|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mick994

|
Zaslal: st leden 29, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
Dnes je zoufalé doba holt, jsou i tací borci co se zahledí do kamery než jí šlohnou _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: st leden 29, 2014 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Před pár dny mi zmizel obraz na monitoru z jedné z bezpečnostních kamer, tak si říkám, asi porucha nějaká... a dneska koukám na místo na zdi, kde byla, a čouhá tam jen zbytek držáku a kamera v čudu:). Ccc... A přitom je křížem hlídaná kamerou druhou, nechápu:). |
Ja na tom nevidim nic spatneho, no tak si da slunesni bryle a ksiltovku do cela a je to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st leden 29, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
Neschopnej generální manažer HC Pardubic... taková směs fušérství, diletantství a trotlovství se nevidí jen tak běžně
Janko se vrací do extraligy,ale proč by chodil do Pardubic, když tady o něj nebyl zájem, ...bude v Liberci..... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=18776
Docela hnus, souhlas s tím, že někde je to vytržené z kontextu a člověk neví co tomu předcházelo, ale někteří by rovnou zasloužili kulku bez soudu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Basar Hafiz al-Asad

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | http://navratdoreality.cz/?p=view&id=18776
Docela hnus, souhlas s tím, že někde je to vytržené z kontextu a člověk neví co tomu předcházelo, ale někteří by rovnou zasloužili kulku bez soudu. |
A.C.A.B platilo a platit bude
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | http://navratdoreality.cz/?p=view&id=18776
Docela hnus, souhlas s tím, že někde je to vytržené z kontextu a člověk neví co tomu předcházelo, ale někteří by rovnou zasloužili kulku bez soudu. |
No tak to je brutální, sám mám doma teleskop ale spíš na "hraní na doma". Nenapadlo by mě s tím někoho opakovaně švihnout vší silou do těla. To jsou zlámaný kosti jak nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | na to jsem zvedavej jak to dopadne, ale jak stavajici taxikari, tak lupici z magistratu se svych korytek nevzdaj ;)
| Ronnie napsal: | Stejně je Jančura všechny rozseká. | |
Já jezdil dříve se City Taxi, ale teď už bych Tick Tack za jiné neměnil...
...jejich auta (všechno Audi) jsou nová a hodně hezká,
...vzadu máš fakt pití, chceš-li, vlhčené kapesníky, nabíječku, tablet,
...a řidiči jsou extra slušní, ochotní, občas Ti jdou otevřít, všechno Ti (při platbě kartou) ukazují atd.,
...takže tam obecně cítíš mnohem větší důvěru, nemluvě o tom, že cenu celou dobu vidíš na zrcátku (ale necítím nějak nutnost ji sledovat jako u jiných),
...za mě prostě zatím nejlepší hodnocení.
Poslední zkušenost jsem měl před 10 minutami:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:43 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | na to jsem zvedavej jak to dopadne, ale jak stavajici taxikari, tak lupici z magistratu se svych korytek nevzdaj ;)
| Ronnie napsal: | Stejně je Jančura všechny rozseká. | |
Tak oni se vzdat nemusi, lidi budou volit penezenkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
Hovna, všude samá hovna, u nás v ulici na chodníku je skoro na každém m2 hovno, někdy to jsou přímo kravince... Tuhle jsem přišel do knihovny sedl k místu a pořád si říkám, co to tady tak zapáchá, říkám si ti lidi jsou ale čuňata, když to neustávalo, tak se rozhlížím po zemi, na židli, říkám si to snad jde z ventilace a nakonec se kouknu na podrážku boty.  5 minut jsem to drhnul venku o trávu a šťoural vzorek bot klackem, abych docílil alespoň snesitelného efektu...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|