|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi reloaded
|
Zaslal: po září 07, 2009 8:08 am Předmět: |
|
|
kua nikde nemaj cokoladovej jogurt,kde to sme?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Robb
|
Zaslal: po září 07, 2009 10:35 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Klasicka buzerace ceskych ridicu od nemeckejch policajtu... |
no a co jinýho si zasloužíme...když se chováme jako hovada, tak se k nám jako k hovadům budou chovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: po září 07, 2009 12:18 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Diskuse k baterii ACER N50 Premium
Stejnej problém má já....a jediné řešení je koupě baterky...
| kód: | | Dobrý den.Velice mě zaujala Vaše cena této baterie.Mám problém se svým PDA,domnívám se,že je již bateri špatná,nenabíjí se. Bylo by možné k Vám přijet a odskoušet, zda na baterii naběhne? Abych nekoupil bateri a on nebyl už špatný PDA. Předem děkuji za odpověď. Matějíček | |
Baterie se nabíjet nedají, říká se tomu akumulátor .
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po září 07, 2009 2:42 pm Předmět: |
|
|
Zasranej papez
Posledni vikend v mesici v prdeli ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po září 07, 2009 11:35 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Psycho napsal: | DEMENTU????? My jsme u Tebe dementi??? |
Jojo...
Tyhle zavody ve stylu Gumballu neuznavam ...
Pokud se dobre vzpominam, tak loni si semka dokonce postoval link a rikal, ze tam pojedes...cekal sem, ze tam pojedes zas | Hele ne všichni jedou zavodit,limuzína HUMMER,WW BROUK a podobne veci se kteryma nekterí jedou jsou kary k zavodění???
Nekdo třeba jede pro srandu a kvuli tem prcinám ktery jsou pak na párty _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út září 08, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
Dnesk mě vyhodili ze zkoušky z Občanského práva. Místo starýho dobrýho profesora, kterej byl napsanej v rozpisu jako zkoušející se objevil asi třicetiletej neznámej mladík z katedry. Objektivně musím říct, že občanskému právu a jeho nuancím rozuměl lépe než já a také mi to dokázal, ale hodina u něj strávená a následný verdikt, že obecné znalosti bych si měl rozšířit o konkrétní mě nepotěšil. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st září 09, 2009 12:06 am Předmět: |
|
|
Dneska mi lezl na nervy meštak co mi chtel nandat "botu" i přesto že jsem došel k autu a říkam mu at napíše pokutu a řeší to na místě....Bežel s tou botou k autu ,,,,,,,,,,no píčus co na to říct........ _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:13 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | Dneska mi lezl na nervy meštak co mi chtel nandat "botu" i přesto že jsem došel k autu a říkam mu at napíše pokutu a řeší to na místě....Bežel s tou botou k autu ,,,,,,,,,,no píčus co na to říct........ |
A jak by tu příhodu interpretoval on? _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
ciza
|
Zaslal: st září 09, 2009 6:42 am Předmět: |
|
|
Kde to bylo,abych tam nejezdil? Příště ho pošli do háje a co se týče přestupku,neplať pokud tě nechytil přímo při něm.Dej mu občanku a vymluv se na osubu blízkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:47 am Předmět: |
|
|
| ciza napsal: | | Kde to bylo,abych tam nejezdil? Příště ho pošli do háje a co se týče přestupku,neplať pokud tě nechytil přímo při něm.Dej mu občanku a vymluv se na osubu blízkou. |
takto to nefunguje,aj ked si to plno ludi mysli (a osoba blizka neexistuje,existuje len pravo odopriet vypoved ak bolo zacate podanie vysvetlenia) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:31 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Marky V. napsal: | | Psycho napsal: | Dneska mi lezl na nervy meštak co mi chtel nandat "botu" i přesto že jsem došel k autu a říkam mu at napíše pokutu a řeší to na místě....Bežel s tou botou k autu ,,,,,,,,,,no píčus co na to říct........ |
A jak by tu příhodu interpretoval on? | On to interpretoval určitě zajímavě......
nakonec to dopadlo tak že mi nasadili pred očima botu a odjeli.........doufam že toho trotla potkam nekde v civilu zfackuju ho a pomočim mu hlavu,chcípakovi 60 kilovymu. Proč davaj pravomoci kriplum pod 70 kg??? To jsou zoufalci tak zamindrakovany že jim to uplne vymíla mozek. |
já tomu i věřím..u nás jsou taky tací borci..
Osobně jsem se vždycky domluvil s každým k oboustrané spokojenosti,kdo se choval slušně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:39 am Předmět: |
|
|
auto bolo odparkovane v strede krizovatky,cize branilo vo vyhlade a malo byt odtiahnute.Co spravi MP? pride,da papucu a vyriesi to...a este sa divi ze mu ludia nadavaju do debilov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|