|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 7:51 am Předmět: |
|
|
A funguje to naozaj? Alebo len na papieri? Papier toho znesie...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 7:51 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | jožko.mrkvička napsal: | | Ideálne by bolo nechať to na dobrovoľnosti, s tým, že tí čo absolvovali vojenský výcvik by mali potom nejaké finančné alebo iné výhody v civilnom živote. Chcelo by to premyslieť aké výhody by to boli, ale aby si aj potom štát takýchto ľudí nejako ocenil a vážil... | ...ano, byli by pochváleni před nastoupenou jednotkou a možná že i před rozvinutou zástavou:o) | alebo naštartovanou vetrieskou :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 7:54 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Lunreal napsal: | | Ja jsem taky pro 3 mesicni vycvik pro vsechny bez ohledu na VŠ, spousta lidí (a hlavne i holek) by to potřebovala. |
Plně souhlasím. Chybí nám disciplína, spratci jsou nevychovaní, mládež zkažená. To za mých mladých časů
Píčovina na entou. Vojenský výcvik mám lidi vycvičit k obraně státu, ne je vychovat, naučit francouzsky, prdět fialky a milovat EU. Hodně dobrých projektů skončilo na tom, že k základní funkci si lidé začali přidávat blbosti, které to totálně znehodnotili.
Pokud výcvik bude, bude mít smysl pouze v tom případě, že bude krátký, intenzivní a lidé budou vnímat, že ten čas který tam ztratili, měl přesně ten smysl, který jim byl řečen. V tomto případě by se měli naučit zacházet se zbraní, připravovat a házet molotovovy koktejly, zakladní taktiku městského boje a v připravených kulisách vystřílet pár set nábojů. Týden ročně stačí. Dobrovolným zálohám připravit delší výcvik, ale s jasně stanoveným UŽITEČNÝM programem. Bez buzerace a zbytečností. Nikdo nemá čas ztrácet čas. |
Perfektně se tady bavím, díky. Vaše příspěvky mi tady potvrzují správnost mého názoru, že AČR má tu výhodu, že běžný člověk do ní nevidí. Potom je jednoduché pro MO vytvářet v médiích armádní image, tak jak chtějí.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:09 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Kdyz vzpomenu na svůj přijímač, kde se mnou byli i borci, co neudělali ani pět kliků, vzali jsme je proste mezi sebe a pomáhali jsme si...instruktoři nám dávali sodu, ale v rámci zdravýho rozumu.... Ale tohle nepochopí ten, kdo to nezažil a kdo akorat tak viděl Chlapci a chlapi |
Grimley, ty jsi byl v přijímači se spolužákama, s lidma s maturitou a s perspektivou studia VŠ.
To je něco jiného než parta pologramotných záklaďáků s kriminální minulostí a bez trvalého bydliště. Stačí jeden jedinej zmetek a pokazí totálně kolektiv jinak celkem solidních kluků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | A funguje to naozaj? Alebo len na papieri? Papier toho znesie... |
Funguje to, vím to zcela jistě. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
Me momentalne sere ze jsem se dozvedel ze mi chybelo 8 bodu do 65 (ze sta) abych splnil zapocet z francouzstiny a pristi tejden jw posledni moznost.... vypada to, ze vylitnu z inzenyrskyho dalkovyho studia EKONOMIE kvuli zapoctu z francouzstiny :D no neni to legrace ?:)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:45 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Me momentalne sere ze jsem se dozvedel ze mi chybelo 8 bodu do 65 (ze sta) abych splnil zapocet z francouzstiny a pristi tejden jw posledni moznost.... vypada to, ze vylitnu z inzenyrskyho dalkovyho studia EKONOMIE kvuli zapoctu z francouzstiny :D no neni to legrace ?:)) |
Máš se učit německy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
 nemcinu nesnasim.... tak hnusnej jazyk uz snad neexistuje :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:52 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | nemcinu nesnasim.... tak hnusnej jazyk uz snad neexistuje :)) |
Warum findest du Deutsch hässlich ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:56 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | nemcinu nesnasim.... tak hnusnej jazyk uz snad neexistuje :)) |
Existuje minimálně jeden hnusnější - francouzština
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:58 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Grimley napsal: | nemcinu nesnasim.... tak hnusnej jazyk uz snad neexistuje :)) |
Existuje minimálně jeden hnusnější - francouzština |
Souhlas.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Mravenec1 napsal: |
Neřikám, že jsou svatí. Jsem taky mladej a taky to vidim, je rozdíl být v jádro toho a nebo se na to koukat z pohledu starších.
Ale je to jako vychovat ze štěněte velkýho psa. Tak dobře, můžou za to mladý, že jsou blbý a nechali se strhnout tim, co se šíří okolo. Poslouchá se to a to, tak budou mít to a to za vzor.
"Kdyby" se změnili, tak se to změní celý naruby. Takže buď to předaj o generace dál a bude hůř, nebo dostanou rozum a vychovaj děti jinak, né tak jak to chodí teď. |
Jak to tak čtu, tak většina zastánců vojny sere na primární účel - posílení obrany. Prostě se jim jako správným páprdům nelíbí dnešní mládež a chtějí, aby dostali na prdel. Mám návrh. Co kdybychom se vykašlali na vojnu a všechny povinně poslali po škole na tři měsíce kopat metro, těžit do dolů, ...? Udělalo by se něco užitečného a nemusel by se zakrývat pravý účel. Mohli bychom i snížit nezaměstnanost tím, že bychom tam do velení posadili nějaké zamindrákované sraby, kteří nikdy nic nedokázali a najednou si užijou moc. |
S vyjimkou argumentu o upadku staryho Rima od Markyho tady o potrebe vojny jakozto posileni armady moc nemluvil nikdo :) spis tady ma hromada lidi potrebu "srovnat" jiny lidi ... nesmysl ala šikana=disciplina=zoceleni uz je potom takova tresnicka na dortu (a podotykam na okraj ze šikana se v ceskoslovensky armade rozjela az koncem 50. let zpolitizovanim i nizsich postu, ono to k armade opravdu nemusi nutne patrit v takovym rozmeru, o to je smutnejsi, ze mnohejm to prijde jako vychovnej standard). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|