Uvědomte si jednu věc než začnete něco hodnotit: Tyhle lidi jsou z 90% nuly co vylízají z kanálů jen když chcou něco rozbít
Tos ale presne definoval SPJ a podobny jednotky policajtu, nutno podotknout, ze bohuzel.
A ty je znáš snad osobně? Já spoustu z nich jo a nikdo tomu neodpovídá...navíc jsou to lidi, kteří pracují, vydělávají peníze, živí rodiny...ne lemry, který nedělají vůbec nic, jen bordel a pak pláčou když dostanou po tlamě. Chtěl bych vidět tebe, jak bys nějakýmu ožralýmu magorovi, kterej do tebe rýpe a nadává ti 20 minut vysvětloval, že tady bohužel být nemůžu a ať se prosím přemístí
edit: a že je cajti zrubou? jo někdo to hold odnese...ale nedělat nic by znamenalo nechat si srát na hlavu a to by dospělo tam, že by 15ti letý děcka házeli na cajty šutry a měli z toho srandu, protože budou vědět, že oni budou jen stát a koukat jak blbci...
Si děláš prdel ne, vole? Vždyť jí ten jeden fízl přitáhne k sobě a druhej do ní strčí, když to nečeká, chtěl bych vidět tebe vole, kolik asi tak važí ona oproti tomu chlapovi/poldovi? Válí se? Jí ten dement schodí a oni jí jdou hned pomoc.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
problém je v současný/budoucí vládě - každej chce řešit důsledek (extremismus) a ne příčinu, viz. vyjádření MV Peciny.... jim se to kecá, když žijí v pevnosti mezi svými a ne mezi cikánskými zvířaty...
A ty je znáš snad osobně? Já spoustu z nich jo a nikdo tomu neodpovídá...navíc jsou to lidi, kteří pracují, vydělávají peníze, živí rodiny...ne lemry, který nedělají vůbec nic, jen bordel a pak pláčou když dostanou po tlamě. Chtěl bych vidět tebe, jak bys nějakýmu ožralýmu magorovi, kterej do tebe rýpe a nadává ti 20 minut vysvětloval, že tady bohužel být nemůžu a ať se prosím přemístí
edit: a že je cajti zrubou? jo někdo to hold odnese...ale nedělat nic by znamenalo nechat si srát na hlavu a to by dospělo tam, že by 15ti letý děcka házeli na cajty šutry a měli z toho srandu, protože budou vědět, že oni budou jen stát a koukat jak blbci...
Jo znal jsem, v civilu takovy nejsou, v uniforme kdo vi. Ono je rozdil mezi rozkazem vytlacte je nebo vytlacte je a jeste jim poradne rozbijte drzku. Chapes to, ze proti neozbrojenymu, naprosto klidnymu shromazdeni NEMUZES pouzit silu? To proste neni obhajitelny. Jo bylo tam par provokateru (cast z nich policajti v civilu, ktery jsou pak na dalsich videich videt jak to rubou teleskopama), ale kvuli tem par nemuzes vsechno pobit.
Ty lidi ze sidliste taky chodi do prace a zivi rodiny, taky vydelavaj, plati dane ze kterych je placena policie. Ovsem kdyz oni dle zakona chtej, aby policie zasahla a resila to, aby byly stejny pravidla pro vsechny, tak se na ne vysere. A pak kdyz je demonstrace, kde je tohle zmineno, tak ta sama policie je pobije? To ti fakt prijde normalni??
PS: navic kdyz zavres na namesti pres 1000 lidi, zavres vsechny vychody a rves "rozejdete se" .. kam maj asi jit? nasadit kridla a odlitnout?
Ty diskuze jsou tady pořád stejné a přispívají do nich pořád ti stejní, už je to hrozná nuda.
Děláte tu chybu, že jste neuvěřitelně nasraní a ta nasranost u vás produkuje akorát další nasranost.
Prostě když mám volnej čas, tak ho nevyužiju k tomu, abych vyhledával videa z anticigánských demonstrací, ale dělám něco, co mě baví a z čeho mám radost.
Nechodím do májových ani jiných pochodů např. proto, že jako vcelku spořádanej člověk mám svých starostí dost a nemám na to čas. Pak nedostanu od policajtů na držku.
U nás ve městě je cigánů opravdu jak sraček, ale i těma nejhoršíma ulicema jsem zatím vždy prošel normálně, aniž by si mě všímali.
Chápu, že se dost často chovaj jak hovada a nepracujou, ale otázka je, jestli to vyřeší vyholená hlava, chození do ulic a skandování hesel.
Teď jsem asi nasral velkou spoustu čtenářů, takže tohle je můj poslední příspěvek do diskuze. Třeba se tu požerte, jdu na trénink, čau
Si děláš prdel ne, vole? Vždyť jí ten jeden fízl přitáhne k sobě a druhej do ní strčí, když to nečeká, chtěl bych vidět tebe vole, kolik asi tak važí ona oproti tomu chlapovi/poldovi? Válí se? Jí ten dement schodí a oni jí jdou hned pomoc.
Zalezi na uhlu pohledu :) ja jezdim na hokeje kde jsou tezkoodenci, byl jsem i na fotbalech par.... kdyz delas co mas, nic se ti nestane....kdyz chces stat nekde, kdw to proste nejde, ses vul a pak se nesmis divit, ze do tebe strcej a kdyz neodejdes a delas strasne zranenyho, tak te proste odtlacej pryc.... klasicky rutinni zasah policie... tezkoodenci s tebou nebudou jednat ve stylu "pane prosimvas popojdete si do vedlejsi ulice, tady nemuzete stat" .... Vim ze je to neco jinyho, ale kdyz jsem delal loni na dverich a to bylo jwn na blbym plese, proste poznas lidi co prisli delat problemy a dohadovat se o tom, ze nekde smej nebo nesmej bejt...a lidi, ktery proste poslechnou ze tam a tam se nechodi.... chce to min emoci.. ty policajti maj nacviceny urcity takticky situace, neni to tak, ze sedej na sluzebne celej m3sic a pak se oblimnou a jedou rezat demonstranty.... ale chapu, ze bezni civilisti to videj jako strasnou policejni brutalitu.... :)
Souhlasím s tím, že když někdo neposlechne tak ho nebudou ho prosit, mě šlo spíš o tom, že ten jeden polda jí k sobě přitáhne, kdežto další do ní strčí, ještě když to nečekala. Navíc nikdy nevíš jak danej člověk dopadl, nebo jestli na něco nespadnul apodobně - takžě věta: delas strasne zranenyho - asi taky nebude úplně vždycky na místě. :)
Navíc ta ženská tam fakt nic nehraje/nesimuluje - nemá čas. Jinak s tím, že jsou lidi co se chodí porvat to ti věřím, protože i u nás takový jsou. Jeden "kámoš", kterému je 15-16. Nemá ani 170cm dělá na dveřích na diskotéce kousek od nás, neni máklej nic, ale má celkem už namláceno, protože se furt někde pral, tím neříkám, že sejme každého, ale on sám dřív byl (možná je furt) zmrd, že si vybere někoho slabšího/ožraljšího a zrube ho, ale není to podmínkou. Ale to jsem odbočil, prostě jsem chtěl napsat, že jsou lidi co jsou bezmozci a dělaj jen bordel a chtěj se prát, jsou toho plný hospody.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
jsou to kluci sikovny, extremistickej vozickar a extremisticka zahradka, vsechno je potreba znicit
jeste nekdo napiste, ze delaj svoji praci .. vypatlanci
Nebudu se tu s nikým hádat, ale já absolutně nechápu, proč ta holka s tím invalidou těm policajtům v řadě neuhnuli? A proč tam vůbec lezli? Dementní čumilové. Co kdyby začaly lítat kameny a flašky? A kdyby nedejbože ta holka nebo vozíčkář (byl to skutečně vozíkáč? měli policajti jistotu? - čistě hypoteticky...) vytáhli nůž a některýho poldu zboku nebo zezadu bodli, tak by zase byly opačný kometáře, jakože proč je ty policajti neodstranili z cesty a tak. Pokud je někde nějakej takovejhle zákrok a jdou tam čumilové a motaj se policajtům v cestě, tak sorry přátelé, ale jejich osud je pak jejich problém.
A znovu dodám poznámku, kterou jsem tu už kdysi psal a nyní jsem jí opět aktualizoval vlastní zkušeností: kdyby měli policajti dělat to, co je učej bojaři, tak to by veřejnost teprve čuměla. Před třemi týdny jsme byli na celodenním výcviku donucováků a zase nás tam učili takový brutalitky, že na to naše veřejnost ještě není připravena: podrazy zezadu, strhávání za krk či obličej, prsty do očí, o úderech a kopech ani nemluvě.
Brutalita pachatelů strmě stoupá a tomu se my policajti musíme přizpůsobit, ať se nám to líbí nebo ne. Policajt něco řekně, tak to platí a neexistuje se tomu protivit. Můžete si potom stěžovat, ale jak na mě někdo sáhne nebo opakovaně neuposlechne pokyn, tak má smůlu. Budu zlej a budu tvrdej a pak si to obhájím, tak jako jsem si nedávno obhájil to, že jsem na chlapa vytáhl bouchačku a mířil na něj. Mohl si za to sám, sám si ten zákrok vystupňoval. Mým hlavním cílem je dělat svojí práci a hlavně přijít po službě domů k rodině zdravej.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Naposledy upravil Marky V. dne čt červenec 11, 2013 12:17 pm, celkově upraveno 1 krát
1) a ze tam treba bydli te nenapadlo? to pak neni cumil, stoji si u svyho nebo pobliz svyho domu .. to je takovy zlocin, to ho musej zrubat? s tim ze ma zbran, to je slusna paranoia, to ho radsi rovnou zastrelit je lepsi volba. Navic tu znicenou zahradku, to nahradi nebo proste "stalo se, stala nam v ceste a vylizte si" ?
2) brutalni zasah proti brutalnim cinum (napr rabovani), proti tomu nejde rict nic. ale brutalni zasah na pokojny demonstraci, ktera byla nelegalni jen tim, ze byla pozde nahlasena, to ti fakt prijde normalni? pokud ano, tak nemam co dodat
navic to namesti nejdriv uzavrou a pak rvou at se lidi rozejdou? ale kam, kdyz nemuzou?
Timhle to policie neuklidnila, naopak ty lidi jeste vic vyhrotila. To tam planuje pak jeste vetsi masakr nebo jsou tak omezeny, ze to nevi? Tim myslim vedeni, ktery tenhle zasah planuje, ty dole jen poslouchaj rozkazy (i kdyz koukam kreativite vykladu se meze nekladou).
Vetsina tech lidi chtela jen jednu vec, aby policie dodrzovala zakony a ke VSEM pristupovala stejne. Pokud by to skutecne delala, tak nejsou zadny demonstrace - proc taky. Clovek asi musi mit dobry pocit, ze plati dane, plati si policii, ktera na nej sere a kdyz si chce stezovat, dostane jeste pres hubu.
Dobra prace kluci!
Ale tohle je pravda (bohuzel nekdy), jenze kdyz tam jsou civilove, tak jen totalni guma po "rozejdete se" jim za par vterin jde rozbit drzku a domluvit.
Demonstrace je nepovolena (bohuzel), policie ji jde tedy zrusit (ok), ale rubat tam lidi, ktery to bud neslysi nebo do presne 0,1 vteriny nejsou teleportem doma. Od toho tam jsou snad ty policejni vyjednavaci, ktery to maj po dobrym rozpustit a ne tam okamzite nahnat SPJ a podobny ..
a toto nie je ojedinely exces, kazdy jeden den...a to je len ten zlomok co sa dostane do medii
spis to ojedinela udalost je ..delate jak by policajti byli lidi co se chodi poprat ..demence, jsou to normalne pracujici lidi, dostane se info - ze nekde bude nejaky pochod, tak maji narizene tam jet a uklidnit to... jedno jestli je to pochod kvuli zasranym ciganum nebo za legalizaci travy, proste maji narizene to uklidnit a kdyz tam nejaka opice dookola skace a nehodla to misto opustit, tak jeji smula ze dostane obuskem po hlave ..proto kdo nadava na praci policie je pro me KOKOT vypatlany
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru