Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 713, 714, 715 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bednyys

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Pekne dokazou nasrat ty reklamy na youtube, co jsou dlouhe a nedaji se preskocit... fasisticky YT sakra

Co tak zkusit AdBlocker?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Novic

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kurevská prasata, která v posilovně flušou a při kejchání si nedávají ruce před xicht...

Naposledy upravil Novic dne po červenec 15, 2013 7:02 pm, celkově upraveno 1 krát
raw

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic - u nas tez jeden sem tam flusne a zaslape botou, ale rict mu neco by se nikdo asi neopovazil jelikoz je vysoky a velky jak kingkong a ruku ma tak 55cm :D ..ale jinak je v poho
Novic

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Novic - u nas tez jeden sem tam flusne a zaslape botou, ale rict mu neco by se nikdo asi neopovazil jelikoz je vysoky a velky jak kingkong a ruku ma tak 55cm :D ..ale jinak je v poho

a civilizovaní lidi nazývají domorodce primitivy
raw

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale souhlasim s Tebou, trochu slusnosti i v tom fitku
Korny

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Borec, co si odnese 10kg jednoručku přes půl posilky asi na půl hodiny (cvičí tak 2 minuty, 28 minut kecá s každým, kdo jde kolem), aby ji mohl využít jako zátěž při shybech...přitom moc dobře ví, že na baru si může půjčit pásek, na kterej se dá zátěž pověsit (několikrát tam s ním cvičil) a nikomu tak nekomplikuje trénink...navíc když vidí, že je u jednoruček asi tak 10 lidí, kteří si ji přehazovali jeden druhýmu, pak ju tam každej hledal jak debil...tihle frajeři mě fakt fascinujou
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už týždeň sa neviem poriadne najesť, rýchlo sa zasýtim a potom mi je zle : (
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Borec, co si odnese 10kg jednoručku přes půl posilky asi na půl hodiny (cvičí tak 2 minuty, 28 minut kecá s každým, kdo jde kolem), aby ji mohl využít jako zátěž při shybech...přitom moc dobře ví, že na baru si může půjčit pásek, na kterej se dá zátěž pověsit (několikrát tam s ním cvičil) a nikomu tak nekomplikuje trénink...navíc když vidí, že je u jednoruček asi tak 10 lidí, kteří si ji přehazovali jeden druhýmu, pak ju tam každej hledal jak debil...tihle frajeři mě fakt fascinujou

A proč si mu to neřekl?
karlkanas

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Korny napsal:

A proč si mu to neřekl?

Přesně za takovýma lidma normálně přijdu a slušně jim vysvětlím situaci a oni to vždy pochopí a najde se řešení pro obě strany :) Stačí si jenom říct
Takový případi jsou všude ale stačí se nebát a zdravě drze říct co máš na srdci..přece si kvulii tomu nenarušíš trénink
Korny

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zrovna já jsem ji nějak nutně nepotřeboval, ale spíš jsem nechápal proč když tam nikdo není si chodí pro ten pásek a zrovna v den, kdy je tam plno si vezme jednoručku...navíc je to frajírek kolem 40ky, kterej se tam většinou chová jako by mu tam všechno patřilo a s takovýma já se dohadovat nehodlám :) A nevím proč bych mu to říkal, když to sám moc dobře ví...asi měl blbej den a chtěl ho zkazit i někomu jinýmu.
Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, unahlil jsem se s prodejem meho stareho auta, dal jsem ho za 5000 a uz me od rana kontaktovali 3 lidi, jenze jsem si placl hned s tim prvnim, mel jsem to skusit prodat draz, nebo drazit na aukru
Spam

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co si prodával za 5k?
Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
A co si prodával za 5k?

Fiat punto z 1995, naftak 1,7 , 250 tis. km, pojizdne, stk, drobne zavady.

Nj, asi nemam vubec obchodniho ducha, ze si placnu s prvnim kdo zavolal a dojede se na to podivat, navic jak ted koukam tak podle podobnych inzeratu jsem dal cenu fakt nizko, nic me prece nebranilo ji dat vis, s tim, ze zajemci budou chtit smlouvat..
Kdo nevi, tak eko dan na toto auto budelm kolem 10.000kc.
Pouceni pro priste.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám ničím nepodložený pocit vyplývající pouze z toho co kolem sebe čtu, že lidská populace je čím dál blbější...nemůžu napsat nevzdělanější (to také je), nebo hloupější (ve smyslu nižší hodnoty IQ). Každý druhý chuj co si přečetl první stranu Vlasty je prakticky lékařem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 713, 714, 715 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: