|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 29, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
Přál bych Ti bydlet u nás, máme doma víc sladkostí než malé děti. v lednici jogurty, čokolády, sušenky s čokoládou, ve skříni další sušenky atd. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne červen 30, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Přál bych Ti bydlet u nás, máme doma víc sladkostí než malé děti. v lednici jogurty, čokolády, sušenky s čokoládou, ve skříni další sušenky atd. |
Znám, nejlepší je vzbudit se ve 3 ráno a pustit se do sladkostí, člověk je jako v tranzu nebo co
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 9:56 pm Předmět: |
|
|
Tak vynervovanej je každej, hlavně tím neobtěžuj svoje okolí, to nesnáším :D A jinak to dopadne přesně jak píšeš ;) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Za tejden dělám státnice Všechno už umím, už jen opakuju, vím, že za tejden touhle dobou už bude vše v pohodě a budu asi pěkně zlitej jako to hovado :D ... ale i tak jsem z toho vynervovanej a nesvůj |
wow, ty sa máš, podobný pocit som v živote nezažil v zmysle všetko viem a už len opakujem týždeň pred, paráda, bud rád. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
po rekonstrukci koupelny jsem zjistil, že udělali umyvadlo tak vysoko, že si tam nemůžu umýt penis... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
Prej umýt... přestaň močit do umyvadla! _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | po rekonstrukci koupelny jsem zjistil, že udělali umyvadlo tak vysoko, že si tam nemůžu umýt penis... | V Ikea prodávají takový plastový stupínek:o)
Dcera ho používá, když si čistí zuby. To by mohlo být řešení:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Za tejden dělám státnice Všechno už umím, už jen opakuju, vím, že za tejden touhle dobou už bude vše v pohodě a budu asi pěkně zlitej jako to hovado :D ... ale i tak jsem z toho vynervovanej a nesvůj |
Z čeho děláš státnice?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Tak já jdu 16. jenom na makro + mikro + ta teorie ekonomiky obrany státu. Takže se teď dost učím. Jenom je na nic, že k té ekonomii v Obraně je málo informací a když jsi civil, tak to máš o to horší... .
Jinak ti přeji hodně štěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
Úřad práce :-/ poslal mi o pár tisíc míň
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Mr. Muscle napsal: | Tak já jdu 16. jenom na makro + mikro + ta teorie ekonomiky obrany státu. Takže se teď dost učím. Jenom je na nic, že k té ekonomii v Obraně je málo informací a když jsi civil, tak to máš o to horší... .
Jinak ti přeji hodně štěstí |
Ty ses taky na obrane ?:)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|