|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Qwake

|
Zaslal: pá září 11, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Kocab je ted na Prime |
Proboha, ten Kocáb je vážně debil. Ne, že bych o tom někdy pochyboval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:05 pm Předmět: |
|
|
Tak moment, co se ti na té osmičce u té baby nelíbí? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Tak moment, co se ti na té osmičce u té baby nelíbí? |
baba je OK,ale to co psal Drago je hnus
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 11, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
No, pokud by dostal tu desítku a nepropustili jej předčasně, tak by mi to celkem sedělo...navíc lidé jako on ten výkon trestu nemají nijak moc snadný
I když mi celá ta story přijde vůbec dost divná ze strany všech zůčastněných _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: so září 12, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
bla bla bla,třeba Opočenský vylezl normálně,nevěřte americkým filmům.Každopádně by si to ten zmrd zasloužil.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so září 12, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ygg napsal: | No, pokud by dostal tu desítku a nepropustili jej předčasně, tak by mi to celkem sedělo...navíc lidé jako on ten výkon trestu nemají nijak moc snadný |
Presne tak ...
Ono pro takovyhle lidi i mesic je tam jako celozivotni pobyt v pekle ... |
Taky si myslím, že to zas tak horký nebude. Jeden týpek co ho znám seděl za ublížení na zdraví cigošce a střelbu. V krymu hafo cigošů a nic a to je 60 kg chcípák. Ještě dokonce mohl hrát na baskytaru
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so září 12, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Tak záleží co a na co těm cigošům hrál .... |
na fletnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:33 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | leda by na něj Psycho šáhnul
A na to má Psycho rozumu dost,ne? | Nejsem v kůře už 20 měsíců tak že jsem to zvladl ale mít v sobe nakj testak v kombinaci s dalšíma "dobrotama" tak by byl pruser:-) |
Jsi jediný ze sypačů, který přizná, že mu steroidy nedělají dobře. |
třeba mu to dělá dobře |
Anabolika hrozně zhoršují sebeovládání a deprese, bez sebeovládání má člověk moc neštastný život . |
když si to uvědomuje.. | Bohužel na to človek přijde po letech. to jsou jediny blby vedlejší učinky ktery nemužu překousnout,nebo spíš ja bych mohl ale moji nebližší to odsírali.......... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:22 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | leda by na něj Psycho šáhnul
A na to má Psycho rozumu dost,ne? | Nejsem v kůře už 20 měsíců tak že jsem to zvladl ale mít v sobe nakj testak v kombinaci s dalšíma "dobrotama" tak by byl pruser:-) |
třeba mu to dělá dobře |
Anabolika hrozně zhoršují sebeovládání a deprese, bez sebeovládání má člověk moc neštastný život . |
když si to uvědomuje.. | Bohužel na to človek přijde po letech. to jsou jediny blby vedlejší učinky ktery nemužu překousnout,nebo spíš ja bych mohl ale moji nebližší to odsírali.......... |
O tom mi chvilku povídej..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:54 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | leda by na něj Psycho šáhnul
třeba mu to dělá dobře |
když si to uvědomuje.. | Bohužel na to človek přijde po letech. to jsou jediny blby vedlejší učinky ktery nemužu překousnout,nebo spíš ja bych mohl ale moji nebližší to odsírali.......... |
O tom mi chvilku povídej.. |
Nevim o čem je řeč, nikdy jsem žádný takový vedlejšáky neměl, v kůře je fajn, psychika super a po taky. To že dáváš na treninku míň je jasný, ale z toho se snad neposeru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:57 am Předmět: |
|
|
Nikdy jsem zadny vedlejsaky nemel,v kure jsem nikdy nebyl,jsem v pohode...smrt drogam!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|