Nachlazeí..
Denně piji čaje + citron/y. Chodím skoro furt v bundě, kulicha na hlavě, i když je +5 a stejně dneska kašel + "nával tepla". Ale řekl jsem si, že nebudu blbej a radši dám den volna, než to zkoušet přecházet a navíc, kdybych byl zdraví a někdo vedle mě cvičil a u toho kašlal, tak bych moc 2x nadšenej nebyl.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
6 týdnů imobilní ruka...předpoklad návratu do (snad) plné hybnosti: rok
Co se stalo?
Odporúčam dohľadať si jeho log, je to na dlhšie...Deadlifte, každopádne držím päste, nech po tom roku to konečne bude výrazne lepšie, však s tým trápič strašne dlho
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
díky ...vypadá to podle prvních zpráv, že totální náhrada ramenního kloubu se doufám na pár let odkládá. Z ramene mi byl vyjmut mimo jiné 1,2 cm odlomek chrupavky, který mi volně putoval ramenem a nabaloval se na nějdalší materiál...tj. pořád se zvětšoval.. Sval mám přišitý a artrozu a co já vím ještě dalšího odsekávali skoro hodinu z kloubu...spolupacient musel prý jít pryč, když slyšel kladivko a majzlík:o)). Každopádně už teď ta ruka bolí míň (asi za to taky trochu mohou ty pilule co polykám:o)
...díky za podporu-dám tomu tak dva týdny a půjdu do fitka aspon na nohy- až vymyslím jak se nějak normálně obléct s jednou rukou napevno plácnutou k břichu v pravém úhlu v lokti s ortézou.
Se*e ,ě přístup a chování některého personálu ve Fakultní nemocnici v Ostravě. Tak nepříjemné, arogantní, protivné a otrávené sestry, jsem ještě neviděl. Když po nich člověk něco chce, tak je to jak za trest. Dokud se člověk nezeptá, tak se vůbec nic nedozví a když se zeptá, tak mu je odpovězeno takovým způsobem, že příště se už raději neptá...hnus. Pokud člověku i praktikantka na pokoji řekne, že by tady s takovým personálem ležet nechtěla, tak už je něco špatně...
Tak si spokojene vylezu z Globusu, zvejkam bagetu a jdu ke stojanu na kola, kde jsem si zamknul kolo mezi ostatnima a hledim a muj kellys salamandr nikde. Tak premyslim, jestli uz nejsu nahodou uplne vypatlanej a neprisel jsem pesky, ale pak me pomalu doslo, ze jsem se stal obeti trestneho cinu. . Lidi jsou fakt kurvy, nebyl to sice zadnej nadupanej bajk, starej horak, ve stavu, ze bych ho neprodal ani za 3000kc, ale na to popojizdeni bylo fajn. Premyslel jsem tak 20 minutj estli volat PCR, ale tak nakonec jsem je zavolal, protože tam jsou kamery, ale nic s toho nakonec nebylo a ještě rekne takovou hovadinu, ze je mozny, ze si ho někdo proste vzal aby se svezl domu nebo tak, ze to lidi často delaji. To delaj lidi tak mozna, když vidi nejakou starou skládačku polorozpadlou u hospody a hlavne nezamčenou a ne zamcene kolo zamkem u obchodu, asi nikdo sebou nenosi jen tak stipacky ze...
Já nevím co je to najednou za módu natáčet videology, dělat FB stránky kde se snaží takovýhle "typové" radit jak cvičit jíst atd... jestli se chtějí trumfovat kdo vymyslí lepší návody jak cvičit, jak se oblékat na běhaní ( T. Lukáš) atd...
Já nevím co je to najednou za módu natáčet videology, dělat FB stránky kde se snaží takovýhle "typové" radit jak cvičit jíst atd... jestli se chtějí trumfovat kdo vymyslí lepší návody jak cvičit, jak se oblékat na běhaní ( T. Lukáš) atd...
Tak premyslim, jestli uz nejsu nahodou uplne vypatlanej a neprisel jsem pesky, ale pak me pomalu doslo, ze jsem se stal obeti trestneho cinu. . Lidi jsou fakt kurvy, nebyl to sice zadnej nadupanej bajk, starej horak, ve stavu, ze bych ho neprodal ani za 3000kc, ale na to popojizdeni bylo fajn. Premyslel jsem tak 20 minutj estli volat PCR, ale tak nakonec jsem je zavolal, protože tam jsou kamery, ale nic s toho nakonec nebylo a ještě rekne takovou hovadinu, ze je mozny, ze si ho někdo proste vzal aby se svezl domu nebo tak, ze to lidi často delaji. To delaj lidi tak mozna, když vidi nejakou starou skládačku polorozpadlou u hospody a hlavne nezamčenou a ne zamcene kolo zamkem u obchodu, asi nikdo sebou nenosi jen tak stipacky ze...
1. Neříkám, že to není možné ale samotná krádež kola s tak nízkou hodnotou z tebe oběť trestného činu nedělá.
2. Policie většinou v takových případech moc nepomůže. Být tebou tak si zkusím projít bazary ve městě, občas kouknout do inzerce na internetu. Pošli fotku známým z okolí ať se dívají, jestli si ho někde nevšimnou. Podařilo se nám takhle náhodou najít ukradenou motorku, známýmu dokonce korbu od Tatry.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Tak premyslim, jestli uz nejsu nahodou uplne vypatlanej a neprisel jsem pesky, ale pak me pomalu doslo, ze jsem se stal obeti trestneho cinu. . Lidi jsou fakt kurvy, nebyl to sice zadnej nadupanej bajk, starej horak, ve stavu, ze bych ho neprodal ani za 3000kc, ale na to popojizdeni bylo fajn. Premyslel jsem tak 20 minutj estli volat PCR, ale tak nakonec jsem je zavolal, protože tam jsou kamery, ale nic s toho nakonec nebylo a ještě rekne takovou hovadinu, ze je mozny, ze si ho někdo proste vzal aby se svezl domu nebo tak, ze to lidi často delaji. To delaj lidi tak mozna, když vidi nejakou starou skládačku polorozpadlou u hospody a hlavne nezamčenou a ne zamcene kolo zamkem u obchodu, asi nikdo sebou nenosi jen tak stipacky ze...
1. Neříkám, že to není možné ale samotná krádež kola s tak nízkou hodnotou z tebe oběť trestného činu nedělá.
2. Policie většinou v takových případech moc nepomůže. Být tebou tak si zkusím projít bazary ve městě, občas kouknout do inzerce na internetu. Pošli fotku známým z okolí ať se dívají, jestli si ho někde nevšimnou. Podařilo se nám takhle náhodou najít ukradenou motorku, známýmu dokonce korbu od Tatry.
Hehe to jsem napsal jen tak ze srandy, ze jsem se stal obeti. Ja ty chlupaty zavolal jen protože jsem videl, ze jsou tam kamery a bez PCR me zaznam neukážou, jen jsem se chtěl podivat co to bylo za zmrda. Kdyby tam kamery nemeli, tak je nevolam.. Ale polda me řekl, ze maj kamery natoceny jinam a ze nejsou barevny, ze tam nic není, tak jsem mel smulu.. Nebudu to uz dal resit. Drahy kolo bych takhle nikdy neuvazal a tohle jsem mel presne na tyhle ucely, ze ho necham nekde uvazane a když me ho ukradou, tak nebudu tak nasranej, jako kdybych tam nechal nejaky drahy kolo... Sice jsem ho dal do stojanu mezi další kola, ale mel jsem smulu, ze i ten muj starej horak vypadal furt nejlepe mezi tema herkama co tam staly.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru