|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: st září 09, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | leda by na něj Psycho šáhnul
A na to má Psycho rozumu dost,ne? | Nejsem v kůře už 20 měsíců tak že jsem to zvladl ale mít v sobe nakj testak v kombinaci s dalšíma "dobrotama" tak by byl pruser:-) |
Jsi jediný ze sypačů, který přizná, že mu steroidy nedělají dobře. |
třeba mu to dělá dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st září 09, 2009 9:27 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | leda by na něj Psycho šáhnul
A na to má Psycho rozumu dost,ne? | Nejsem v kůře už 20 měsíců tak že jsem to zvladl ale mít v sobe nakj testak v kombinaci s dalšíma "dobrotama" tak by byl pruser:-) |
třeba mu to dělá dobře |
Anabolika hrozně zhoršují sebeovládání a deprese, bez sebeovládání má člověk moc neštastný život.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st září 09, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | leda by na něj Psycho šáhnul
třeba mu to dělá dobře |
Anabolika hrozně zhoršují sebeovládání a deprese, bez sebeovládání má člověk moc neštastný život . |
když si to uvědomuje..
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st září 09, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | leda by na něj Psycho šáhnul
třeba mu to dělá dobře |
Anabolika hrozně zhoršují sebeovládání a deprese, bez sebeovládání má člověk moc neštastný život . |
když si to uvědomuje.. |
Ten, kdo je fakt rapl v krizových situacích, ve kterých řeší konfliktní situaci, si na anabolikách své chování neuvědomuje. Takže v tu chvíli člověk jedná pudově a to jaké bude mít jeho jednání následky, člověku dojde, až záplava hormonů odezní. Pro lidi se špatnou sebekontrolou a depresemi jsou anabolika velice nebezpečný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st září 09, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Psycho napsal: | | herza napsal: | | Psycho na Policajta byl ještě normální, pokud jsi mu vyhrožoval, můžeš být rád, že Tě nesebral. Většina policajtů mají vlastní chaos v hlavě a mindráků víc než 15letá obézní puberťačka. |
Me jen je zahadou nekolik vecí :jak to že tam byl ten blbeček sam a jak to že mi nandava "botu" kdyz sedim v autě......
Nejspíš me nesebral proto že tam byl sam:-) |
Nepochybuju o tom, že by jsi v pěstním souboji vyhrál, ale potom by Ti to dali sežrat na stanici a tam by žádná férovka nebyla, pět na jednoho, svázaného k radiátorů. Botu Ti nasadil proto, že je chudý, holky ho nechtěj, protože nemají rádi policajty. Žije bezmocným životem doma s mamkou, na ulici šlape chodník a jediné čím si může vykompenzovat své vlastní bezcenné já, je pokutami a botičkou na auťák. Práce městského policajta je nudná, nějak se za směnu zabavit musí. |
Kéž by to tak někdy bylo. Kolega ze školy mi říkal, že když skončil u MP a šel dělat na cizinu, tak nevěřil, jakej je tam veget a že už nemusí chodit do práce vynervovanej a tak. A ani já nemám pocit, že bych se v práci nudil. Zrovna včera jsme s kolegama konstatovali, že teď není týden, aby se člověk někde nepošťouchal nebo nemusel použít kasr.
V našem městě jsme určitě my ti zkušenější a "drsnější" poldové. U státních je to teď samej mladej a pak např. jejich operák, když dostane echo, že někde je hledaná osoba, tak volá nám a poprosí o předvedení - to se stalo včera večer. Nic proti klukům od státních - jen potřebujou zkušenosti a čas.
Kdo nevěří, ať si myslí svoje o botičkách (taky je nemám rád, ale na český řidiče nic jinýho neplatí - bez nich by se parkovalo asi všude a člověk by neprojel ani na kole), je mi to úplně jedno.
K tý Psychově příhodě: nevím, možná byl ten policajt opravdu kretén, nebyl jsem u toho, ale moje obecná zkušenost říká, že když všechny tyhle příhody člověk slyší i z druhý strany, tak to pak bejvá poněkud jinak. A drsný příhody různých hrdinů, který pak vyprávěj... taky jsem pátkrát vezl nějakýho drsňáka, kterej mi autě brečel a pak druhej den vyprávěl, jak s náma zamet apod.
A jak tu někdo zmínil vztah k holkám, tak můžu konstatovat, že i u nás platí, že dost holek různý uniformy berou - mladší proto, že jsem fešák
a starší proto, že předpokládaj, že polda je slušnej a zkušenej chlap.
A polibte mi.... nedávno jsem měl doma zedníky na určitou práci v koupelně. Jednu věc totálně zkurvili, musel jsem to se švárou opravit sám - budu snad z tohohle příkladu usuzovat, že všichni zedníci jsou kreténi, nevzdělaný hovada, zakomplexovaný blbci a jistě mají problém s druhým pohlavím _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: st září 09, 2009 11:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st září 09, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | http://www.denik.cz/z_domova/neznamy-muz-pobodal-v-komine-zenu20090909.html
Strasne me serou takovyhle kokoti, co si zvysuji ego tim, ze nekoho jen tak pro prdel napadnou.. A jako bonus me serou soudy, ktere me jeste odsoudi za to, ze jsem se nenechala zabit a branila se...
(pardon za to sproste slovo, ale jinak se to neda nazvat ) |
Nevíme, jak hodně to tý ženský krvácelo, ale je možný, že jí zakročující strážníci zachránili život. Neměli snad chlapci raději dávat botičky?
Jinak ten případ je otřes. Minulej tejden jsem byl v baru, kde jeden debil bezdůvodně srazil pěstí zezadu chlapa s barový stoličky - bezvědomí, záchranka..taky tyhle hrdiny nějak nechápu. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st září 09, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
Jsem furt přemýšlel, co s ní v tom komíně jako vyváděl  ... a ono je to nějaké vesnické předměstí
To Marky V. ... já u toho nebyl, ale pokud tam Psycho u toho auta byl, a pochybuji, že v tom by si vymýšlel, tak nasazení botičky je prostě megadebilita. Hodnotit OBECNĚ MP asi nelze, ale je pravda, že v Praze mají tak mizernou pověst, jakou si zaslouží. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st září 09, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
Marky V. Já mám s Policií svoje zkušenosti a rozhodně drtivou většinu nepovažuju za v pohodě a slušný lidi. U Policajta buď chybí základní lidský faktor a nebo dostatek sebevědomí, které si musí kompenzovat svojí maličkou mocí, která mu byla státem dána. Poznal jsem pár v pohodě Policajtů, ale jedná se zrnko máku v poli.
Uvedu příklady
Bráchovi na padesátce naměřili 56 km, bez diskuzí a nekompromisně dostal 1000,- CZK pokutu. Mimochodem jedná se o chlapa, který sám živí manželku a jedno dítě a platí poctivě daně proto, aby ho mohl buzerovat nějaký zakomplexovaný Měšťák. S policistou se snažil rozumně domluvit, ale policajt kvůli jednomu kilometru mu napařil nejvyšší pokutu, kterou mohl. Když mu brácha sdělil, že tohle vidí jako zbytečnou buzeraci, tak mu policajt před manželkou arogantně a povýšeně odpověděl, že si to můžou klidně vyříkat na stanici. Brácha vezl ženu a dítě, rozhodně by si s nimi nedovolil řídit jako prase, šlo jen o blbý kilometr navíc. V případě policisty totálně selhal lidský faktor. Jen smutný je to, že na tom samém místě jeli tentýž den policajti jako prasata.
Další příběh. Vidím policajta, který jede s majákem, jako prase do McDonaldu na oběd. Takový lidi si platíme z vlastních daní, aby mohly z pocitu moci porušovat zákony, které lidem diktují.
Další příběh. Policajt se v civilu popere s nejmenovaným člověkem. Dostane přes dršku, odveze ho záchranka. Ale pro nejmenovaného pána si za dva dny přijedou kolegové. Nejmenovaný pán si nechá dobrovolně nasadit náramky a policisté ho svázaného mlátí v pěti cca 45 minut na stanici. Jen díky tomu, že se jednalo o poměrně svalnatého člověka, v dobré kondici nedošlo k vážným zranění. Přitom rvačka v předešlém dni byla vzájemná, jen to policajt neunesl nakládačku jako chlap a musel si volat kamarády o pomoc.
Další příběh. Vidím policajty, jak v baru kšefují se zabaveným alkoholem a nedělají si ani servítky před lidma. Projde okolo nich kámoš a sdělí jim, že máme zkorumpovanou Policii. Policista se s ním chce okamžitě rvát.
Promiň, jestli jsi Policajt. Rozhodně Tě neznám a nic proti Tobě nemám, ale bohužel Policie dobrou pověst nemá, lidí jí rádi nemají a z dob komunismu se v případě Policie nezměnilo vůbec nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st září 09, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
Herzo a tohle co jsi napsal je jen malinky vrcholek ledovce co saha mnohem hloubeji. Kdyby nekdo chtel rypat, tak jo, zrovna ja o tom neco vim. Policajti nejsem, ale mam k nim trochu z jine strany hodne blizko. Stejne jako k armade, ale to sou furt stejny zeleny mozky celkem neskodny, ze se tam topi miliony je vec druha.
A holky ktery berou uniformy sou uplne ty nejvylizanejsi. Uniformy jsou od toho aby i nejvetsi curak v tom vypadal aspon trochu drsne.
A opet se nechci dotknout zadnyho z mistnich chlapu co sou u policie, to budou ty vyjimky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st září 09, 2009 2:10 pm Předmět: |
|
|
Herza: já hlavně nechápu v čem sou policajti svině když pokutujou řidiče jedoucí 56Km/h tam, kde je dovoleno 50Km/h?Dobře taky bych čekal, že to policista pustí a přehlédne, ALE je to jen jeho dobrá vůle to prominout, jinak byl trest zasloužený.
S ostatním víceméně souhlasim. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st září 09, 2009 2:12 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Herza: já hlavně nechápu v čem sou policajti svině když pokutujou řidiče jedoucí 56Km/h tam, kde je dovoleno 50Km/h?Dobře taky bych čekal, že to policista pustí a přehlédne, ALE je to jen jeho dobrá vůle to prominout, jinak byl trest zasloužený.
S ostatním víceméně souhlasim. |
co se otec bavil se statnima cajtama, tak ty davaj toleranci okolo 20km. Denne se v praze udela kolem 25k prestupku a trestat vsechno neni v lidskejch silach tak se berou jenom ty nejhorsi prestupky. Jenom vylizana hlava muze na 50 dat pokutu za 52-53km :D i za 60 mi to prijde pajcovina _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|