde neadekvatni, neni mi 15 let abych se tesil z toho ze mi poslou novy protein zdarma, ale cekal jsem, ze takovou docela fatalni chybu budou resit trochu razantneji
Loudy

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S aktinem jsem měl podobný zkušenosti. Objednal jsem dvě balení greensu, sice nebyla víčka odlepená, ale proděravěná. S nima už jsem skončil
Luster

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to ja se jich naopak musim zastat, vzdycky vsechno bez problemu, nejlepsi ceny, slusnej vyber zbozi a doprava nasleduji den.. suplementy kupuju vlastne jenom u nich
Loudy

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to nemluvim o tom, že jednu položku neměli, takže než mi to poslali, tak jsem jim musel napsat, ať pošlou jen to, co mají, že nehodlám čekat 2týdny. Ale toto je bohužel problém i tady na ronnie, už se mi to stalo asi 2x.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 698, 699, 700 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: