|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tyboo
|
Zaslal: so květen 03, 2014 10:50 pm Předmět: |
|
|
Podle mě je easy všechno, kde se nemusí nic navrhovat a počítání končí pár vzorečky v excelu. Podnikatelské plány sme dělali i na strojárně alespoň dvakrát a vždycky mi to přišlo jako taková vopičárna, zakončená právě tou Swotkou a nějakým časovým harmonogramem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 7:25 am Předmět: |
|
|
Tak já netvrdím, že je to nějaká super "těžká" práce. Ale mám to udělané ve 3 variantách, podle toho jak chodí/nechodí lidi. Mám tam náklady a výnosy, CF. První rok na měsíční bázi, pak na roční. SWOTka tam je taky. Ale prostě oproti tomu, co jsem dělal na střední je tohle veledílo.  Samozřejmě vše je zahrnutou v kapitole finanční plán. Jsou tam odpisy atd. Jednoduše, jsou tu lidi co tu píšou/psali asi mnohem lepší/složitější práce, ale já jsem rád i za tohle.
Ikee: tou fin. analýzu jsem myslel spíš, tak že bych dělal jenom tu a ještě na nějakou super firmu, kterou znám jenom z názvu, to by mě fakt nebavilo.
tyboo: žádný velký propočty tam nemám (+, - a krát, ale někdy dokonce vše v jednom vzorci!  ), ale byl to vopruz to několikrát přepočítávat, kvůli 1 tis. či 1 Kč. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 7:31 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Ikee napsal: | Mno pokud by si ale chtěl provozovat fitko, tak by sis měl udělat analýzu konkurence a finanční taki taki. Ale možná jsem už profesně trošku pošahaná. A vlastně ani moc nevím, co je absolventská práce, ale bude to asi na jeno brdo. |
To by stačila SWOTka a Porterův model, přidat pár vnitřních analýz a je to... a to by podle mě bylo moc easy! |
To je presne moje diplomka mimo jine, nechces ji rovnou dopsat, kdyz mam ted reflexy lenochoda? :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 10:03 am Předmět: |
|
|
Já pomalu začínám psát diplomku na téma Bezpečnost silniční dopravy v ČR, tak doufám, že to nějak zvládnu. A určitě čekejte, že vás potom požádám o vyplnění dotazníku :-))). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Já pomalu začínám psát diplomku na téma Bezpečnost silniční dopravy v ČR, tak doufám, že to nějak zvládnu. A určitě čekejte, že vás potom požádám o vyplnění dotazníku :-))). |
Pěkné téma, budou tam statistiky mrtvých nebo tak? Já znám hlavně jako úsek "buchláky" ... nebo k té bezpečnosti takové ty chytré retardéry?
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Já pomalu začínám psát diplomku na téma Bezpečnost silniční dopravy v ČR, tak doufám, že to nějak zvládnu. A určitě čekejte, že vás potom požádám o vyplnění dotazníku :-))). |
Bezpečnost silniční dopravy je tak široký a stokrát propraný téma, že to snad ani nejde nezvládnout ne? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Frozz. napsal: | | Já pomalu začínám psát diplomku na téma Bezpečnost silniční dopravy v ČR, tak doufám, že to nějak zvládnu. A určitě čekejte, že vás potom požádám o vyplnění dotazníku :-))). |
Pěkné téma, budou tam statistiky mrtvých nebo tak? Já znám hlavně jako úsek "buchláky" ... nebo k té bezpečnosti takové ty chytré retardéry? |
Korny - zaměřuju se na prevenci dopravní nehodovosti (co se týče legislativních změn, odborného vzdělávání a výchovy, moderních technologií a systémů v automobilech, dopravní telematiky, infrastruktury a stavu pozemních komunikací apod.).
CZEBLADE - to jsem měl v bakalářce, ale jako na úvod to tam určitě zakomponuju. Ano, přesně jak říkáš, světelné přechody, zpomalovací prahy, šikany, jednostranné zúžené komunikace, zvýšené plochy, střední dělící ostrůvky aj. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Frozz. napsal: | | Já pomalu začínám psát diplomku na téma Bezpečnost silniční dopravy v ČR, tak doufám, že to nějak zvládnu. A určitě čekejte, že vás potom požádám o vyplnění dotazníku :-))). |
Pěkné téma, budou tam statistiky mrtvých nebo tak? Já znám hlavně jako úsek "buchláky" ... nebo k té bezpečnosti takové ty chytré retardéry? |
Korny - zaměřuju se na prevenci dopravní nehodovosti (co se týče legislativních změn, odborného vzdělávání a výchovy, moderních technologií a systémů v automobilech, dopravní telematiky, infrastruktury a stavu pozemních komunikací apod.).
CZEBLADE - to jsem měl v bakalářce, ale jako na úvod to tam určitě zakomponuju. Ano, přesně jak říkáš, světelné přechody, zpomalovací prahy, šikany, jednostranné zúžené komunikace, zvýšené plochy, střední dělící ostrůvky aj. |
Jasně, ale pořád to je hodně široký téma, který zahrnuje veškerou bezpečnost a o kterým se dá napsat v pohodě 300 kvalitních stran...já mám třeba z toho tvýho asi setinu - Defenzivní jízda a i tak nemám strach, že bych to nezvládl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: |
Jasně, ale pořád to je hodně široký téma, který zahrnuje veškerou bezpečnost a o kterým se dá napsat v pohodě 300 kvalitních stran...já mám třeba z toho tvýho asi setinu - Defenzivní jízda a i tak nemám strach, že bych to nezvládl... |
Hezky, jen by mě zajímalo, kolik odborných publikací na tvé téma dokážeš sehnat...moc jich asi nebude co? :-/. Já se bude ještě blíže zaměřovat na konkr. téma, ale jde o to, že vzhledem k mému oboru se nemůžu zaměřit na to, na co třeba můžou studenti ČVUT dopravky, ale to tu nebudu rozebírat :-). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
Na co publikace? Jasně, nějaká citace, teorie blablabla kecy který nikdo nečte tam budou, ale v mým případě jen proto, že tam být musí. Je to moje práce, ne dopravních inženýrů z posledních několika desítek let...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 1:50 pm Předmět: |
|
|
Taky vás štve v té práci, že nemůžete napsat já navrhuji, předpokládám atd. .. prostě nemluvit v první osobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
Ze začátku trochu nezvyk, ale pak se člověk chytí, co mě spíš vadilo, že jsem musel psát úvod i závěr v 3. osobě, kdežto co jsem koukal na jiné práce, tak to měli v 1. osobě. Dokonce jsem viděl i práci, kde to holka měla celé v první osobě a i to obhájila.
Ale už jsem za ty 3 roky napsal pár seminárek a projektů, takže jsem si na tu 3. osobu zvykl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Korny napsal: |
Jasně, ale pořád to je hodně široký téma, který zahrnuje veškerou bezpečnost a o kterým se dá napsat v pohodě 300 kvalitních stran...já mám třeba z toho tvýho asi setinu - Defenzivní jízda a i tak nemám strach, že bych to nezvládl... |
Hezky, jen by mě zajímalo, kolik odborných publikací na tvé téma dokážeš sehnat...moc jich asi nebude co? :-/. Já se bude ještě blíže zaměřovat na konkr. téma, ale jde o to, že vzhledem k mému oboru se nemůžu zaměřit na to, na co třeba můžou studenti ČVUT dopravky, ale to tu nebudu rozebírat :-). |
myslim, ze centrum dopravniho pruzkumu, uz ma tohle tema davno vyresene. http://www.cdv.cz/o-nas/
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 3:34 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Taky vás štve v té práci, že nemůžete napsat já navrhuji, předpokládám atd. .. prostě nemluvit v první osobě. |
Ja som teraz nedávno odovzdával a písal som celú v prvej osobe V tretej osobe mi to nesedí proste a hlavne keď som robil výskum. Bolo by pre mňa čudné písať "postupovali sme" keď som ho robil sám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|