Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 794, 795, 796 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tyboo

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě je easy všechno, kde se nemusí nic navrhovat a počítání končí pár vzorečky v excelu. Podnikatelské plány sme dělali i na strojárně alespoň dvakrát a vždycky mi to přišlo jako taková vopičárna, zakončená právě tou Swotkou a nějakým časovým harmonogramem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já netvrdím, že je to nějaká super "těžká" práce. Ale mám to udělané ve 3 variantách, podle toho jak chodí/nechodí lidi. Mám tam náklady a výnosy, CF. První rok na měsíční bázi, pak na roční. SWOTka tam je taky. Ale prostě oproti tomu, co jsem dělal na střední je tohle veledílo. Samozřejmě vše je zahrnutou v kapitole finanční plán. Jsou tam odpisy atd. Jednoduše, jsou tu lidi co tu píšou/psali asi mnohem lepší/složitější práce, ale já jsem rád i za tohle.

Ikee: tou fin. analýzu jsem myslel spíš, tak že bych dělal jenom tu a ještě na nějakou super firmu, kterou znám jenom z názvu, to by mě fakt nebavilo.

tyboo: žádný velký propočty tam nemám (+, - a krát, ale někdy dokonce vše v jednom vzorci! ), ale byl to vopruz to několikrát přepočítávat, kvůli 1 tis. či 1 Kč.
Ikee

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Ikee napsal:
Mno pokud by si ale chtěl provozovat fitko, tak by sis měl udělat analýzu konkurence a finanční taki taki. Ale možná jsem už profesně trošku pošahaná. A vlastně ani moc nevím, co je absolventská práce, ale bude to asi na jeno brdo.

To by stačila SWOTka a Porterův model, přidat pár vnitřních analýz a je to... a to by podle mě bylo moc easy!

To je presne moje diplomka mimo jine, nechces ji rovnou dopsat, kdyz mam ted reflexy lenochoda? :-D
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já pomalu začínám psát diplomku na téma Bezpečnost silniční dopravy v ČR, tak doufám, že to nějak zvládnu. A určitě čekejte, že vás potom požádám o vyplnění dotazníku :-))).
Novic

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee: Jen si užij
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Já pomalu začínám psát diplomku na téma Bezpečnost silniční dopravy v ČR, tak doufám, že to nějak zvládnu. A určitě čekejte, že vás potom požádám o vyplnění dotazníku :-))).

Pěkné téma, budou tam statistiky mrtvých nebo tak? Já znám hlavně jako úsek "buchláky" ... nebo k té bezpečnosti takové ty chytré retardéry?
Korny

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Bezpečnost silniční dopravy je tak široký a stokrát propraný téma, že to snad ani nejde nezvládnout ne? :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Frozz. napsal:

Pěkné téma, budou tam statistiky mrtvých nebo tak? Já znám hlavně jako úsek "buchláky" ... nebo k té bezpečnosti takové ty chytré retardéry?

Korny - zaměřuju se na prevenci dopravní nehodovosti (co se týče legislativních změn, odborného vzdělávání a výchovy, moderních technologií a systémů v automobilech, dopravní telematiky, infrastruktury a stavu pozemních komunikací apod.).

CZEBLADE - to jsem měl v bakalářce, ale jako na úvod to tam určitě zakomponuju. Ano, přesně jak říkáš, světelné přechody, zpomalovací prahy, šikany, jednostranné zúžené komunikace, zvýšené plochy, střední dělící ostrůvky aj.
Korny

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
CZEBLADE napsal:
Frozz. napsal:

Korny - zaměřuju se na prevenci dopravní nehodovosti (co se týče legislativních změn, odborného vzdělávání a výchovy, moderních technologií a systémů v automobilech, dopravní telematiky, infrastruktury a stavu pozemních komunikací apod.).

CZEBLADE - to jsem měl v bakalářce, ale jako na úvod to tam určitě zakomponuju. Ano, přesně jak říkáš, světelné přechody, zpomalovací prahy, šikany, jednostranné zúžené komunikace, zvýšené plochy, střední dělící ostrůvky aj.

Jasně, ale pořád to je hodně široký téma, který zahrnuje veškerou bezpečnost a o kterým se dá napsat v pohodě 300 kvalitních stran...já mám třeba z toho tvýho asi setinu - Defenzivní jízda a i tak nemám strach, že bych to nezvládl...
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:

Jasně, ale pořád to je hodně široký téma, který zahrnuje veškerou bezpečnost a o kterým se dá napsat v pohodě 300 kvalitních stran...já mám třeba z toho tvýho asi setinu - Defenzivní jízda a i tak nemám strach, že bych to nezvládl...

Hezky, jen by mě zajímalo, kolik odborných publikací na tvé téma dokážeš sehnat...moc jich asi nebude co? :-/. Já se bude ještě blíže zaměřovat na konkr. téma, ale jde o to, že vzhledem k mému oboru se nemůžu zaměřit na to, na co třeba můžou studenti ČVUT dopravky, ale to tu nebudu rozebírat :-).
Korny

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na co publikace? Jasně, nějaká citace, teorie blablabla kecy který nikdo nečte tam budou, ale v mým případě jen proto, že tam být musí. Je to moje práce, ne dopravních inženýrů z posledních několika desítek let...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky vás štve v té práci, že nemůžete napsat já navrhuji, předpokládám atd. .. prostě nemluvit v první osobě.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze začátku trochu nezvyk, ale pak se člověk chytí, co mě spíš vadilo, že jsem musel psát úvod i závěr v 3. osobě, kdežto co jsem koukal na jiné práce, tak to měli v 1. osobě. Dokonce jsem viděl i práci, kde to holka měla celé v první osobě a i to obhájila.

Ale už jsem za ty 3 roky napsal pár seminárek a projektů, takže jsem si na tu 3. osobu zvykl.
tyboo

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Korny napsal:

Hezky, jen by mě zajímalo, kolik odborných publikací na tvé téma dokážeš sehnat...moc jich asi nebude co? :-/. Já se bude ještě blíže zaměřovat na konkr. téma, ale jde o to, že vzhledem k mému oboru se nemůžu zaměřit na to, na co třeba můžou studenti ČVUT dopravky, ale to tu nebudu rozebírat :-).

myslim, ze centrum dopravniho pruzkumu, uz ma tohle tema davno vyresene. http://www.cdv.cz/o-nas/
Eror

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Taky vás štve v té práci, že nemůžete napsat já navrhuji, předpokládám atd. .. prostě nemluvit v první osobě.

Ja som teraz nedávno odovzdával a písal som celú v prvej osobe V tretej osobe mi to nesedí proste a hlavne keď som robil výskum. Bolo by pre mňa čudné písať "postupovali sme" keď som ho robil sám

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 794, 795, 796 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: