|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bednyys
|
Zaslal: so červenec 13, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Pekne dokazou nasrat ty reklamy na youtube, co jsou dlouhe a nedaji se preskocit... fasisticky YT sakra |
Co tak zkusit AdBlocker?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
kurevská prasata, která v posilovně flušou a při kejchání si nedávají ruce před xicht...
Naposledy upravil Novic dne po červenec 15, 2013 7:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
Novic - u nas tez jeden sem tam flusne a zaslape botou, ale rict mu neco by se nikdo asi neopovazil jelikoz je vysoky a velky jak kingkong a ruku ma tak 55cm :D ..ale jinak je v poho
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | Novic - u nas tez jeden sem tam flusne a zaslape botou, ale rict mu neco by se nikdo asi neopovazil jelikoz je vysoky a velky jak kingkong a ruku ma tak 55cm :D ..ale jinak je v poho |
a civilizovaní lidi nazývají domorodce primitivy
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
ale souhlasim s Tebou, trochu slusnosti i v tom fitku
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
Borec, co si odnese 10kg jednoručku přes půl posilky asi na půl hodiny (cvičí tak 2 minuty, 28 minut kecá s každým, kdo jde kolem), aby ji mohl využít jako zátěž při shybech...přitom moc dobře ví, že na baru si může půjčit pásek, na kterej se dá zátěž pověsit (několikrát tam s ním cvičil) a nikomu tak nekomplikuje trénink...navíc když vidí, že je u jednoruček asi tak 10 lidí, kteří si ji přehazovali jeden druhýmu, pak ju tam každej hledal jak debil...tihle frajeři mě fakt fascinujou
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 10:34 pm Předmět: |
|
|
Už týždeň sa neviem poriadne najesť, rýchlo sa zasýtim a potom mi je zle : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 10:55 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | Borec, co si odnese 10kg jednoručku přes půl posilky asi na půl hodiny (cvičí tak 2 minuty, 28 minut kecá s každým, kdo jde kolem), aby ji mohl využít jako zátěž při shybech...přitom moc dobře ví, že na baru si může půjčit pásek, na kterej se dá zátěž pověsit (několikrát tam s ním cvičil) a nikomu tak nekomplikuje trénink...navíc když vidí, že je u jednoruček asi tak 10 lidí, kteří si ji přehazovali jeden druhýmu, pak ju tam každej hledal jak debil...tihle frajeři mě fakt fascinujou |
A proč si mu to neřekl?
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Korny napsal: | Borec, co si odnese 10kg jednoručku přes půl posilky asi na půl hodiny (cvičí tak 2 minuty, 28 minut kecá s každým, kdo jde kolem), aby ji mohl využít jako zátěž při shybech...přitom moc dobře ví, že na baru si může půjčit pásek, na kterej se dá zátěž pověsit (několikrát tam s ním cvičil) a nikomu tak nekomplikuje trénink...navíc když vidí, že je u jednoruček asi tak 10 lidí, kteří si ji přehazovali jeden druhýmu, pak ju tam každej hledal jak debil...tihle frajeři mě fakt fascinujou |
A proč si mu to neřekl? |
Přesně za takovýma lidma normálně přijdu a slušně jim vysvětlím situaci a oni to vždy pochopí a najde se řešení pro obě strany :) Stačí si jenom říct
Takový případi jsou všude ale stačí se nebát a zdravě drze říct co máš na srdci..přece si kvulii tomu nenarušíš trénink
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 7:30 am Předmět: |
|
|
Tak zrovna já jsem ji nějak nutně nepotřeboval, ale spíš jsem nechápal proč když tam nikdo není si chodí pro ten pásek a zrovna v den, kdy je tam plno si vezme jednoručku...navíc je to frajírek kolem 40ky, kterej se tam většinou chová jako by mu tam všechno patřilo a s takovýma já se dohadovat nehodlám :) A nevím proč bych mu to říkal, když to sám moc dobře ví...asi měl blbej den a chtěl ho zkazit i někomu jinýmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 10:06 am Předmět: |
|
|
A co si prodával za 5k? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | A co si prodával za 5k? |
Fiat punto z 1995, naftak 1,7 , 250 tis. km, pojizdne, stk, drobne zavady.
Nj, asi nemam vubec obchodniho ducha, ze si placnu s prvnim kdo zavolal a dojede se na to podivat, navic jak ted koukam tak podle podobnych inzeratu jsem dal cenu fakt nizko, nic me prece nebranilo ji dat vis, s tim, ze zajemci budou chtit smlouvat..
Kdo nevi, tak eko dan na toto auto budelm kolem 10.000kc.
Pouceni pro priste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|