Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 798, 799, 800 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere me moje nehorazna nenazranost.. nikdy sem takovy stavy nemel ale ted co vidim tak to musim sezrat
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
MAST3R napsal:
Achjo. Máme (nebo měli jsme) hovězí, těšil jsem se na pěkné flákoty masa a máma z toho nakrájí 50g "plátky".

Co tě žere - alespoň to už máš předkrájený

50 g plátky? To je pro některé chlapy spíš už předkousaný.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Česká pošta. Balík do ruky je dobrej vtip. Evidentně minimálně každá druhá zásilka končí tak, že zaměstnanec pošty si prostě vyplní "adresát nezastižen" a balík odveze zpátky na poštu, aniž by zvednul zadek z auta. Tomu říkám kvalitní služby.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud má česká pošta doručit balík domů, tak to tak prý funguje běžně. Do firmy si to snad nedovolí. Stejně ani nechápu, proč si nechávat balík doručit domů, když kvůli tomu člověk nemůže být v práci.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Pokud má česká pošta doručit balík domů, tak to tak prý funguje běžně. Do firmy si to snad nedovolí. Stejně ani nechápu, proč si nechávat balík doručit domů, když kvůli tomu člověk nemůže být v práci.
Balík si môžeš dať doručiť aj do roboty. Tak si u nás niektorí kupovali vianočné darčeky, nechcelo sa im chodiť po obchodoch. Stačilo by dať len telefónne číslo pri objednávaní tovaru pošte, a kuriér sa ráno pred doručením tovaru telefonicky spojí s adresátom a dohodnete sa kedy príde. To je jeden 10 sekundový hovor.
Smile04

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Česká pošta. Balík do ruky je dobrej vtip. Evidentně minimálně každá druhá zásilka končí tak, že zaměstnanec pošty si prostě vyplní "adresát nezastižen" a balík odveze zpátky na poštu, aniž by zvednul zadek z auta. Tomu říkám kvalitní služby.

tak tak, u nás v ulici se blbě parkuje tak jenom pošták projede kolem a málokdy mi doručí co mají většinou musím chodit na poštu jak kreténos a pokud se jedná o zásilku typu dva velký proteiny
tak potom dost nadávám...

proto jedině PPL...borec mi zavolá kdy dojede, případně přesměruje zasilku ke mě do prace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzete byt v klidu, Ceska Posta umi posrat i letecke zasilky a to uz chce dost fistrona. 10x jsem v prubehu roku posilal na Novy Zeland baliky vzdy kolem 8-10kilo, jednou jedinkrat pak ta druha strana poprosila at to poslu CP, ze pry je to levnejsi. A dopadlo to tak, ze balik tam nedorazil, ze je nekde na centrale CP (ackoliv mi x mesicu lhali, ze je na celnici), ze mi nevrati ani penize protoze balik vlastne nedorucili (v radu nekolika tisic) a ze budu mit stesti jestli ho vubec jeste nekdy dostanu zpet. Ja bych z fleku takovouhle firmu nechal vypalit do zakladu..a jejich reklamacni oddeleni ala zakazniku vyliz si prdel bych nechal ukrizovat...
Grimley

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stacilo si balik poradne pojistit a slus :) jeste bys vydelal :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=19446

Kam ten svět spěje. Nikdo není schopnej roztřelit 18 letý blbečka a jeho debilní 17 letou holku.
yura

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nikdo krome tech blbecku tam asi jak vidíš nebyl. V komentářích pisou, ze si na neho počkalo 40 lidi a zachranila ho policie, tak mu snad aspoň trochu rozhazeli pesinku. Nicmene chlapec si posral život, jestli teda pujde do basy jak tam pisou. Tam si z neho udelaji peknou slapku..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč tam všichni čumí a nikdo nezasáhne? Tohle nepochopím.
cored

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Utnul jsem v půlce tréning hrudníku, protože se to dnes fakt nedalo, za 2 týdny jdu na rentgen tak uvidíme
yura

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Proč tam všichni čumí a nikdo nezasáhne? Tohle nepochopím.
Koho tam vidíš cumet? Kamose tech curaku? No nezasahnou, protože to asi budou stejni curaci..
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2014 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska sem byl v lekarne a uplne sem cumel jak tam sou ruzny vyzivovy doplnky a hlavne vitaminy nehorazne drahy Zlaty shopy na netu kde to koupis o 1/3 levneji.. Medpharma forever
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy, že se sám vzbudím okolo 6 hodiny, ale něco smysuplného začnu dělat až okolo 8-9 hodiny. Zkoušel jsem kafe, zelený čaj a nic moc. Tak už jedině nějaká rychlá rozcvička (angličáky?) a pak sprcha. Neřešil někdo něco podobného?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 798, 799, 800 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: