Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 809, 810, 811 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
Na bázi dobrovolnosti to ale u nás existuje. Jmenuje se to aktivní záloha.
Odkaz: http://www.acr.army.cz/aktivni-zalohy-6831/
A funguje to naozaj? Alebo len na papieri? Papier toho znesie...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
jožko.mrkvička napsal:
Ideálne by bolo nechať to na dobrovoľnosti, s tým, že tí čo absolvovali vojenský výcvik by mali potom nejaké finančné alebo iné výhody v civilnom živote. Chcelo by to premyslieť aké výhody by to boli, ale aby si aj potom štát takýchto ľudí nejako ocenil a vážil...
...ano, byli by pochváleni před nastoupenou jednotkou a možná že i před rozvinutou zástavou:o)
alebo naštartovanou vetrieskou :-)
mikex2

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Lunreal napsal:
Ja jsem taky pro 3 mesicni vycvik pro vsechny bez ohledu na VŠ, spousta lidí (a hlavne i holek) by to potřebovala.

Plně souhlasím. Chybí nám disciplína, spratci jsou nevychovaní, mládež zkažená. To za mých mladých časů

Píčovina na entou. Vojenský výcvik mám lidi vycvičit k obraně státu, ne je vychovat, naučit francouzsky, prdět fialky a milovat EU. Hodně dobrých projektů skončilo na tom, že k základní funkci si lidé začali přidávat blbosti, které to totálně znehodnotili.
Pokud výcvik bude, bude mít smysl pouze v tom případě, že bude krátký, intenzivní a lidé budou vnímat, že ten čas který tam ztratili, měl přesně ten smysl, který jim byl řečen. V tomto případě by se měli naučit zacházet se zbraní, připravovat a házet molotovovy koktejly, zakladní taktiku městského boje a v připravených kulisách vystřílet pár set nábojů. Týden ročně stačí. Dobrovolným zálohám připravit delší výcvik, ale s jasně stanoveným UŽITEČNÝM programem. Bez buzerace a zbytečností. Nikdo nemá čas ztrácet čas.

Perfektně se tady bavím, díky. Vaše příspěvky mi tady potvrzují správnost mého názoru, že AČR má tu výhodu, že běžný člověk do ní nevidí. Potom je jednoduché pro MO vytvářet v médiích armádní image, tak jak chtějí.
mikex2

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Kdyz vzpomenu na svůj přijímač, kde se mnou byli i borci, co neudělali ani pět kliků, vzali jsme je proste mezi sebe a pomáhali jsme si...instruktoři nám dávali sodu, ale v rámci zdravýho rozumu.... Ale tohle nepochopí ten, kdo to nezažil a kdo akorat tak viděl Chlapci a chlapi

Grimley, ty jsi byl v přijímači se spolužákama, s lidma s maturitou a s perspektivou studia VŠ.
To je něco jiného než parta pologramotných záklaďáků s kriminální minulostí a bez trvalého bydliště. Stačí jeden jedinej zmetek a pokazí totálně kolektiv jinak celkem solidních kluků.
Diana

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Balista napsal:
Na bázi dobrovolnosti to ale u nás existuje. Jmenuje se to aktivní záloha.
Odkaz: http://www.acr.army.cz/aktivni-zalohy-6831/
A funguje to naozaj? Alebo len na papieri? Papier toho znesie...

Funguje to, vím to zcela jistě.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me momentalne sere ze jsem se dozvedel ze mi chybelo 8 bodu do 65 (ze sta) abych splnil zapocet z francouzstiny a pristi tejden jw posledni moznost.... vypada to, ze vylitnu z inzenyrskyho dalkovyho studia EKONOMIE kvuli zapoctu z francouzstiny :D no neni to legrace ?:))
mikex2

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Me momentalne sere ze jsem se dozvedel ze mi chybelo 8 bodu do 65 (ze sta) abych splnil zapocet z francouzstiny a pristi tejden jw posledni moznost.... vypada to, ze vylitnu z inzenyrskyho dalkovyho studia EKONOMIE kvuli zapoctu z francouzstiny :D no neni to legrace ?:))

Máš se učit německy.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemcinu nesnasim.... tak hnusnej jazyk uz snad neexistuje :))
mikex2

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Warum findest du Deutsch hässlich ?
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Existuje minimálně jeden hnusnější - francouzština
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele slyšel jsi nějaké azijské jazyky? Němina je super
mikex2

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Grimley napsal:

Existuje minimálně jeden hnusnější - francouzština

Souhlas.
yura

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Se bavite o tom jak je tezky se ten jazyk naucit nebo jak ten jazyk zni? Francouzstina je nahodou krasnej jazyk. Ja mam nemcinu spojenou proste s nackama. Když ten jazyk posloucham, tak hned vidim eSeSaka jak na nekoho rve heh. Jinak me zni silene maďarština, vždycky když to omylem prepnu na madarskej program, tak dostavam zachvaty smichu.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se němčina líbí, naopak Francouština mi připadá jak kdyby se pokoušel mluvit nějakej retard s rozštěpem jazyku
Cratach

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Mravenec1 napsal:
Grimley napsal:

Neřikám, že jsou svatí. Jsem taky mladej a taky to vidim, je rozdíl být v jádro toho a nebo se na to koukat z pohledu starších.
Ale je to jako vychovat ze štěněte velkýho psa. Tak dobře, můžou za to mladý, že jsou blbý a nechali se strhnout tim, co se šíří okolo. Poslouchá se to a to, tak budou mít to a to za vzor.
"Kdyby" se změnili, tak se to změní celý naruby. Takže buď to předaj o generace dál a bude hůř, nebo dostanou rozum a vychovaj děti jinak, né tak jak to chodí teď.

Jak to tak čtu, tak většina zastánců vojny sere na primární účel - posílení obrany. Prostě se jim jako správným páprdům nelíbí dnešní mládež a chtějí, aby dostali na prdel. Mám návrh. Co kdybychom se vykašlali na vojnu a všechny povinně poslali po škole na tři měsíce kopat metro, těžit do dolů, ...? Udělalo by se něco užitečného a nemusel by se zakrývat pravý účel. Mohli bychom i snížit nezaměstnanost tím, že bychom tam do velení posadili nějaké zamindrákované sraby, kteří nikdy nic nedokázali a najednou si užijou moc.

S vyjimkou argumentu o upadku staryho Rima od Markyho tady o potrebe vojny jakozto posileni armady moc nemluvil nikdo :) spis tady ma hromada lidi potrebu "srovnat" jiny lidi ... nesmysl ala šikana=disciplina=zoceleni uz je potom takova tresnicka na dortu (a podotykam na okraj ze šikana se v ceskoslovensky armade rozjela az koncem 50. let zpolitizovanim i nizsich postu, ono to k armade opravdu nemusi nutne patrit v takovym rozmeru, o to je smutnejsi, ze mnohejm to prijde jako vychovnej standard).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 809, 810, 811 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: