Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 750, 751, 752 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

target="_blank" class="postlink">

na nervy mi to neleze, kroutím hlavou PROČ? proč proboha odhazují tito borečci činku z výšky a nedojedou opakování ???, dole jsem začal tak ku*va dole taky skončím ne ? Až se naučej pokládat činku jako by měli podlahu ze skla tak pak u mne budou správní frajeři

a ten začátek taky radši nekomentuju ani to že těch 100kg není ještě pro chlapa váha pro to, aby cheatoval odrazem od podlahy....já bych mu dal trénink hned...to zas odkoukal od profíků, kteří ale jedou úplně jinou váhovou ligu a zapoměl, že se k nim musí dopracovat nejprve správnou technikou
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.

Naposledy upravil MilanaliM dne ne leden 05, 2014 8:43 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Novic

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Ronnie napsal:
Jinak vymínusovaným příspěvkům, které mají rozumnou hodnotu, se většinou pak stává toto:

Já jsem toho důkazem :))...

Když sem to psal tak tam byl zádrhel a čekalo se na Ronieho než si sesbírá to lejno co sem mu tam vyládoval a pak to teda odblokoval. Jenže to je o čem píšu, někdo to jakože rozhodne. Potom, nebo vůbec. Navíc v tvém příspěvku nevím co kdo tam rozhoduje. Takže 5mínusek je jedna věc a nálada moderátora druhá, pokud se mu to nebude zamlouvat máš smůlu. To je to co mě sere, co má co moderátor rozlišovat co má a nemá vypovídací hodnotu??? Pro mě má vypovídací hodnotu že si čtu, pamatuju si kdo co píše, podle toho si ho někam zařadím, sleduju kde se vyjadřuje i v topicích jinde, nebo rovnou ho co cvičí a tak. To je u mě vypovídací hodnota toho že by neměl být omezovanej naprosto žádným způsobem aby to čtení vubec mělo smysl. Pokud se chová slušně teda. SYSTEM NECHAPU!To je už pokolikáté že sem stihnul přečíst to co nestačil moderátor zablokovat a pro mě to teda hodnotný bylo protože na to třeba navazuje reakce a další přispěvek a ten je pak teda jako co? Přišlo 100lidí a každej si napsal svoje? Tak to potom bych chtěl vidět jak vypadá diskuze v redakci jestli to jedou takhle, nejedou že?Tady to tak ale je.
Zajímavý je že když Šádek v jednom z videologů řekl "chceš facku..." tak mě jeho usměv a pokuds o vtip připadal tak že bych mu vypovídací hodnotu takové hvězdičce řekl osobně ale to je celkem jedno. Hlavně že pro vás jsem byl okamžitě problémovej já když sem napsal že by ji potřeboval on. Tak to je o jaké hodnotě tohle to??? To vypovídá o čem??
..................................no nevím, zkuste se na to podívat i jinak.

At tam řeší vulgarismy, prosím ale tohle sem si všimnul už hodněkrát že je to systém na hovno. Neřeší nic, jen to kazí, diskuzi, kontext zkrátka asi tak nějak.
Novic

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zablokovat vulgarismy, minusky do nekonečna, to by bylo supr... souhlasím s DW, že zablokování příspěvku po minus 5 palcích je nesmysl... zvlášť od lidí, kteří chodí na toto fórum (pouze konstatuji).
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak samozřejmě že jo! Už v té první větě ronnie píše sračky. Píše něco o rozumu ale zablokovat příspěvek jen proto že si to prvních 5lidí přečetlo a dalo 5- tak to pak rovnou nasere do textu dalším x lidem co to celý čtou. Pak nasadí moderátora at to rozhodne jestli se mu to zdá či ne a ač je ovlivněn už těma minusama tak mu náleží právo rozhodnout či je to rozumnej příspěvek nebo není tomuhle neříkám rozumně řešenej systém teda a druhá věc je ta že píše "většinou" hmm takže né vždycky. To je taky rozumný jo Přijde vendelín a odblokuje to, zatímco lojza se na to pokaždé vysere a nechá to být .
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Zablokovat vulgarismy, minusky do nekonečna, to by bylo supr... souhlasím s DW, že zablokování příspěvku po minus 5 palcích je nesmysl... zvlášť od lidí, kteří chodí na toto fórum (pouze konstatuji).

Mně se to relativně líbí. Čas od času ten systém zablokuje příspěvek, který je rozumný, jen prostě nějakým místním způsobem neoblíbený a takový povětšinou, když si toho někdo všimne, nahodíme zpět. Mnohem častěji ale zmizí příspěvek, který na mém webu (tenhle obrat v těchto souvislostech píšu úmyslně) prostě nechci. Má-li někdo potřebu urážet ostatní, vyvolávat konflikty, vědomě (či nevědomě?) ubližovat jiným, ať to dělá, ale ne tady. Na tohle se ten systém "mínus pět a skrýt" osvědčil. Ano, občas zmizí i příspěvek, co není takový, jako výše popisuji, to nepopírám a až se k tomu dostanu a zapracuji do toho systému nějaká zlepšení, co jsem za tu dobu, co to běží, nasbíral, bude to, myslím, po všech stránkách z mého pohledu dobré. I tak za cenu těchto "ztrát" (kdy skryje, co nemá) ten systém splnil, co jsem očekával. Na druhou stranu neočekávám (a nemyslím to nijak zle), že to většina z Vás pochopí, protože jedna věc je číst diskuse jako čtenář a druhá být ten, kdo je za to zodpovědný (byť nikoli právně, ale "jen" morálně).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie, proste hocico urobis, budes ten zly Podla mna je ten system ok (plus,ja by som mazal viac prispevkov )
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže vulgarismy a tomu podobný, to je přece něco jinýho.

Pokud chceš seriozní web tak stejně nemáš právo někoho takhle omezovat a psát že se to vychytá a podobně. Ne tohle už je něco jinýho, to už jsem u tebe doma, těch pár písmen se ztratí, pár obětí být musí.....tohle od tebe není fér, tohle zkrátka není v pořádku a jestli se ti to osvědčilo tak to mě jako čtenáře fakt nemusí zajímat a ani nazajímá. tohle je zase moje právo ti to tuhle napsat a ty ač ve skuečnosti nemusíš být špatnej obchodník a kdo ví co, časem by jsi taky mohl veřejně psát že tě objednávky za pár stovek nevytrhnou a kdo si objedná pod tisícovku je sociální šmejd a zdržujeme tě od pořádných obchodů

Doufám že jsi mě ted přesně pochopil co sem tím myslel.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych nechal na lidech, jestli chtějí daný příspěvek vidět nebo ne. Ok, příspěvek s pěti mínusy schovat, ale proč by si ho člověk, kterého to zajímá, nemohl odkrýt? Takhle to řeší youtube a přijde mi to fajn. Všichni šťastní.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne v 21:29 napsal:
Jenže vulgarismy a tomu podobný, to je přece něco jinýho.

dunnoWayne v 19:24 napsal:
...fakt bych se mu nejraději vysral pred barák...

dunnoWayne v 21:10 napsal:
...ronnie píše sračky...

...tak to pak rovnou nasere do textu...

...zatímco lojza se na to pokaždé vysere...
smetak

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, tim me DW take pobavil.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Jo, tim me DW take pobavil.

........vím co píšu, už jsem taky za to dostal ban ale hlavně se řešilo něco jinýho ne? Hlavně pokud se to objeví proč byl příspěvek smazán tak se nikdo nepozastaví jaký slovo kdo použil ale píšu o něčem jiným........roniie, si to hodil jinam že, no tak už nemusíš, podpásovka která má poukázat na mě a ne na tebe a téma je super obrana, diplomat jo, od koho to máš???
nazdar
cipinek

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne že máš potřebu tady řešit nějakou diskuzi, bojuješ za světový mír nebo co?
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chce Nobelovku no
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
secret78

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 750, 751, 752 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: